Dodaj do ulubionych

zajazd zagłoba -opinnie

IP: 212.160.172.* 18.02.09, 14:49
jakie macie opinnie o zagłobie. czy naprawde jest tam tak zle robić
swoje wesele? proszę o opinnie
Obserwuj wątek
    • Gość: SDD Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:15
      MAGIK KASUJ TAKI WONTEK
      • Gość: ktoś Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.09, 16:35
        to zależy. byłam tam na sylwestra w zeszłym roku. masakra. goście chodzili źli,
        każdy się denerwował, nie mogliśmy się doczekać żadnego posiłku i podłoga była
        tak śliska ze niektórzy goście się przewracali!! ale np. znajoma robiła tam
        chrzciny i nie narzekała. to chyba zależy od nakładu pieniędzy i tego jak
        wszystkiego dopilnujesz.
    • Gość: marta Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:19
      lokal ten to masakra pod każdym względem, byłam tam na komunii, żarcie
      paskudztwo, a rachunek pod koniec komunii wyniósł sporo więcej niż było
      uzgadniane. nie polecam!!!
    • Gość: kolega Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 23:29
      ja bylem tam na sylwkui w zeszlym roku i bylo tragicznie. kolezanka
      wyzej juz napisala. moja znajoma robila tam wlasnie wesele to
      powiedziala ze tez bylo bardzo zle i drogo wyszlo jak na takie
      obskurne przyjecie. po za tym to zeby wlasciciel mial obydwie rece
      to by bylo z nim zle.
      • Gość: wiola Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 08:05
        dzięki. za opinnie.sama niewiem co myśleć . też słyszałąm zle
        opinnie ale tez usłyszłałam dobre. napewno trzeba dopilnować to jest
        fakt
        • Gość: mmmmm Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 09:00
          my chcielismy tam zorganizowac male wesele (na ok 40 osob) sali na szukalismy na
          ok 2-3 miesiace przed slubem.powiedziano nam ze jest termin o ktory nam chodzi
          ale jesli by przyszedl ktos z wieksza iloscia osob to zadzwonia do nas i nam
          odmowia .zrezygnowalismy.( chyba to jest malo powazne albo chca oraganizowac
          takie przyjecie albo nie,zadzwonili by na 2 tyg przed nasza uroczystoscia i nam
          odmowili kiedy my juz bysmy mieli wszystko pozlatwiane.zenada) poza tym
          wlasciciele klocili sie przy nas ile beda dawac przystawek w cenie menu 7 czy
          chyba 10.
          nie polecam!!!!!!mimo tego ze tam nigdy nie bylam i chyba raczej z wlasnej woli
          tam nie pojde
          • Gość: wiola Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 09:44
            w cenie 110 zł od osoby mam 6 dań gorących i 10 oprzystawek.sali
            nietrzeba dekorowaC. teraz zaproponowano nam zebyśmy przyjechali bo
            bedzie inne wesele sprawdzili jak dekoruja stoły i pomyśleli co
            chcemy zmienic to oni sie dostosują . z rozmowy wszystko pięknie ale
            z opinni widze ze to tylko pozory. powiem szczerze ze za te
            pieniadze to sala jest ładna. krzesła są ozdobne a nie zwykłe
            drewniane. na dekoracje wydam mała kwote bo tam praktycznie nic
            nietrzeba robic.tylko boję sie teraz o tą podłogę . wesele jest w
            październiku. no i o te jedzenie czy rzeczywiście jest takie
            niedobre?? oczywiście juz sie dogadałam z nimi i w umowie to zawre
            ze chce miec zmieniane talerze do kazdego posiłku i 4 kelneró. bo
            jak sie niedopilnuje i nic sie niebedzie mowilo to oni zroią po
            swojemu zeby zminimalizować koszty
            • Gość: Klient Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:09
              Byłem na sylwestrze w zeszłym roku.....masakra nie bylo co jesc (np.surowy
              kurczak), napoje trzeba bylo w barze dokupowac (dostalismy zaplesnaly,
              przeterminowany sok), na podłodze błoto, zabrakło miejsc, odradzam
              • Gość: wwwww Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:58
                az dziwne ze ten lokal jeszcze istnieje, i ma sie w miare dobrze.z tego co wiem
                kaza sobie placic z gory za wesele (tudziez inne imprezy) pozniej juz nawet nie
                ma z czego urwac pare groszy jak sie impreza nie spodoba
                • Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 11:05
                  jak sie dowiadywalam to wszedzie placi sie oprzed weselem . placi
                  sie zaliczke i tydzien przed całą kwotę .
                  • Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:36
                    Bzdura
                    • Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 11:41
                      TO GDZIE NIE PLACI SIE PRZED WESELEM TYLKO PO ????/
                      • Gość: ktos Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:25
                        dziewczyno jesli juz sie zdecydowalas na ta sale to po co teraz pytasz o
                        opinie.ludzie Ci mowia ze jest beznadziejnie a Ty swoje.Pytasz gdzie sie nie
                        placi przed impreza -np w Parkowej czy w Baronie.zastanow sie kto placi z gory
                        przed wykonaniem uslugi.Nikt.pozniej juz nie masz mozliwosci negocjacji np po
                        tym ze cos nie bylo podane czy wykonane wg umowy.Czy idac do np do fryzjera czy
                        mechanika placisz przed czy po wykonanej robocie?odpowiedz sobie sama.Z lokalem
                        rozliczasz sie po skonczonej imprezie czyli rano wzglednie nawet kolejnego dnia
                        jesli wlasciciel sie na to zgodzi.
                        To jest Twoje decyzja ale warto sie naprawde zastanowic czy nie ma czegos
                        ciekawszego.
    • Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 12:40
      NAPOJE MAM WE WLASNYM ZAKRESIE TAK SAMO JAK CIASTO I TORT . . BOJE
      SIE NAJBARDIEJ TEGO ZE RZECZYWISCIE JEDZENIE BEDZIE NIEDOBRE I ZE ZA
      MALO. JAK ZROBIC ZEBY MNIE NIEWYROLOWAŁ? MOZE MACIE JAKIES POMYSŁY ??
      • Gość: gość Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.cnow.pl 19.02.09, 17:43
        Zrezygnuj, póki masz jeszcze czas.byłam tam na sylwestra jakiś czas
        temu, nie było co jeść, pić i ogólnie beznadzieja, obsługa też do
        kitu.a skoro wesele masz w październiku to pomyśl o dodatkowym
        ogrzewaniu!!!chyba najgorsza sala w Ciechanowie
    • Gość: :) Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:38
      110 zł? przecież cena powinna ci dać do myślenia! za takie pieniądze w tej sali
      to dadzą ci dziewczyno pomyje. zobacz ile się płaci w innych knajpach. ja 2,5
      roku temu płaciłam od osoby 135 zł po zniżce, gdyż właściciel lokalu był
      znajomym rodziców. Zastanów się.
      • Gość: gość Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:40
        Nie polecam, doświadczenie z tym lokalem mam bardzo
        nieprzyjemne.Proponowana nam również 6 posiłków i
        przystawki.Wszystkiego było mało.Było mi bardzo wstyd,że zaprosiłam
        gości do takiego lokalu.Wychodziliśmy źli i głodni.
    • Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 20.02.09, 09:42
      a co wiecie3 o tej parkowej???? czy tam jest dobre jedzenie i
      obsługa???? jakie ceny ???
      • Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:35
        Nie przejmuj się tak, nie w takich warunkach ludzie robią wesela.
        A na poważnie w Parkowej jest bardzo dobrze. Byłem tam kilka razy w
        zeszłym roku na weselu. Szefowa bardzo miła i uczynna kobieta.
        Na ul. Szwanke jest nieduża salka, albo Zacisze, czy Baron, mogą
        mieć coś wolnego.
        • Gość: tttt Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:49
          135 zl od osoby dzieci na polowe ,ciasto owoce w cenie, woda herbata i kawa bez
          ograniczen,soki-litr na osobe.6 potraw goracych do wyboru,duze porcje co do
          smacznosci- to mogliby je troszke bardziej przyprawic i orginalniej podac ale
          nie jest zle.wlascicielka mila,sama stroi sale, kelnerzy przyjemni.ogolnie jest ok.
          • Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 23.02.09, 09:19
            pytalam sie juz na parkowej ale tylko do 100 osóbn robią . ja mam
            minimalną liczne 120 mniejszego niedam rady zrobic
            • Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 23.02.09, 11:09
              MACIE MOZE NUMER DO KOMFORTU???? A CZY SLUYSZELIŚCIE O SALI MŁODA
              PARA??? CZY WIECIE GDZIE TO JEST I JAK TAM JEST ??
              • Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:57
                Komfort 6735319,
                Młoda Para 6735815 ul Śmiecińska 14
              • Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:00
                Z tą Parkową dziwne. Ja tam byłem na weselu na 120 osób, może teraz
                nie chcą.
                A może warto poprosić.
                • Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 24.02.09, 08:23
                  dzięki wszystkim za opinnie. juz załatwiłam sale w domu rzemiosła.
                  był remont sala wyglada lepiej. jest ciepłó. pełne wyposażenie.
                  dodatkowo pokój i nowo wuyremontowane łązienki. i tak na marginesie
                  licząc wszystkie koszty wyszło mnie mniej o 5 tysiecy niz było
                  planowane. własny kucharz po rodzinie i 12 posiłóoow gorących plus
                  przystawki. sala tylko 3 tys ze wszystkim . w innych koklalach
                  niewchodizłó w gre bo w młodej parze kucharz ktory tam nieraz robił
                  powiedzial ze jest to sla na gora 100 osob bo inaczej ciasno ,a
                  komfort to tez sobie naliczył niewiem za co . w baronie troche duzo
                  chcieli nie mialam tyle wiliczone bo 155 od osoby . wiec
                  postanowilismy wziać z własnym kucharzem, oczywiscie dekorator juz
                  razem z kościołem i mam nadzieje ze teraz niebede sie martwić o to
                  czy jedzenie bedzie smaczne i czy czasem zimno niebedzie i ze bedzie
                  brudno na stołach.
                  pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:53
      bylam tam na weselu, tragedia to słowo za małe do okreslenia tego co
      widziałam
    • Gość: Piotrek Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.02.09, 21:34
      naprawdę nie polecam tej sali . Wgl obsługa była dziadoska . Po pierwsze zimno
      na sali po drugi takie sobie ustrój i kelnerzy wgl . się nie ruszali ...
      • Gość: :))) Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:25
        ja mialam tam wesele nie narzekam ale ile musialam sie nakłocic z
        tym dzadem i nerw zjesc ale sie oplacalo gocie zadowoleni jedzenie
        bylo dobre ale tak jak pisze ile mnie kosztowalo to zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka