magik1985 27.04.09, 00:25 Konkurs na koncert plenerowy czy ktoś się podejmie organizacji i stworzenia alternetywy dla kolejnego... superkoncertu , gdzie gwiazdą ma być Budka Suflera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magik1410 Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 08:24 zażywasz coś magiku po północy by mieć halucynacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: koncert plenerowy-konkurs 27.04.09, 18:21 Są tacy, co się podejmą. I trzymam za nich kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: koncert plenerowy-konkurs 27.04.09, 18:30 konkurs jest jakby stworzony z myślą o działaczach zakotwiczonych w instytucjach kultury. nawet jak podjąłbym się takiej organizacji i wyłożył połowę kwoty i był na dobrej drodze do sukcesu to jako człowiek z ulicy nie dostałbym grosza. zapewne nie dostałbym nawet grosza, gdybym sam zorganizował taki udany koncert i poprosił o zwrot pieniędzy czyli te 30tyś. ps.magik mógłby się wyrażać precyzyjniej czego mu brak w tym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekG Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:15 Konkurs jest po to żeby odbyło się strashydło . I fajnie że się odbędzie chociaż 30 tys to niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzięczny Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:06 wdzięczny jestem za odpowiedz SławkuG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: koncert plenerowy-konkurs 27.04.09, 21:52 a czy ja pisałem,że mi czegoś brak w jakimś poście? brakuje mi przede wszystkim koncertów. Dobrych koncertów, gdzie przyjdzie 100 osób, ale atmosfera będzie świetna, nie będzie chuligaństwa, rzucania przekleństwami i puszkami po piwie w widzów. odpowiadam na pytanie- nie, nie zażywam niczego. Co ma w ogóle do tematu godzina o której pisałem posta? Sławku- to już wiadomo, że ta kasa pójdzie na STRASHYDŁO?btw. 30 tysięcy to kwota wystarczająca na to,że by do Ciechanowa zawitał jeden z zespołów: Maleo Reggae Rockers, Kapela ze Wsi Warszawa, Izrael oraz mnóstwa innych zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekG Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:03 No ja w każdym razie nic nie wiem ale mam taka nadzieję. Chociaż to nie moja muzyczna bajka to uważam że powinna się odbywać ta impreza. A skoro w warunkach ofertowych jest cykliczność, zaplecze itp to może to raczej nie możliwe żeby przyszedł sobie ktoś z ulicy i zrobił koncert. A Maleo albo Kapelę ze wsi Warszawa można zrobic w klubie biletowane a nie masówkę. <br /> A tak na marginesie to ciekawe koncerty się odbywają tylko Ci co głośno narzekaja na forum rzadko na nie przychodzą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:40 co sądzisz magiku o tym przetargu na straszydło? mam przeczucie,że myślałeś o czymś innym niż straszydło ? jesteś zawiedziony ,że nie ma kasy na nic innego co chciałbyś widzieć w plenerze ? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: koncert plenerowy-konkurs 27.04.09, 23:24 1. na temat strashydła się nie wypowiadam, nie mój klimat, ale dobrze, że jest, bo w jakiś sposób promuje nasze miasto. 2.Tak, myślałem o czymś innym niż strashydło, bo "bliższa ciału koszula...", ale jeśli będzie strashydło- nic nie szkodzi :) 3. ile głów tyle pomysłów. Ja np. wolałbym zamiast Szwoleżerów (ile kasy z budżetu miejskiego na to idzie...) 3-4 koncerty mniej znanych zespołów, alebo jakiś mini festiwal muzyczny. albo filmowy. 4. Jeśli już, to absolutnie nie myślałem o plenerze. Myślałem o koncercie, który zainteresuje konkretną grupę słuchaczy (nie tylko z Ciechanowa, bo i pewnie Mława i Płońsk, Przasnysz też by się pojawiły). Spęd pod chmurą to nie to. Impreza biletowana- już prędzej, wtedy automatycznie pozbywa się ludzi, których muzyka nie interesuje a przychodzą tylko się narąbać i zrobić zadymę. przykład?- koncert Dżemu na zamku parę lat temu. i coś w ten deseń MI by odpowiadało, jednak doskonale wiem, że każdy ma prawo organizowania takich imprez i koncertów takich zespołów jakie mu odpowiadają. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: koncert plenerowy-konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 07:58 czyli pan Prezydent sypnie grosza tym ,których zna. ekipa od strachów to dzieci ciechanowskich działaczy partyjnych ? bardzo się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: koncert plenerowy-konkurs 28.04.09, 18:11 chyba jednak bardzo się mylisz. szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś