Dodaj do ulubionych

Nowy Bar na Narutowicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:25
Czy ktoś może wie cóż za bar będzie niebawem otwarty na Narutowicza
w pawilonach?
Obserwuj wątek
    • Gość: MzC Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 18:13
      ponoć następny kebab
      • Gość: m Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:34
        Super. Dla studentów PWSZ jak znalazł ;)
    • Gość: kicior Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 20:54
      a co tam może być za bar kolejna mordownia w dzielnicy po której
      kręcą się wszelkiej maści męty złodzieje i szumowiny.
      • Gość: Gość Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:12
        To ten z Pułtuskiej otwiera następny,będzie dużo kapusty i sosu a mięso w hurtowni.
        • Gość: hfhfghftghfgh Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.03.09, 21:59
          potwierdzam, nowy kebab...
        • Gość: fd Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.cnow.pl 25.03.09, 13:21
          tak wlasnie jest sama kapusta w bulce i sos najgorszy w ciechanowie to i ten nowy terz bedzie to samo
      • Gość: sji Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.chello.pl 03.03.09, 06:54
        pewnie też nie raz tam się kręciłeś,nie obrażaj dzielnicy,wszędzie mogą się
        kręcić szumowiny,w każdej dzielnicy,jak tego nie widzisz to jesteś mało
        inteligentny,na twojej dzielnicy pewnie sami kulczykowie mieszkają
      • Gość: pff [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gość [...] IP: *.chello.pl 03.03.09, 13:36
    • Gość: Riki Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.chello.pl 05.03.09, 12:41
      Będzie tam kebab,hot-dogi,zapiekanki,kanapki,naleśniki,duża konkurencja dla
      pozostałych barów,lokalizacja też niezła,w około dużo szkół,no i na blokach
      niema nic podobnego.
      • Gość: pop Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:27
        czy ktos wie kiedy otwarcie?
        • Gość: sji Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.chello.pl 11.03.09, 18:44
          Planują jeszcze w marcu
          • Gość: xsx Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:10
            Podobno już otwarty!!!Był ktoś może,jakie wrażenia?
            • Gość: aguciu Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:26
              Byłem,ładny wystrój,lecz jedzenie trafiło mi się zimne, może tylko ja miałem
              takiego pecha
              • Gość: tomek Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:03
                lunh był niezły dajmy się im dopracować a wszyscy będziemy zadowoleni.
                • Gość: akurat Re: Nowy Bar na Narutowicza IP: 195.117.122.* 25.03.09, 10:54
                  byłem wczoraj, wystroj spoko, chociaz wiecej obslugi niz klientow. Zarcie co
                  najwyzej srednie, sporo im brakuje np do MacJAcka
    • Gość: gosc z trojmiasta [...] IP: *.chello.pl 25.03.09, 15:27
      • Gość: zeus zeus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 04:39
        mac jack to do bani ma kebaby a i ten nie najlebszy
        • Gość: hihi Re: zeus IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 23:22
          zeus popracuj nad ortografią to i kebaby z macjacka zaczną Ci smakować, hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka