Gość: Witto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 21:02 Witam!Poszukuję fachowca który naprawi pralkę.Pilne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawloskarawlos1 Re: naprawa pralki 28.06.09, 21:10 Ja znam dwa takie miejsca, 1. z tyłu bloku przy ulicy Witosa 9 jest warsztat 2. na ulicy Głowackiego mniej więcej na przeciwko Szkoły Wyższej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witto Re: naprawa pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 22:12 Dziękuję!Czy to sprawdzone punkty?I jeszcze jedno czy na miejscu są w stanie naprawić?To chyba łożyska nawalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exx Re: naprawa pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:39 nie musisz zawozić,oni przyjadą .U mnie był bardzo miły pan z Głowackiego,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: naprawa pralki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:38 Pan Goryszewski, z którego usług korzystam od wielu lat wykonuje naprawy w domu klienta. Polecałam tego Pana wielu znajomym i wszyscy byli zadowoleni nie tylko z naprawy sprzętu ale również z ceny jaką zapłacili za naprawę. Tel-604-390-299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: naprawa pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:20 Punkt przy ul. Głowackiego kupa dziadostwa delikatnie mówiąc, nie wiem na czym się znają ale napewno nie na naprawianiu sprzętu AGD, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś