Dodaj do ulubionych

W Ciechanowie będzie sklep komputronik

IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 16:19
Ciekawe kiedy otworzą salon komputronika, dzisiaj widziałem jak wnosili meble
do lokalu przy Zielonej Ścieżce. Już są bilbordy na mieście o rychłym otwarciu
sklepu.
Obserwuj wątek
    • Gość: can Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:41
      W końcu jakiś konkret po latach zła koniecznego.
    • Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 09:04
      Nareszcie! Coś nowego na ciechanowskim rynku komputerowym. Świeży powiew zdrowej
      konkurencji. Zapraszam na www.komputronik.pl
      • spawn85 Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 07.07.09, 13:10
        hahahah komputronik w cale nie jest tani!! ale na pewno mniejsze zło niż to co
        jest w Ciechanowie.
        Pozdrawiam
        • Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 13:25
          Każdy wybiera sklep według własnych preferencji i możliwości, również
          finansowych. Po za ceną, również koszty dostępu do serwisu, gwarancji, warunków
          sprzedaży są dla wielu kupujących ważne przy wyborze sklepu. Tak też jest z
          komputronikiem, duży wybór, gwarancja i serwis, pewność i terminowość dostawy i
          z tych powodów wolę nieco więcej zapłacić, niż ciesząc się pozornymi
          oszczędnościami na cenach komponentów nie mam pewności co do jakości zakupionego
          towaru, niepewności dostaw, kiepskiego lub braku jakiegokolwiek serwisu.
          • Gość: d Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:31
            duzy wybor - kazdy sklep internetowy
            gwarancja - tez kazdy w necie daje takowa
            serwis - taki terenowy sklepik wysyla do centrali za pomoca kuriera, wiec przy
            zakupie w necie roznica jest taka, ze nie sklep wysyla a Ty.
            pewnosc i terminowosc - tutaj z komputronikiem mam same zle wspomnienia. na
            wymiane glupich pamieci ram czekalem kolo miesiaca, gdzie inny sklep internetowy
            po stwierdzeniu usterki zwrocil mi pieniadze (cala procedura trwala 4 dni).
            jakosc komponentow - czym sie rozni TAKI SAM (mam na mysli od tego samego
            producenta) model np. karty graficznej, ktory w komputroniku jest o 50zl drozszy
            niz w innych sklepach?
            niepewnosc dostaw - do takiego sklepu przesylki takze ida kurierem.

podsumowujac - nie rozumiem w ogole argumentow, ze jak komputronik to juz jest
            gwarancja wszystkiego. jak dla mnie to kolejny sklep, ktory bedzie zerowal na
            ludziach nieznajacych sie na sprzecie.
            • Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 14:42
              Jest wolny rynek, sklep komputronika zwiększy konkurencję na rynku lokalnym,
              nikt nikogo nie zmusza do zakupów w jakimkolwiek sklepie, nikt na nikim nie
              żeruje, to konsument ma wolny wybór gdzie wydaje swoje pieniądze i za co płaci.
              Ja osobiście jestem z tego faktu zadowolony, a mam jak najgorsze wspomnienia z
              zakupami u miejscowych sprzedawców komputerów i komponentów. Jestem zadowolony z
              dotychczasowej współpracy z komputronikiem i byłem gotów płacić nieco więcej za
              jakość obsługi sprzedaży i usług posprzedażnych oraz gwarancji. Nie stać mnie na
              stracone nerwy z niekompetentnymi sprzedawcami i domorosłymi fachowcami od
              sprzętu komputerowego dlatego korzystałem do tej pory z internetowego dostępu do
              komputronika a teraz ma być stacjonarny, co zwiększy jego dostępność i ułatwi
              odbiów zamówionego towaru.
        • karczewk Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 14.10.14, 09:55
          Jak tak patrze i oglądam komputery w Ciechanowie, to każdy komputer można taniej na allegro jakieś 200-500-1000 zł taniej kupić przez internet.
    • Gość: MISIEK Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 16:00
      Ceny Komputronika nie powalają jakoś.. I co mi z tego, że mam sklep na miejscu??
      Przez neta jest zdecydowanie taniej.. Wole poczekać na przesyłkę i wydać mniej
      kasy :) Proste..
    • radomeness Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 07.07.09, 16:04
      Lepiej by jakiś fajny sklep z ciuchami otworzyli.. Reserved na przykład..
      Większy pożytek byłby z tego.. Co teraz nastała era salonów komputerowych?? W
      centrum mamy same banki, sklepy z komórkami, kebaby, a teraz jeszcze sklep
      komputerowy.. Wrrrrrrrr
      • Gość: pakistan Przecież jest Reserved w Ciechanowie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 18:20
        • Gość: <<Misiek>> Re: Przecież jest Reserved w Ciechanowie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:20
          No ciekawe gdzie Ty masz ten Reserved?? jesli masz na myśli ten na
          warszawskiej to jest to Reserved Kids..czyli sklep z odzieżą dla
          dzieciaków, anie normalny Reserved z ciuchami dla młodzieży i
          dosrosłych.. Nie myl sklepów człowieczku!!!!!
          • Gość: (Niedźwiedź) Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:27
            • Gość: Mieszkaniec Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: 94.254.188.* 08.07.09, 14:37
              Ten wątek jest akurat o nowo powstającym sklepie komputronik. O sklepach z
              odzieżą załóżcie sobie nowy wątek na forum. Choć prawda, że po ciuchy najlepiej
              wybrać się do Warszawy..., a mnie osobiście cieszy, że komputronik zawiatł do
              naszego miasta, co pobudzi konkurencję i zwiększy dostępność komponentów na
              lokalnym rynku informatycznym. Coż, Ciechanów to w sumie małe miasto, z niezbyt
              zamożnymi mieszkańcami, stąd słaby popyt powoduje, że podaż usług i towarów jest
              niska co pośrednio powoduje, że konkurencja jest mała i nie ma presji na obniżkę
              cen. Stąd też bardziej wymagający klienci musza korzystać z bardziej
              konkurencyjnych rynków, ale do Warszawy znów nie jest tak daleko, raptem 100 km,
              co można pokonać autem w półtorej godziny (ach te korki w Łomiankach....).
              • Gość: Szukający Re: Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 18:16
                Przepraszam, że odkopuję stary wątek ale chyba nie ma po co zakładać mowego.
                Potrzebuję kupić komputer do 500 złotych konkretnie skrzynkę tanio najchętniej z przetarju lub polesingowy. Najchętniej z nalepką licencyjną Visty. Nie musi to być jakaś rakieta do super gier raczej do internetu ale z drugiej strony nie 10 letni grat P1. Ktoś coś podpowie? Z góry dziękuję. Na OLX nie ma nic a z daleka niesprawdzonego nie chcę.
                • Gość: bzz Re: Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 22:01
                  Podaj maila, mam:
                  HP Compaq dx2400 Core 2 Duo (e7200/160gb/2czy4gb ram) Sticker vista busines PL możliwy downgrade do xp - komputer z Polskiej dystrybucji.
                  HP Compaq 6000 Pro Microtower Core 2 duo(e7500/320gb/2czy4gbram) lecz niestety z windows 7 PL na pokładzie. Komputer z polskiej dystrybucji.
                  Komputery powyżej nigdy nie naprawiane odkupione od Firmy gdzie się już zamortyzowały.
                  Posiadam jeszcze jakieś Laptopy. Lokalizacja Ciechanów. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka