Dodaj do ulubionych

[SONDA] Prezydent Wardziński

16.04.09, 18:57

proszę bardzo. Pierwsze ba tym forum badanie poparcia dla obecnego
prezydentaCiechanowa, Waldemara Wardzińskiego. można głosować i w
poście napisać którą opcję się wybrało wraz z uzasadnieniem.
Sonda po dwóch tygodniach od założenia zostanie automatycznie
zamknięta.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krokodyl272 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 18:58
      w końcu gdzieś zająłem pierwsze miejsce :)
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 19:02
        a tak bardziej w temacie, krokodylu? ;)
        • krokodyl272 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 19:08
          Jako pierwszy oddałem swój głos w tej ankiecie :) Tylko tyle... A w temacie
          prezydenta, to nie jestem zwolennikiem naszego miłościwie panującego, dlatego
          nie będę głosował za jego ponownym wyborem.
    • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 19:01
      Magik dostałeś pracę zleconą z UM ;-) ?
      Jeszcze wczoraj nie pozwalałeś nowych wątków o preziu pisać jak pamiętam ,a dziś
      co sam zrobiłeś ?
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 19:07
        po 1- czy zadawanie pytań uważasz za sprzyjanie konkretnej stronie?
        nie wydaje mi się.
        po 2- zastanawiałem się nad zrobieniem sondy Co w tym złego? tylko
        konkretny zarzut proszę, bez uciekania się do insynuacji.
        • Gość: OOO Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:23
          Wydział Propagandy Waldemara W. śpi? Na miejscu Pana W. zaczął bym szukanie
          adwokata i kogoś na miejsce Pani Blankiewicz.
      • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 23:02
        Polecam poprosić tego forumowicza, by pomógł w przeprowadzeniu profesjonalnej sondy.Wtedy , był początek grudnia.

SONDA-Jakim Prezydentem jest Waldemar WardzińskiIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: Sonda 13.12.08, 17:00 Odpowiedz
        zagłosuj
        41ef4.mojasonda.pl/?arg1=error&arg2=2403
    • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 21:38
      Magiku wiesz kto tak napisał i kiedy ?

a uważasz, drogi wyborco, zę zakładanie 7 różnych wątków o prezydencie Wardzińskim jest ok? Czy nawet o kimkolwiek innym? Przykłady: "Wardziński w prokuraturze Warszawa Praga", "Wardziński i wysypisko" etc. brakuje tylko wątków "Wardziński się leni" oraz "Wakacje z Wardzińskim". No ludzie, opanujcie się, to WY tworzycie to forum i to wy robicie na Nim bałagan. My tu tylko sprzątamy.

Spodziewałeś się ,że ta sonda tak żle wypadnie dla WW ?
      Głosować można tylko raz z jednego komputera jak przypuszczam ?
      • Gość: nett Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:01
        a widziałeś, jak józkowi borkowskiemu w ciągu jednej doby skoczyło
        głosów o kilkaset na www.dobrzypolitycy.pl? i trafił na pierwsze
        miejsce z dalekiego ?
        • Gość: biedny joryk Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:40
          tu też piknie idzie! ten sam spec?
        • kruk2009 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 06:38
          nett jeśli wieesz jak i chcesz zbij te wyniki do minimum i tyle
          z tym skakaniem wyników to jest tak że większości włodarzom którzy
          są w koalicji wyniki pięknie idą ku górze dziwi fakt że wpisy na
          forum np w spr starosty i pup są negatywne a starosta oceniany na
          dobrzypolitycy pl jest rewelacyjnie
          gdzie tu logika czy ten elektroniczny urząd i komputery w starostwie
          i jedn pomocniczych są tylko po to by głosować?
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 22:02
        Sondy nie było do tej pory, wyników nie komentuję.
        nie spodziewałem się niczego tak na dobrą sprawę. To wy głosujecie.
        I nie wiem, czy można głosować z jednego komputera raz, czy mogą
        głosować tylko zalogowani użytkownicy. Jesli widzisz gdzieś błąd-
        zgłoś moderatorom, lub administracji.
        • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 22:16
          OJ Magiku,Oj Magiku to jaka ma być wiarygodność takiego głosowania jak ty tego i
          owego nie wiesz.
          Bądź profesjonalistą ,a nie niedouczonym iluzjonistą ;-)
          • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 16.04.09, 23:21
            specjalnie dla Ciebie phk1 oddałem głos w sondzie.
            teraz widzę wyniki i drugiego głosu oddać nie mogę. chyba
            sprawiedliwe, prawda?
            ale Ty te swoje ble ble ble polityczne jak zwykle ;)
            na zdrowie Tobie i puchatko-podobnym.
            • krokodyl272 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 06:21
              Oddałem już piąty głos w sądzie. Wystarczy się wylogować i zamknąć przeglądarkę,
              potem znów otworzyć, zalogować i znów oddać głos. I tak w kółko ;-)
            • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 07:21
              Kto ma inne zdanie ile razy można głosować z jednego komputera?
              Krokodyl mówi prawdę czy kłamie ?
              Pytanie jest ważne, a Magik nie mąć założyłeś kolejny wątek polityczny o WW, a
              czepiasz się mnie, bo nawet nie rozumiesz co do ciebie pisze się.
              Jesteś moderatorem to zachowuj się grzeczniej ;-)

Re: [SONDA] Prezydent Wardziński krokodyl272 17.04.09, 06:21 Odpowiedz Oddałem już piąty głos w sądzie. Wystarczy się wylogować i zamknąć przeglądarkę, potem znów otworzyć, zalogować i znów oddać głos. I tak w kółko ;-)
              • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:27
                "zachowuj się grzeczniej" zabrzmiało "rób tak jak ja mówię, a źle na
                tym nie wyjdziesz...

zauważyłem, ze można głosowac w sondzie w kółko, wystarczy się
                wylogować, tak jak pisał krokodyl...
                wysłałem zapytanie do administracji, czy można ten system ulepszyć.
            • phk1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 18.04.09, 08:28
              Ten tekst napisałem osobiście do Magika, bo nawet mu współczuję,że taka
              młodzieżowa wtopa z tym głosowaniem mu wyszła.

Re: [SONDA] Prezydent WardzińskiIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: GOŚC 17.04.09, 23:46 Odpowiedz Padłeś Magiku ofiarą swojej uczciwości, miarą którą chciałeś mierzyć innych na tym forum. Przeliczyłeś się i powinno dać ci to dużo do myślenia. Pozdrawiam [....]

Oczywiście jego złośliwość nie zna granic i przeczytają to nawet w Australii
              dwunożne kangury ;-)

Chciałem ci moderatorze napisać,że korzystasz z dobrych sprawdzonych wzorów
              tamtego moderatora pisząc to co napisałeś do phk1 i puchatko-podobnych.Może
              zaczniesz i innych demaskować w ramach równowagi ? Tamten Stary Moderator tak
              robił. Okazało się, że istnieje jednak grupa ludzi, która tym forum zawładnęła
              czego sonda jest najlepszym przykładem. Masz jak na dłoni kontekst polityczny
              nawet tej sondy.

magik1985 napisał: > specjalnie dla Ciebie phk1 oddałem głos w sondzie. > teraz widzę wyniki i drugiego głosu oddać nie mogę. chyba > sprawiedliwe, prawda? > ale Ty te swoje ble ble ble polityczne jak zwykle ;) > na zdrowie Tobie i puchatko-podobnym.

Dziś rano z domowego komputera , gdzie neostrada ma zmienne IP oddałem dwa głosy
              1662 i 1663 i przez kolejne dwie godziny ktoś oddał następny 1664
    • Gość: poruszyciel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:17
      Wielkie halo, zaraz będzie tel. do ewy a od niej do urzędników UM i
      sie wyrówna z nawiązką. Zobaczycie rano, każdy chce pracowac.
      • Gość: szymek Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:25
        od zawsze władza olewa to forum. czym się tu podniecać
        • Gość: ioj Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:26
          czyta, czyta i pisuje
          • Gość: szymek Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:38
            nie łudź się stary, mają ciekawsze zajęcia niż my :(
            • Gość: poruszyciel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:41
              czyta i jeszcze wygraża tym, których podejrzewa o pisanie.
              • Gość: biedny joryk Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:49
                palcem macha albo też kijaszkiem! to atrybut nieodłączny władzy
                jest!
                • Gość: wybora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:28
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: kimirsen Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:54
                    ciekawe co Magik na to odpisze jak on bezpartyjny ;-)

>Te palanty z >PO uznały te słowa za prawdę i robią quasi sondaże i badania o >poparciu dla oskarżonego
                    • Gość: do Magika Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:22
                      Zgodnie z kodeksem postępowania karnego musisz wszystkie wpisy z nazwiskiem
                      Prezydenta zamienić na oskarżony Waldemar W. Ponadto wszystkie media nie
                      zasłaniające opaską oczu oskarżonego Waldemara W. też są ścigane z urzędu. Jest
                      z tego wyjście.
                      • Gość: kimirsen Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:03
                        zmieniają się proporcje ostatnie 100 głosów za WW ;-)
                        • Gość: wyborca Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:21
                          To co w ramach prac społecznych całe PełO klika za oskarżonym
                          Waldemarem W.?
                          • Gość: :-D Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:27
                            Informatyków p.blankiewicz ma słabych-dobę dochodzili jak podkręcać
                            licznik :-DD
                            • Gość: nett Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:29
                              to jaki sens ma taka sonda? to pytanie do moderatorów
                              • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 20:54
                                Zastanawiam się Magiku czy zastanawiałeś się nad moimi pytaniami,czy chciałeś mi dokopać odpowiadając ? Popatrz dwie godziny i 500 głosów

Firmujesz wiochę takim sondażem
                              • Gość: hej Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:04
                                Wczoraj miedzy 21-szą a 22-gą ktoś oddał 120 głosów przeciwko przy 3
                                za i to jest odpowiedź na pytanie "po co ta sonda?". Ekipa chciała
                                pokazać jaki to zły nasz prezydent, zresztą robi to na forum od
                                kilku miesięcy, to ruszyli Ci, którzy uznali, że to nie jest taki
                                zły prezydent. Boże uchowaj od ziejącego nienawiścią CBUW.
                                • Gość: Kalina Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:10
                                  Trafiłeś w sedno.
                                  • krokodyl272 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:02
                                    znów oddałem głos i jak będzie mi się chciało, to będę je oddawał przy każdym
                                    logowaniu... do d... z taką sondą :(
                                    • cerem Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:05
                                      Niestety, nie od nas zależy możliwośc zablokowania wielokrotnego oddawania
                                      głosów w sondzie.
                                      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:30
                                        to jest ciekawe, że głos oddało juz ponad 1200 osób a piszą wkoło te
                                        same osoby ;)
                                        tak jak pisał CEREM, nie my odpowiadamy za takie a nie inne
                                        działanie sondy na forum. a ctak po prawdzie, czy ta sonda jest
                                        miarodajna? czy coś zmienia?

Firmujesz wiochę taką sondą powiem szczerze, że dla mnie ta
                                        sonda nie ma żadnego znaczenia ;)
                                        równie dobrze ktoś może założyć wątek z sondą dotyczącą pracy
                                        moderatorów (dziwię się, że jeszcze takiej nie ma). Wyniki nie są
                                        wiążące ;)
                                        • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:36
                                          Zgodnie z kodeksem postępowania karnego musisz wszystkie wpisy z nazwiskiem > Prezydenta zamienić na oskarżony Waldemar W. Ponadto wszystkie media nie > zasłaniające opaską oczu oskarżonego Waldemara W. też są ścigane z urzędu. Jest > z tego wyjście.

Bardzo śmieszne nie mogę zmienić treści wątku, nie mogę też
                                          usunąć wątku z sondą, bo będzie raban, że cenzuruję forum.
                                          forum@gazeta.pl
                                          tutaj kieruj skargi
                                          • Gość: dżihadzik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:39
                                        • Gość: lllol Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:37
                                          To na kiego ... zakładasz takie wątki a na innych piszesz, że może
                                          starczy polityki?
                                          • Gość: somnambulik Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:41
                                            Fakt,nie warto zakładać sond,jeżeli tak łatwo je zmanipulować.Magiku
                                            lepiej wykasuj żenadę.
                                            • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:45
                                              spokojnie.. wysłałem pytanie do administracji czy nie da
                                              się "ulepszyć sondy" tak, żeby było trudniej "manipulować" wynikami.
                                              mni się nei podoba przede wszystkim fakt,że sondy mogą zakładac
                                              osoby niezalogowane jak również możliwość wielokrotnego oddawania
                                              głosów przez ten sam NICK (nie mylić z osobą, czy głosem
                                              oddanym z innego komputera).
                                              czekam na odpowiedź.
    • miejskaplatformaobywatelska1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 22:46
      Siła netu to siła iluzji ;-)
      Pomysł był super, ale internauci dali się ponieść fantazji.
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 23:17
        niezależnie od tego jaki będzie końcowy wynik, to będzie on tylko
        iluzją ;)
        a ja się nei zdziwię jak liczba głosób przekroczy liczbę mieszkańców
        Ciechanowa :D
        • Gość: janko Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 23:19
          Szkoda, że moderator dopiero teraz zrozumiał! Lepiej późno niż wcale!
        • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 17.04.09, 23:41
          Przypominam wszystkim platformoanopodobnym sympatykom tej partii jak na początku
          po waszym zwycięstwie działała oryginalna firmowa strona Platformy Obywatelskiej
          z sondażami poparcia.
          Ilość głosów na sekundę powodowała,że za kilka tygodni mogło poparcie wzrosnąć
          do 38mln.
          Smiechu było dużo z partii co chce by głosować przez internet, dać każdej
          biednej wiejskiej rodzinie komputer i inne takie bzdury.
          Warto poszperać w necie.
          • Gość: GOŚC Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 23:46
            Padłeś Magiku ofiarą swojej uczciwości, miarą którą chciałeś mierzyć innych na
            tym forum.
            Przeliczyłeś się i powinno dać ci to dużo do myślenia.
            Pozdrawiam [....]
            • Gość: Niemagik Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.gprs.plus.pl 17.04.09, 23:59
              Widzę że Magik pisze sam do siebie.

> Padłeś Magiku ofiarą swojej uczciwości, miarą którą chciałeś mierzyć innych na tym forum.
              • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 18.04.09, 00:12
                nie mam zwyczaju rozmawiać sam ze sobą jak parę osób na tym forum.
                dziękuję za miłe słowo...
          • Gość: lllol Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 23:57

> Przypominam wszystkim platformoanopodobnym sympatykom tej partii jak na początk > u > po waszym zwycięstwie działała oryginalna firmowa strona Platformy Obywatelskie > j > z sondażami poparcia. > Ilość głosów na sekundę powodowała,że za kilka tygodni mogło poparcie wzrosnąć > do 38mln. > Smiechu było dużo z partii co chce by głosować przez internet, dać każdej > biednej wiejskiej rodzinie komputer i inne takie bzdury. > Warto poszperać w necie.

Jezu jaki Ty jesteś ociężały umysłowo! Co to ma do rzeczy? Pomyśl
            kilka razy zanim coś napiszesz. Bełkot jakich mało.
            • Gość: marek Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 00:19
              sonda to chyba zabawa ,nie ma co się napinać .wyniki nie muszą być
              miarodajne ale zagłosować można a ktoś z wyników może wyciągnie
              wnioski.jedni za ,drudzy przeciw .

