Gość: WRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:45 Stacja paliw DELTA,ul.Niechodzka,co sądzicie o tej stacji,jak narazie miła obsługa ale co z jakością paliw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: CPN Delta IP: 79.191.151.* 06.02.09, 23:13 paliwko niezłe, tylko miarka słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CPN Delta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:22 NIEZŁE na pewno lepsze jak w Mrówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekista Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:47 Masz rację tomku, lepsze niż Mrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: CPN Delta IP: 213.199.253.* 18.02.09, 22:00 hehe to czemu ludzie tankujący na Delcie teraz tankują na Mrówce?! haha remonty silnika to nie zbyt fajny wydatek... PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: CPN Delta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:45 Kolega pewnie z mrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najkon Re: CPN Delta IP: 213.199.253.* 11.02.09, 15:43 Czyżby wypowiadali się sami pracownicy delty?? Smarujecie na stację która jest najbliżej delty... litości. Nowo otwarta stacja zawsze robi wrażenie na kliencie, ja tam bym poczekał z osądami jakości paliwa i obsługi jeszcze trochę. Co do jakości paliwa i obsługi to zdecydowanie mrówce nie można nic zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 15:50 Bujajcie się z tymi swoimi mrówkami i deltami. tankuję w warszawie, dwa dni temu w makro na Al. Jerozolimskich lałem po 3,43 naped za l. Mi mój diselek pali 5 l więc na zbiorniku robie ponad 1000km. NA początku roku płaciłem w leclerku na alejach po 3,09 za l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: CPN Delta IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 18:50 Mieszkam i pracuję w Ciechanowie. Do stolicy po paliwo jeździł nie będę. Sam się bujaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 00:42 Warszawiak sie znalazł psia mać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CPN Delta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 08:53 Moj znajomy (mechanik samochodowy) mnie kiedyś powiedział - Zawsze o ile mam taką mozliwość tankuję w Ciechanowie. Tu mieszkam, tu pracuję i tu zostawiam moje pieniądze z podatków. Nie futruję obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:00 mleko też kupujesz u chłopa na polu, żeby było napewno z Ciechanowa. Wczoraj płaciłem po 3,54 za l w macro. Co mina zrzedła, jak ktoś się daje bujać to głupi i tyle. Z Płocka bliżej do Ciechanowa niż do Warszawy więc i powinno być taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:29 a ja wciechanowie wczoraj po 3 zeta kupiłem, ale nie powiem gdzie. I co cwaniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: CPN Delta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:49 kolego wiesz, że marketowe paliwko jest inne niż standard. W normach są widełki - górna granica trafia do floty i na stacje takie jak delta oraz dolna granica - markety - makro, auchan, carrefor itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIGOL Re: CPN Delta IP: 193.243.143.* 18.02.09, 10:02 a ja cwaniaki mama dojście po 2.8 za ON i co i co nie startujcie słabaiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CPN Delta IP: *.eranet.pl 27.02.09, 13:17 wszyscy siadacie z tymi cenami.Ja kupuje po 2.5 i nie narzekam.i co cwaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 16:15 a ja Delte znam od lat x - jak jescze mieli jeden dystrybutor i zawsze byłem zadowolony, wiec nie piszcie ze to taka nowa stacja. Raczej ZMODERNIZOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 20:26 na delcie spoko nawet, ja gaz tam tankuje obsługa nawet spoko nie to co na tej mrówce,nie moge na tego kierownika patrzeć wpada wydrze morde (przynies wynies jak do psa) i idzie do swojej kanciapy w necie siedzieć ,a pracownicy nawet im się nie chce wyjść zatankować gazu,trzeba czekać po 10 minut,DNO TOTALNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:15 moim skromnym zdaniem tez postawie plus Delcie a minus z kolei mrowce fakltycznie zaznaczam nie wszyscy ale 90% obslugi na morce obsluguje klijenta z wielka laska maja miny jak by chcieli powiedziec "nie przyjezdzaj wiecej bo nie chce mi sie wychodzic tankowac ni przebijac Twoich litrow" z kolei wrecz przeciwnie powiem o delcie ostatnio nawte kiedy osoba polewajaca byla zajeta obsluga innego klijenta calkiem mila blondynka niestala obojetnie za lada tylko wyszla i zapytala uprzejmie czy pomoc w tankowaniu sam ten faklt dobrze swiadczy. niestety moze lokalizacja niezbyt najlepsza ale wszytsko pozatym jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: CPN Delta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:36 Panowie i panie - paliwko w Delcie jest z orlenu -bezpośrednio, (cysterny plombowane pełen monitoring)- (nie przez jakiś pośredników - mieszaczy) świadectwo jakości zawsze wisi na widoku - można sprawdzić - dystrybutory leja z dokładnością do 0,001 litra - nóweczki niemiecko-szwajcarskie z certyfikatem MID(międzynarodowym) sprawdzone dodatkowo z Urzędem Miar - więc nie ma mowy o niedolewaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:15 Potwierdzam to co piszą trzej poprzedni forumowicze. Dla mnie to szczyt rankingu Ciechanowskich stacji. Podobnie wysoki poziom reprezentuje jeszcze tylko Bliska na Płockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BU Re: CPN Delta IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 22:22 Nie ma juz bliskiej na Płockiej Odpowiedz Link Zgłoś
nor2000 Re: CPN Delta 06.03.09, 11:42 Człowiek pyta o stację, czy dobra ? I jak zwykle znajdą się misie, żeby się pochwalić jakie to z nich cwaniaki, że tak tanio kupują ( albo ściągane od złodzieja-kierowcy albo wujek wykopali na polu po ruskich i jak się naleje, to świateł nie trzeba zapalać, cały samochód świeci ale za to cała wieś zazdrości) albo zaczyna się dyskusja jaki pracownik i z jakiej stacji się wypowiada. Byłeś na tej stacji - oceń, byłeś na innej - załóż inny wątek bądź porównaj z tą. A wywody, zostaw dla żony, niech wie z jakim cwaniakiem śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 18:34 Twoja pewno już zna na pamięć te historie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: CPN Delta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:34 Wy kupujecie a ja nie muszę tak się jeździ by zostawało i to sporo. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nor2000 Re: CPN Delta 06.03.09, 20:53 "Gość portalu: d napisał(a): > Twoja pewno już zna na pamięć te historie." Twojej jak opowiedziałem, to się bardzo podobało... Odpowiedz Link Zgłoś