Gość: anka IP: 212.160.172.* 25.02.09, 08:09 kucharz chrzanowski/ czy ktos wie jak robi jedzenie na wesela ??? prosze o opinnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 09:02 U mnie przygotowywal ok 2 lata temu, wszystko w porzadku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 212.160.172.* 25.02.09, 09:09 dzięki. tez tak mysle ze niebedzie zle. ale chcialam poznac opinnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 20:55 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:56 bardzo miły i porządny człowiek. W porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.cnow.pl 26.02.09, 21:12 ja tez polecam.robił jedzonko na moim weselu.Wszyscy zadowoleni, jedzenie bardzo smaczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 213.199.253.* 28.02.09, 10:15 polecam.Robił nam wesele w 2004r.Pełen profesjonalista-wie co należy kiedy podać ,jak przegotować,pełna obsługa,czysty,zadbany,słowny ,punktualny,na prawdę polecam .po naszym weselu robił dwa dla gości od nas i również są zadowoleni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 213.199.253.* 02.03.09, 09:21 Naprawde polecam profesjonalne podejscie do tego co robi uwazam za na dzien dzisiejszy najlepszy kucharz w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witchs Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:57 czy ktos wie ile bierze za osobę Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 01.06.09, 23:19 Ja byłem na dwóch weselach gdzie on przygotowywał jedzenie i mnie osobiście nie smakowało na żadnym (chociaż mojej rodzinie tak). Dwa ostatnie wesela, na których byłem (Panorama i Tur) zaliczam do bardziej udanych kulinarnie ;-p. No, ale gusta ma każdy inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derk Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:36 gdzie jest moderator jak można człowieka tak szkalować.to szczyt chamstwa opisywać czyjeś preferencje, przecież to jest krzywdzące. co prawda nie znam czlowieka i być może jest tak ale to nie jest to miejsce zeby tak bezpodstawnie oskarżać,chyba ze pisze to ktoś kto sprawdzał a więc taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:57 Moderator czyta tylko posty ze słowami kluczowymi PO, platforma i obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Do "derk'a" 02.06.09, 23:59 Wszyscy, którzy dokonali wpisów w tym wątku według Ciebie są chamami. Każdy przecież wypowiedział swoje zdanie i opisał, że swoje osobiste preferencje. Jeśli moderator uzna mój wpis za niewłaściwy to obiecuję skasować swoje konto na tym forum i więcej się na nim nie wypowiadać. Ja w swoim nieskończonym chamstwie proponuje sprawdzić z jakich adresów są robione te wpisy. Autoreklama ma swoje granice!! Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 03.06.09, 00:14 Muszę ten post pokazać znajomej polonistce. Szczególnie ostatnie zdanie jest zbyt "skomplikowane" dla mojego wątłego umysłu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witchs Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:27 Mnie nie interesuje kim on jest (dot. skłonności) byleby dobrze gotował, smażył piekł itp. i żebym była zadowolona i ludzi nie potruł. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 03.06.09, 19:19 Nie okradnie, nie potruje, nie upije się i goście nie będą się krzywić przy każdym kęsie. Nie jest zły, choć przy kucharzu trzeba się samemu narobić (dostarczyć produkty) a potem gary zmywać. No chyba, że wynajmie się od tego ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:46 wiem ze moja wczorajsza wypowiedź teraz może dziwnie brzmieć, le zostały skasowane 2 posty w których naprawdę wypowiedzi brzmiały chamsko.Derk Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 04.06.09, 01:01 O ile się nie mylę to skasowane wypowiedzi w pewien sposób są widoczne. Jest autor, ale nie ma treści wypowiedzi. Ale mogę się mylić...Moim zdaniem jeśli ktoś decyduje się na autoreklamę to musi się liczyć, że może zostać bardziej lub mniej delikatnie zjechany. Większość wątków "co sądzicie o..." to autoreklama i małe wojenki konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.xdsl.centertel.pl 14.09.09, 17:41 a gdzie go szukac tego pana Chrzanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Gość weselny Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:59 Robi tandetne dania trzeba iść z czasem a nie stać w miejscu jedno w koło i to samo podaje nic rewelacji z kuchni lecą zapachy zamiast dań to perfum też takich tandetnych jak jego dania. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: kucharz na wesela -chrzanowski 11.06.09, 20:45 A to nie można z nim uzgodnić czego się? Chyba przesadzasz...Polacy lubią tradycyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 07:10 robi z nim taki gość co ma krosty na całych rekach . jakaś grzybca czy łuszczyca bryy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: 212.160.172.* 15.06.09, 12:48 A JA DOWIADYWAŁAM SIE OD OSÓB,U KTÓRYCH PRZYGOTOWYWAŁ WESELE I KAZDY ZACHWAŁAŁ. ŻE WSZYSTKO SMACZNE I ELEGANCKO PODANE.A CO DO MENU KAZDY NMOZE SOBIE DOBRAĆ TO CO LUBI , ALE W BYŁAM Na WESELU GDZIE BYŁY PODOAWANE RÓZNOŚCI ZE WSZYSTKICH STRON ŚWIATA, ALE I TAK NAJLEPJEJ SMAKOWAŁO POLSKIE JEDZENIE. A RESZTA POPROSTU ZOSTAŁA DO WYRZUCENIA. CO KTO LUBI . NIE POWINNO BYĆ TYLKO TAK ŻEBY BYŁO INNE ALE I TEZ SMACZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:36 A widzieliście krosty na rękach jego brata piekarza co z nim wesela robi ? to łuszczyca jakaś chyba jest jeżeli wam to nie przeszkadza to sorki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.09, 14:23 bardzo POLECAM!!!! a co do wcześniejszej wypowiedzi to nie pisz o czymś czego nie wiesz!!!Tak szerzy się ciemnota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: kucharz na wesela -chrzanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:07 to towim zdaniem te krościska na rekach i dłoniach to co jest ? Nie chciałbym żeby nimi wyrabiał ciasto albo farsz brrryy Odpowiedz Link Zgłoś