• miejskaplatformaobywatelska1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 21.04.09, 07:38
        Dziękujemy mieszkańcom Ciechanowa za poparcie i zaufanie jakiego udzieli naszemu
        aktualnie urzędującemu Prezydentowi miasta na forum.
        • kruk2009 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 21.04.09, 08:06
          Ostatnie 1000 głosów przybyło panu prezydentowi w trakcie "nabijania" na okrągło od soboty 18.04 do wczoraj (20.04) przez podwładnego pana prezia - gdyby prawdziwe było zainteresowanie sondą Ciechanowską w tak krótkim czasie- to musiało by być nią zainteresowane średnio ok 200 tys. os. ; w pierwszych dwóch, trzech dniach, zanim władza nie przejęła kontroli nad głosowaniem stosunek za do przeciw był 1: 20 (na niekorzyść obecnie urzędującego) (fakt jest jeden cała ta sonda to jedna wielka fikcja-sterowana zza monitorów 2-3 osób ) - to jest sonda "PACHNĄCA BIAŁORUSIĄ"
    • Gość: sonda Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:43
      Lipa z tą sondą .
      Można głosować z jednego komputera wielokrotnie.
      Mi udało się zmieniając różne wyszukiwarki bez logowania się.
      Bardziej zorientowani mogli to robić innymi metodami hurtem.

• Gość: sądą Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 23:32
        zaglosowalem po raz enty , potwierdzam lipa nie drzewo.
        • funky_koval_3 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 19.04.09, 00:41
          Jakoś nie pisano na tym forum "lipa", "siła iluzji" itd., kiedy głosujący
          przeciw prezydentowi mieli przewagę. A teraz nagle sonda jest niemiarodajna i
          wręcz niepotrzebna...
          Niech żyje wolność myśli po ciechanowsku! Koniecznie myśl musi być być
          bezpartyjna, ugrupowana i wyborcza, jedynie słuszna, każda inna to manipulacja
          wrogich sił. Zwolennicy tej jedynie słusznej myśli- łączcie się:)))!!!
          • Gość: Bielik Oi! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 09:49
            • krokodyl272 Re: Sonda o Wardzińskim,a sondy o Kęsiku i Blanki 19.04.09, 09:55
              przewaga przeciwników prezydenta trwała tylko w pierwszych godzinach istnienia
              sondy i nikt jeszcze wtedy nie zauważył, że ta sonda to lipa, dlatego nikt nie pisał
          • Gość: gosc Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 10:12
            uważam, ze jaja z sondą zrobili sobie głupie platfusy.
            przeciwnicy prezia to ci sami ludzie najpierw podkręcili licznik w jedną stroną,
            a teraz kontrolują licznik.

Zenada ze strony ludzi prezia,wielka żenada .
            To jest dobry tekst dla mediów gazetowych opisujących mechanizm kontroli
            wszystkich i wszystkiego w mieście

funky_koval_3 napisał:

> Jakoś nie pisano na tym forum "lipa", "siła iluzji" itd., kiedy głosujący
            > przeciw prezydentowi mieli przewagę. A teraz nagle sonda jest niemiarodajna i
            > wręcz niepotrzebna...
            > Niech żyje wolność myśli po ciechanowsku! Koniecznie myśl musi być być
            > bezpartyjna, ugrupowana i wyborcza, jedynie słuszna, każda inna to manipulacja
            > wrogich sił. Zwolennicy tej jedynie słusznej myśli- łączcie się:)))!!!
            • Gość: gosć Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:19
              przewaga została osiągnięta,wielki wódz prowadzi,a przyrost głosów w czasie wolnym od pracy jest niewielki , bo wystarczy.
              dziennikarze opiszą ,że wielki sukces na miejskim forum odniósł urzędujacy prezydent.
              myślę ,że media powinni zdemaskować tę sondę i hackera i pokazać jaka jest prawda , będzie ciekawie , bo tylko prawda jest ciekawa
    • Gość: cookier Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 10:03
      To wszystko nieprawda co tu piszą. Przecież każdy emeryt i student
      odda ostatni grosz dla PO tak jak było u Palikota. Oni do mnie
      dzwonią, bo są biedni i nie stać ich na kompa i internet a ja
      głosuje w ich imieniu mając słowne upoważnienie. Dlatego idzie z
      jednego kompa. Dlatego też kasuję pliki cookie i głosuję
      wielokrotnie. A nawet jeśli przekroczę liczbę mieszkańców ciechanowa
      to nic nie oznacza bojuż teraz upoważniają mnie mieszkańcy Gąsek a
      nawet Kownat Borowych i jeden z Rykaczewa. I nieprawdą jest że
      jestem pracownikiem Urzędu Miasta.
      • Gość: patriota Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:17
        Popieram Naszego Prezydenta! Niech żyje Prezydent Rzeczypospolitej
        Polskiej! Niech żyje Prawo i Sprawiedliwość!
        • Gość: ? Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: 213.199.253.* 19.04.09, 22:56
          Coś się chyba komuś pomyliło... Nie o tym prezy(nad)encie mowa:)))
          • Gość: FAJOWO Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:44
            niedługo mbędzie 120% poparcia. Łyso Wam?
            • Gość: lumperman Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:49
              A co z tą sprawą roweru prezydenta. Dlaczego to było ukryte do tej
              pory.
    • pierwszy.obywatel Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 20.04.09, 23:21
      ktos kiedyś zadawał magikowi pytanie ile osób wchodzi na to forum ?
      oczywiście nie dostał odpowiedzi
      liczba wchodzących mogłaby dużo powiedzieć o wiarygodności tej sondy
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 20.04.09, 23:43
        moderatorzy nie dysponują danymi o liczbie odwiedzin forum.
      • funky_koval_3 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 20.04.09, 23:48
        Każda sonda, w której Wardziński ma więcej niż 1% głosów jest z pewnością
        sfałszowana, bo to się nie zgadza z jedynie słuszną na tym forum doktryną.
        Pozdrawiamy towarzyszy z prawa i lewa:)
    • zatokochampo Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 22.04.09, 08:42
      Jednym słowem wielki odpór oddaliśmy przeciwnikom naszym.
      Nasze jest zwycięstwo
      • Gość: seo Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:55
        Przecież to oczywista oczywistość, że każdy głos oddany na platformę jest
        sfałszowany. Jarek z Lechem mają 101% poparcie jak na wymarzonej przez nich
        Białorusi. Ja głosuję na Jarkolecha, więc jak oni mogą mieć mniej niż 101%?
        • Gość: peo Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 12:27
          Przecież to oczywista oczywistość, że każdy głos oddany na platformę jest
          stracony dla Polski, ale to dopiero zobaczą sympatycy za rok-dwa.
          Amok wyborców PO to niesamowity
          • Gość: seo Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 13:12
            Dlatego nie można dopuścić, że Jarkolech Kwaczyński miał mniej niż 101% głosów.
            Ja zagłosuję na pewno, a jeśli ja, to i całe 101% wyborców.
    • phk1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 28.04.09, 20:26
      Wiarygodność Magiku twoja jest pod psem.
      Myślałem ,że poważnie potraktujesz moderowanie ,a nie manipulowanie miejskim forum.
      Dwa tygodnie minęły.
      Sonda nadal działa
      Osobiście bez żadnych sztuczek zagłosowałem kolejny raz, bo taką okazję stworzyłeś.
      Jesteś na forum, ale po dwóch tygodniach słowa nie napisałeś, by przeprosić za
      brak wiarygodności tej sondy.
      Niejaka Magda.Z namawia nas na internetowe głosowanie na kilka dni przed
      ogólnopolskim głosowaniem.
      Twoja sonda i jej post o głosowanie to zapewne jedna wielka manipulacja wynikami.
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 28.04.09, 23:10
        ]
        sonda działa a nie powinna? zgłoś do administracji forum@gazeta.pl
        że nie życzysz sobie żeby działała sonda, która jest niewiarygodna i
        łatwo nią manipulować.
        Za co mam przepraszać? że sonda nie działa tak jak powinna? Za to,
        ze ktoś tam na górze nie pomyślał tą półkulą którą powinien?

człowieku zastanów się, jaki mam/miałbym w tym interes żeby
        manipulować tą cholerną sondą? przeciez te Twoje posty to jest jakiś
        absurd graniczący ze zchizofrenią.

biegnij szybko na Czerską i rób demonstracje przeciwko sfałszowanym
        sondom na forum wyborczej. Nie zapomnij tylko z imienia i nazwiska
        wspomnieć kto jest moderatorami i jakie powiązania mają z ratuszem.
        Czy traktuję poważnie moderowanie? nie! tak samo jak poważnie nie
        traktuję Ciebie, biednego człowieka który czuje się Bogiem, bo
        poprzez internet może opluć każdego. Ale nie martw się, prawda Cię
        wyzwoli. Oby...

End of topic z mojej strony.
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 28.04.09, 23:12
        a post Magdy Z. usunąłem.
        • phk1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 29.04.09, 08:25
          Madziku zamiast rzucać się jak złota rybka w łyżce wody mógłbyś grzecznie
          wytłumaczyć nie tylko mojej schizofrenicznej osobowości.

Co do Czerskiej to znasz mój do nich stosunek,a jak dorośniesz to może sam wyciągniesz wnioski o tym towarzystwie.

Magdę Z. niepotrzebnie skasowałeś, bo ona jest przedłużeniem ramienia całego tego towarzystwa z Czerskiej
          • Gość: skojarzenie Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 21:47
            Zastanawiające dlaczego jednocześnie założyli sondy o prezydencie i
            Żydach w Ciechanowie. Czy oni mają jakiś związek?
    • kruk2009 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 30.04.09, 19:13
      rzecz stała się niesłychana
      sonda przez pupili WW nie została przejęta i zmanipulowana
      • funky_koval_3 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 30.04.09, 19:51
        Racja! Została bowiem przejęta i zmanipulowana przez wrogów Wardzińskiego. Tak
        czy siak - manipulacja.
        • phk1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 30.04.09, 19:57
          OCZYWIŚCIE NAWET JAK SĄ TO PRZECIWNICY PREZYDENTA. PRZECIWNIKAMI MOGĄ BYĆ CZERWONI/ZIELONI A NIE KONIECZNIE NIEBIESCY
          PRZYBYŁO 1500 GŁOSÓW W DWA DNI

magiku zdemaskuj karłów reakcji
    • phk1 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 30.04.09, 19:48
      MAGIKU moderatorze apeluję do ciebie - niech admini z Czerskiej
      zdemaskują, kto tą sondą manipuluje.

Prawda tylko jest ciekawa - Pamiętaj dziecko !
      • Gość: oktaL Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:03
        A ja wiem kto manipuluje sonodą. Z pewnego źródła na 100%.
        • cerem Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 30.04.09, 22:08
          W takim razie proszę o napisanie tego albo tutaj w poście, albo w mailu
          cerem@gazeta.pl
          • Gość: j 09 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 20:24
            Sonda pokazała, że nieudolny prezydent Waldemar W. może się pakować
            i wyjeżdżać z Ratusza a jego małemu organowi propagandy grozi
            ponowne załamanie nerwowe.
          • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 04.05.09, 20:33
            cerem daj spokój.każdy już wie, że sondą można manipulować, każdy
            wie, że się nią manipuluje jak chce (raz w jedną-raz w drugą stronę)
            a tylko jeden phk1 wierzy w to, ze moderatorzy to wszystko
            nadzorują.
            szkoda klawiatury.
            miłej nocy

P.S. PHK1 nie słyszałem o Twojej wizycie na Czerskiej, byłeś w końcu
            poskarżyć się na moderatorów - manipulatorów?
      • magik1985 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński 04.05.09, 20:35
        apeluję do puchatka o zaprzestanie spoufalania się z moderatorami.
        nigdy nie byłem Twoim dzieckiem ;)

pozdrawiam
    • Gość: Dr Anal Izator Analiza sondy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 11:22
      Wynik ale i sam przebieg sondy daje wiele do myślenia. Na początku
      możliwość wielokrotnego głosowania odkrył jakiś przeciwnik
      Wardzińskiego i troche się pobawił. Na to Wardziński lub ktoś z jego
      obozu polecił zrobić zmasowaną akcję i przez wiele dni zwolennicy
      Wardzińskiego mieli 500 głosów przewagi (z obserwacji wynika, że
      wynik nabijała jedna osoba). Przeciwnicy odczekali do ostatniego
      dnia i wówczas odrobili straty i dołożyli jeszcze 1000 głosów
      (musiały głosować co najmniej 2 osoby, bo w takim tempie przybywało
      głosów, może nawet trzy osoby). Ludzie Wardzińskiego nie
      odpowiedzieli. Dlaczego? Przyczyny mogą być dwie - obie druzgocące
      dla praezydenta. Albo środowisko to jest już tak podzielone i
      pokłucone, że nie potrafią zapanować nad tak prostą sprawą jak
      wygranie tej sondy, albo Wardziński i jego ludzie są tak pewni
      swego, że uznali że zwycięstwo i tak przyjdzie samo. Właśnie przez
      nadmierną pewność i pychę przegrał Stryczyński, który nie zrobił
      wielu rzeczy, bo uznał że tylko on może wygrać. A konkurencja jak
      widać nie śpi. Za wcześnie jeszcze mówić, że Wardziński jest już
      zgraną kartą, wyczerpała się jego formuła czy opatrzył się. Za
      wsześnie mówić, że jego syci dworzanie, kórzy dostali co chcieli a
      nawet więcej, całkowicie spoczęli na laurach, podczas gdy u bram
      ratusza gromadzi się armia głodnych i nienasyconych wojowników, ale
      ta sonda jest poważnym ostrzeżeniem dla pretorian Wardzińskiego.
      • Gość: dr Mastur Bator [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 14:29
      • kruk2009 Re: Analiza sondy. 04.05.09, 13:45
        te zamiłowanie do 500 głosów przypomina mi wybory na hali MAZOVI kilka ładnych lat temu jak owe 500 kart które podobno gdzieś zginęły ... gdzieś się znalazły ;-) ...w końcu nic w przyrodzie nie ginie
        • Gość: koko Re: Analiza sondy. IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 22:00
          Tak będzie. Na ulicy głosno słychać. Wardziński do wymiany. Być może
          nie zakwalifikuje sie do drugiej rundy.
          • phk1 Re: Analiza sondy. 04.05.09, 22:27
            Każde dzidzi widzi, żeście trzej to wielkie dzidzi ;-)
            O Czerskiej pisałem w innym znaczeniu.
            Po raz enty nie czujesz co do ciebie się pisze.
            Zanim coś napiszesz do mnie i o mnie wyślij emaila,odpiszę ci lub wam
            dzidziusie, byście trafili w sedno, a nie kulą w płot.
            POZDRAWIAM TRZECH DZIDZIUSIÓW ;-)

ps.Sorki , przecież wątek był o innym wyrośniętym dzidziusiu.
    • Gość: wyborca Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:46
      głosujcie!!!
    • Gość: nunek Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:07
      jakie to ma znaczenie
      • Gość: dziwak Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:38
        36% + 64% + 1% = 101%
        To znaczy, że w sądzie było 101% uczestników. W następnej sądzie
        może będzie już 102%, a w kolejnych sądach nawet 110%. Albo może ja
        głupi jestem, już nic nie rozumiem.
        • Gość: j 09 Re: [SONDA] Prezydent Wardziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:47
          Tak jesteś głupi, gdyż w sądzie to Waldemar W. ma sprawę karną.
          A tu jest mowa o sondzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka