Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Marek Zalewski ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:18
w parku / nie parku stawiają betonowe SZARE donice.
aż prosiło się zapytać MISZCZA jakie doniczki wybrać i jak zrobić i jaki kolorek kupić, by było ładnie.

Nie wierzę , by MISZCZ maczał pędzel w palecie, by jakieś badziewie stanęło przy zjeżdzie z wiaduktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mrówka Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 23:49
      Marek Zalewski kopie dołki pod dyrektorem Kęsikiem.
      • Gość: Kalina Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 00:14
        Jak świat światem miernoty zazdrościły ludziom aktywnym i
        utalentowanym. Zanim zaczniecie gryżć innych po kostkach popracujcie
        nad swoim życiem, żeby coś osiągnąć.
        • Gość: sztama Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 06:46
          Ale donice rzeczywiście marne . Chyba wzięli jakieś stare z magazynu ,po
          co mają się marnować hehehe .
          • Gość: zxc Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 08:27
            hahah ale beka Pierwszy post trafiony w sedno :D sie usmialem ;)

No co nie mam nic do ludzi aktywnych... ale niedlugo nawet pomalowanie swojego
            plota bedzie mozna podciagnac pod projekt Ciechanow miasto sztuki... ;)
      • Gość: Zosia Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 08:37
        Nie musi kopać bo Kęsik sam sobie strzela w kolano opowiadając ciągle jakieś
        pierdoły jak na ostatniej sesji rady miasta.
        • Gość: sdd Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 22:38
          To gdzie pan Marek schował się ?
          Czy mu nie wstyd za PUK ?
          www.budujemydom.pl/images/stories/wokol_domu/ogrod22__220.jpg
          www.jadar.pl/cms/files/100/mini_flor_dd.jpg
          • Gość: marek zalewski Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:06
            ... smutno mi jak coś takiego widzę ... i tyle...
            • Gość: miłośnik przyrody Re: Gdzie jest Marek Zalewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:39
              Tu wszystko chore. Dobrze, że mamy zdrową przyrodę, co jak przyjdzie
              wiosna to puszczają pąki, rosną liście i kwitną kwiaty. Bo jak by
              rośnięcie zależało od totej ciechanowskiej władzy to by nic nie
              urosło, i byłaby Sahara na Mazowszu. Kupa piachu pośrodku Polski by
              była, wycieczki by tu przyjeżdżały zobaczyć zamek średniowieczny
              pośrodku wielkiej wydmy. No może jakiś genialny archeolog-filozof by
              załatwił przy zamku sztuczne palmy. Fajne by były pocztówki z
              napisem Ciechanów, zamek na kupie piachu i palmy wokół zamku.
              • Gość: Ja Wiem gdzie jest Marek Zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:43
                Marek Zalewski przygotowywał super wystawę w Galerii C!
                • pierwszy.obywatel Re: Wiem gdzie jest Marek Zalewski 09.05.09, 07:46
                  Byłem na poprzedniej wystawie plakatów głównie teatralnych.
                  Ładne te plakaty tam widziałem.
                  Dużo ciekawych skojarzeń namalowanych.
                  Szczególnie jedna opuchnięta różowa buźka spodobała mi się;-)

ps.Nowa asystenta mogłaby pooprowadzać zwiedzającego,podać kawę,porozmawiać.... ;-)
                  • Gość: Fuj Re: Wiem gdzie jest Marek Zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 16:05
                    Ktoś wywołał fajny temat.Jak zły szeląg i zupełnie bez sensu.
                    Gratuluję!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka