Dodaj do ulubionych

kucharz na wesela -chrzanowski

IP: 212.160.172.* 25.02.09, 08:09
kucharz chrzanowski/ czy ktos wie jak robi jedzenie na wesela ???
prosze o opinnie
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:02
      U mnie przygotowywal ok 2 lata temu, wszystko w porzadku :-)
      • Gość: anka Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 212.160.172.* 25.02.09, 09:09
        dzięki. tez tak mysle ze niebedzie zle. ale chcialam poznac opinnie
        • Gość: X Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 20:55
          POLECAM
          • Gość: ola Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:56
            bardzo miły i porządny człowiek. W porządku.
    • Gość: gosc Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.cnow.pl 26.02.09, 21:12
      ja tez polecam.robił jedzonko na moim weselu.Wszyscy zadowoleni,
      jedzenie bardzo smaczne!!!
    • Gość: zadowolony Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 213.199.253.* 28.02.09, 10:15
      polecam.Robił nam wesele w 2004r.Pełen profesjonalista-wie co należy kiedy podać
      ,jak przegotować,pełna obsługa,czysty,zadbany,słowny ,punktualny,na prawdę
      polecam .po naszym weselu robił dwa dla gości od nas i również są zadowoleni!!!
      • Gość: Gosc Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 213.199.253.* 02.03.09, 09:21
        Naprawde polecam profesjonalne podejscie do tego co robi uwazam za
        na dzien dzisiejszy najlepszy kucharz w Ciechanowie
        • Gość: witchs Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:57
          czy ktos wie ile bierze za osobę
          • amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 01.06.09, 23:19
            Ja byłem na dwóch weselach gdzie on przygotowywał jedzenie i mnie osobiście nie
            smakowało na żadnym (chociaż mojej rodzinie tak). Dwa ostatnie wesela, na
            których byłem (Panorama i Tur) zaliczam do bardziej udanych kulinarnie ;-p. No,
            ale gusta ma każdy inne
    • Gość: derk Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:36
      gdzie jest moderator jak można człowieka tak szkalować.to szczyt
      chamstwa opisywać czyjeś preferencje, przecież to jest krzywdzące.
      co prawda nie znam czlowieka i być może jest tak ale to nie jest to
      miejsce zeby tak bezpodstawnie oskarżać,chyba ze pisze to ktoś kto
      sprawdzał a więc taki sam.
      • Gość: can Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:57
        Moderator czyta tylko posty ze słowami kluczowymi PO, platforma i obywatelska.
        • amigosciech Do "derk'a" 02.06.09, 23:59
          Wszyscy, którzy dokonali wpisów w tym wątku według Ciebie są chamami. Każdy
          przecież wypowiedział swoje zdanie i opisał, że swoje osobiste preferencje.
          Jeśli moderator uzna mój wpis za niewłaściwy to obiecuję skasować swoje konto na
          tym forum i więcej się na nim nie wypowiadać. Ja w swoim nieskończonym chamstwie
          proponuje sprawdzić z jakich adresów są robione te wpisy. Autoreklama ma swoje
          granice!!
      • amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 03.06.09, 00:14
        Muszę ten post pokazać znajomej polonistce. Szczególnie ostatnie zdanie jest
        zbyt "skomplikowane" dla mojego wątłego umysłu;-)
        • Gość: witchs Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:27
          Mnie nie interesuje kim on jest (dot. skłonności) byleby dobrze gotował, smażył
          piekł itp. i żebym była zadowolona i ludzi nie potruł.
          • amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 03.06.09, 19:19
            Nie okradnie, nie potruje, nie upije się i goście nie będą się krzywić przy
            każdym kęsie. Nie jest zły, choć przy kucharzu trzeba się samemu narobić
            (dostarczyć produkty) a potem gary zmywać. No chyba, że wynajmie się od tego ludzi
            • Gość: do amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:46
              wiem ze moja wczorajsza wypowiedź teraz może dziwnie brzmieć, le
              zostały skasowane 2 posty w których naprawdę wypowiedzi brzmiały
              chamsko.Derk
              • amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 04.06.09, 01:01
                O ile się nie mylę to skasowane wypowiedzi w pewien sposób są widoczne. Jest
                autor, ale nie ma treści wypowiedzi. Ale mogę się mylić...Moim zdaniem jeśli
                ktoś decyduje się na autoreklamę to musi się liczyć, że może zostać bardziej lub
                mniej delikatnie zjechany. Większość wątków "co sądzicie o..." to autoreklama i
                małe wojenki konkurencji.
                • Gość: maria Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.xdsl.centertel.pl 14.09.09, 17:41
                  a gdzie go szukac tego pana Chrzanowskiego
    • Gość: Adam Gość weselny Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:59
      Robi tandetne dania trzeba iść z czasem a nie stać w miejscu jedno w koło i to
      samo podaje nic rewelacji z kuchni lecą zapachy zamiast dań to perfum też takich
      tandetnych jak jego dania.
      • amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 11.06.09, 20:45
        A to nie można z nim uzgodnić czego się? Chyba przesadzasz...Polacy lubią
        tradycyjnie
        • Gość: lolek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 07:10
          robi z nim taki gość co ma krosty na całych rekach . jakaś grzybca
          czy łuszczyca bryy.
          • Gość: ASIA Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 212.160.172.* 15.06.09, 12:48
            A JA DOWIADYWAŁAM SIE OD OSÓB,U KTÓRYCH PRZYGOTOWYWAŁ WESELE I
            KAZDY ZACHWAŁAŁ. ŻE WSZYSTKO SMACZNE I ELEGANCKO PODANE.A CO DO MENU
            KAZDY NMOZE SOBIE DOBRAĆ TO CO LUBI , ALE W BYŁAM Na WESELU GDZIE
            BYŁY PODOAWANE RÓZNOŚCI ZE WSZYSTKICH STRON ŚWIATA, ALE I TAK
            NAJLEPJEJ SMAKOWAŁO POLSKIE JEDZENIE. A RESZTA POPROSTU ZOSTAŁA DO
            WYRZUCENIA. CO KTO LUBI . NIE POWINNO BYĆ TYLKO TAK ŻEBY BYŁO INNE
            ALE I TEZ SMACZNE.
            • Gość: mirek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:36
              A widzieliście krosty na rękach jego brata piekarza co z nim wesela
              robi ? to łuszczyca jakaś chyba jest jeżeli wam to nie przeszkadza
              to sorki ...
    • Gość: aaa Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.09, 14:23
      bardzo POLECAM!!!! a co do wcześniejszej wypowiedzi to nie pisz o czymś czego
      nie wiesz!!!Tak szerzy się ciemnota...
      • Gość: mirek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:07
        to towim zdaniem te krościska na rekach i dłoniach to co jest ? Nie
        chciałbym żeby nimi wyrabiał ciasto albo farsz brrryy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka