Gość: wiolka IP: 212.160.172.* 18.02.09, 14:49 jakie macie opinnie o zagłobie. czy naprawde jest tam tak zle robić swoje wesele? proszę o opinnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDD Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:15 MAGIK KASUJ TAKI WONTEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.xdsl.centertel.pl 18.02.09, 16:35 to zależy. byłam tam na sylwestra w zeszłym roku. masakra. goście chodzili źli, każdy się denerwował, nie mogliśmy się doczekać żadnego posiłku i podłoga była tak śliska ze niektórzy goście się przewracali!! ale np. znajoma robiła tam chrzciny i nie narzekała. to chyba zależy od nakładu pieniędzy i tego jak wszystkiego dopilnujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:19 lokal ten to masakra pod każdym względem, byłam tam na komunii, żarcie paskudztwo, a rachunek pod koniec komunii wyniósł sporo więcej niż było uzgadniane. nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 23:29 ja bylem tam na sylwkui w zeszlym roku i bylo tragicznie. kolezanka wyzej juz napisala. moja znajoma robila tam wlasnie wesele to powiedziala ze tez bylo bardzo zle i drogo wyszlo jak na takie obskurne przyjecie. po za tym to zeby wlasciciel mial obydwie rece to by bylo z nim zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 08:05 dzięki. za opinnie.sama niewiem co myśleć . też słyszałąm zle opinnie ale tez usłyszłałam dobre. napewno trzeba dopilnować to jest fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 09:00 my chcielismy tam zorganizowac male wesele (na ok 40 osob) sali na szukalismy na ok 2-3 miesiace przed slubem.powiedziano nam ze jest termin o ktory nam chodzi ale jesli by przyszedl ktos z wieksza iloscia osob to zadzwonia do nas i nam odmowia .zrezygnowalismy.( chyba to jest malo powazne albo chca oraganizowac takie przyjecie albo nie,zadzwonili by na 2 tyg przed nasza uroczystoscia i nam odmowili kiedy my juz bysmy mieli wszystko pozlatwiane.zenada) poza tym wlasciciele klocili sie przy nas ile beda dawac przystawek w cenie menu 7 czy chyba 10. nie polecam!!!!!!mimo tego ze tam nigdy nie bylam i chyba raczej z wlasnej woli tam nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 09:44 w cenie 110 zł od osoby mam 6 dań gorących i 10 oprzystawek.sali nietrzeba dekorowaC. teraz zaproponowano nam zebyśmy przyjechali bo bedzie inne wesele sprawdzili jak dekoruja stoły i pomyśleli co chcemy zmienic to oni sie dostosują . z rozmowy wszystko pięknie ale z opinni widze ze to tylko pozory. powiem szczerze ze za te pieniadze to sala jest ładna. krzesła są ozdobne a nie zwykłe drewniane. na dekoracje wydam mała kwote bo tam praktycznie nic nietrzeba robic.tylko boję sie teraz o tą podłogę . wesele jest w październiku. no i o te jedzenie czy rzeczywiście jest takie niedobre?? oczywiście juz sie dogadałam z nimi i w umowie to zawre ze chce miec zmieniane talerze do kazdego posiłku i 4 kelneró. bo jak sie niedopilnuje i nic sie niebedzie mowilo to oni zroią po swojemu zeby zminimalizować koszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:09 Byłem na sylwestrze w zeszłym roku.....masakra nie bylo co jesc (np.surowy kurczak), napoje trzeba bylo w barze dokupowac (dostalismy zaplesnaly, przeterminowany sok), na podłodze błoto, zabrakło miejsc, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:58 az dziwne ze ten lokal jeszcze istnieje, i ma sie w miare dobrze.z tego co wiem kaza sobie placic z gory za wesele (tudziez inne imprezy) pozniej juz nawet nie ma z czego urwac pare groszy jak sie impreza nie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 11:05 jak sie dowiadywalam to wszedzie placi sie oprzed weselem . placi sie zaliczke i tydzien przed całą kwotę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:36 Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 11:41 TO GDZIE NIE PLACI SIE PRZED WESELEM TYLKO PO ????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:25 dziewczyno jesli juz sie zdecydowalas na ta sale to po co teraz pytasz o opinie.ludzie Ci mowia ze jest beznadziejnie a Ty swoje.Pytasz gdzie sie nie placi przed impreza -np w Parkowej czy w Baronie.zastanow sie kto placi z gory przed wykonaniem uslugi.Nikt.pozniej juz nie masz mozliwosci negocjacji np po tym ze cos nie bylo podane czy wykonane wg umowy.Czy idac do np do fryzjera czy mechanika placisz przed czy po wykonanej robocie?odpowiedz sobie sama.Z lokalem rozliczasz sie po skonczonej imprezie czyli rano wzglednie nawet kolejnego dnia jesli wlasciciel sie na to zgodzi. To jest Twoje decyzja ale warto sie naprawde zastanowic czy nie ma czegos ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 19.02.09, 12:40 NAPOJE MAM WE WLASNYM ZAKRESIE TAK SAMO JAK CIASTO I TORT . . BOJE SIE NAJBARDIEJ TEGO ZE RZECZYWISCIE JEDZENIE BEDZIE NIEDOBRE I ZE ZA MALO. JAK ZROBIC ZEBY MNIE NIEWYROLOWAŁ? MOZE MACIE JAKIES POMYSŁY ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.cnow.pl 19.02.09, 17:43 Zrezygnuj, póki masz jeszcze czas.byłam tam na sylwestra jakiś czas temu, nie było co jeść, pić i ogólnie beznadzieja, obsługa też do kitu.a skoro wesele masz w październiku to pomyśl o dodatkowym ogrzewaniu!!!chyba najgorsza sala w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:38 110 zł? przecież cena powinna ci dać do myślenia! za takie pieniądze w tej sali to dadzą ci dziewczyno pomyje. zobacz ile się płaci w innych knajpach. ja 2,5 roku temu płaciłam od osoby 135 zł po zniżce, gdyż właściciel lokalu był znajomym rodziców. Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:40 Nie polecam, doświadczenie z tym lokalem mam bardzo nieprzyjemne.Proponowana nam również 6 posiłków i przystawki.Wszystkiego było mało.Było mi bardzo wstyd,że zaprosiłam gości do takiego lokalu.Wychodziliśmy źli i głodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 20.02.09, 09:42 a co wiecie3 o tej parkowej???? czy tam jest dobre jedzenie i obsługa???? jakie ceny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:35 Nie przejmuj się tak, nie w takich warunkach ludzie robią wesela. A na poważnie w Parkowej jest bardzo dobrze. Byłem tam kilka razy w zeszłym roku na weselu. Szefowa bardzo miła i uczynna kobieta. Na ul. Szwanke jest nieduża salka, albo Zacisze, czy Baron, mogą mieć coś wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:49 135 zl od osoby dzieci na polowe ,ciasto owoce w cenie, woda herbata i kawa bez ograniczen,soki-litr na osobe.6 potraw goracych do wyboru,duze porcje co do smacznosci- to mogliby je troszke bardziej przyprawic i orginalniej podac ale nie jest zle.wlascicielka mila,sama stroi sale, kelnerzy przyjemni.ogolnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 23.02.09, 09:19 pytalam sie juz na parkowej ale tylko do 100 osóbn robią . ja mam minimalną liczne 120 mniejszego niedam rady zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 23.02.09, 11:09 MACIE MOZE NUMER DO KOMFORTU???? A CZY SLUYSZELIŚCIE O SALI MŁODA PARA??? CZY WIECIE GDZIE TO JEST I JAK TAM JEST ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:57 Komfort 6735319, Młoda Para 6735815 ul Śmiecińska 14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:00 Z tą Parkową dziwne. Ja tam byłem na weselu na 120 osób, może teraz nie chcą. A może warto poprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: 212.160.172.* 24.02.09, 08:23 dzięki wszystkim za opinnie. juz załatwiłam sale w domu rzemiosła. był remont sala wyglada lepiej. jest ciepłó. pełne wyposażenie. dodatkowo pokój i nowo wuyremontowane łązienki. i tak na marginesie licząc wszystkie koszty wyszło mnie mniej o 5 tysiecy niz było planowane. własny kucharz po rodzinie i 12 posiłóoow gorących plus przystawki. sala tylko 3 tys ze wszystkim . w innych koklalach niewchodizłó w gre bo w młodej parze kucharz ktory tam nieraz robił powiedzial ze jest to sla na gora 100 osob bo inaczej ciasno ,a komfort to tez sobie naliczył niewiem za co . w baronie troche duzo chcieli nie mialam tyle wiliczone bo 155 od osoby . wiec postanowilismy wziać z własnym kucharzem, oczywiscie dekorator juz razem z kościołem i mam nadzieje ze teraz niebede sie martwić o to czy jedzenie bedzie smaczne i czy czasem zimno niebedzie i ze bedzie brudno na stołach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:53 bylam tam na weselu, tragedia to słowo za małe do okreslenia tego co widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.02.09, 21:34 naprawdę nie polecam tej sali . Wgl obsługa była dziadoska . Po pierwsze zimno na sali po drugi takie sobie ustrój i kelnerzy wgl . się nie ruszali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: zajazd zagłoba -opinnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:25 ja mialam tam wesele nie narzekam ale ile musialam sie nakłocic z tym dzadem i nerw zjesc ale sie oplacalo gocie zadowoleni jedzenie bylo dobre ale tak jak pisze ile mnie kosztowalo to zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś