Gość: mieszkaniec IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 16:19 Ciekawe kiedy otworzą salon komputronika, dzisiaj widziałem jak wnosili meble do lokalu przy Zielonej Ścieżce. Już są bilbordy na mieście o rychłym otwarciu sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: can Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 16:41 W końcu jakiś konkret po latach zła koniecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 09:04 Nareszcie! Coś nowego na ciechanowskim rynku komputerowym. Świeży powiew zdrowej konkurencji. Zapraszam na www.komputronik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spawn85 Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 07.07.09, 13:10 hahahah komputronik w cale nie jest tani!! ale na pewno mniejsze zło niż to co jest w Ciechanowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 13:25 Każdy wybiera sklep według własnych preferencji i możliwości, również finansowych. Po za ceną, również koszty dostępu do serwisu, gwarancji, warunków sprzedaży są dla wielu kupujących ważne przy wyborze sklepu. Tak też jest z komputronikiem, duży wybór, gwarancja i serwis, pewność i terminowość dostawy i z tych powodów wolę nieco więcej zapłacić, niż ciesząc się pozornymi oszczędnościami na cenach komponentów nie mam pewności co do jakości zakupionego towaru, niepewności dostaw, kiepskiego lub braku jakiegokolwiek serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:31 duzy wybor - kazdy sklep internetowy gwarancja - tez kazdy w necie daje takowa serwis - taki terenowy sklepik wysyla do centrali za pomoca kuriera, wiec przy zakupie w necie roznica jest taka, ze nie sklep wysyla a Ty. pewnosc i terminowosc - tutaj z komputronikiem mam same zle wspomnienia. na wymiane glupich pamieci ram czekalem kolo miesiaca, gdzie inny sklep internetowy po stwierdzeniu usterki zwrocil mi pieniadze (cala procedura trwala 4 dni). jakosc komponentow - czym sie rozni TAKI SAM (mam na mysli od tego samego producenta) model np. karty graficznej, ktory w komputroniku jest o 50zl drozszy niz w innych sklepach? niepewnosc dostaw - do takiego sklepu przesylki takze ida kurierem. podsumowujac - nie rozumiem w ogole argumentow, ze jak komputronik to juz jest gwarancja wszystkiego. jak dla mnie to kolejny sklep, ktory bedzie zerowal na ludziach nieznajacych sie na sprzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: 188.33.93.* 07.07.09, 14:42 Jest wolny rynek, sklep komputronika zwiększy konkurencję na rynku lokalnym, nikt nikogo nie zmusza do zakupów w jakimkolwiek sklepie, nikt na nikim nie żeruje, to konsument ma wolny wybór gdzie wydaje swoje pieniądze i za co płaci. Ja osobiście jestem z tego faktu zadowolony, a mam jak najgorsze wspomnienia z zakupami u miejscowych sprzedawców komputerów i komponentów. Jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy z komputronikiem i byłem gotów płacić nieco więcej za jakość obsługi sprzedaży i usług posprzedażnych oraz gwarancji. Nie stać mnie na stracone nerwy z niekompetentnymi sprzedawcami i domorosłymi fachowcami od sprzętu komputerowego dlatego korzystałem do tej pory z internetowego dostępu do komputronika a teraz ma być stacjonarny, co zwiększy jego dostępność i ułatwi odbiów zamówionego towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
karczewk Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 14.10.14, 09:55 Jak tak patrze i oglądam komputery w Ciechanowie, to każdy komputer można taniej na allegro jakieś 200-500-1000 zł taniej kupić przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIEK Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 16:00 Ceny Komputronika nie powalają jakoś.. I co mi z tego, że mam sklep na miejscu?? Przez neta jest zdecydowanie taniej.. Wole poczekać na przesyłkę i wydać mniej kasy :) Proste.. Odpowiedz Link Zgłoś
radomeness Re: W Ciechanowie będzie sklep komputronik 07.07.09, 16:04 Lepiej by jakiś fajny sklep z ciuchami otworzyli.. Reserved na przykład.. Większy pożytek byłby z tego.. Co teraz nastała era salonów komputerowych?? W centrum mamy same banki, sklepy z komórkami, kebaby, a teraz jeszcze sklep komputerowy.. Wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistan Przecież jest Reserved w Ciechanowie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<Misiek>> Re: Przecież jest Reserved w Ciechanowie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:20 No ciekawe gdzie Ty masz ten Reserved?? jesli masz na myśli ten na warszawskiej to jest to Reserved Kids..czyli sklep z odzieżą dla dzieciaków, anie normalny Reserved z ciuchami dla młodzieży i dosrosłych.. Nie myl sklepów człowieczku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (Niedźwiedź) Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: 94.254.188.* 08.07.09, 14:37 Ten wątek jest akurat o nowo powstającym sklepie komputronik. O sklepach z odzieżą załóżcie sobie nowy wątek na forum. Choć prawda, że po ciuchy najlepiej wybrać się do Warszawy..., a mnie osobiście cieszy, że komputronik zawiatł do naszego miasta, co pobudzi konkurencję i zwiększy dostępność komponentów na lokalnym rynku informatycznym. Coż, Ciechanów to w sumie małe miasto, z niezbyt zamożnymi mieszkańcami, stąd słaby popyt powoduje, że podaż usług i towarów jest niska co pośrednio powoduje, że konkurencja jest mała i nie ma presji na obniżkę cen. Stąd też bardziej wymagający klienci musza korzystać z bardziej konkurencyjnych rynków, ale do Warszawy znów nie jest tak daleko, raptem 100 km, co można pokonać autem w półtorej godziny (ach te korki w Łomiankach....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukający Re: Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 18:16 Przepraszam, że odkopuję stary wątek ale chyba nie ma po co zakładać mowego. Potrzebuję kupić komputer do 500 złotych konkretnie skrzynkę tanio najchętniej z przetarju lub polesingowy. Najchętniej z nalepką licencyjną Visty. Nie musi to być jakaś rakieta do super gier raczej do internetu ale z drugiej strony nie 10 letni grat P1. Ktoś coś podpowie? Z góry dziękuję. Na OLX nie ma nic a z daleka niesprawdzonego nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: Ale jest Reserved ..małpeczko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 22:01 Podaj maila, mam: HP Compaq dx2400 Core 2 Duo (e7200/160gb/2czy4gb ram) Sticker vista busines PL możliwy downgrade do xp - komputer z Polskiej dystrybucji. HP Compaq 6000 Pro Microtower Core 2 duo(e7500/320gb/2czy4gbram) lecz niestety z windows 7 PL na pokładzie. Komputer z polskiej dystrybucji. Komputery powyżej nigdy nie naprawiane odkupione od Firmy gdzie się już zamortyzowały. Posiadam jeszcze jakieś Laptopy. Lokalizacja Ciechanów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś