Gość: q IP: 89.72.14.* 02.08.09, 12:36 Gdzie w Ciechanowie mozna zamowic domowe obiady na dowoz, poza Oskarem, ktory dzis nie odbiera.. chodzi o cos smacznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he he Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 13:37 u mnie w domku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 19:42 w Biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najkon Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.tktelekom.pl 03.08.09, 07:35 Osobiście polecam Bar Płomień, rewelacyjne jedzonko, prawdziwe domowe obiadki w bardzo rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 10:00 Płomienia już dawno nie ma, a szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: 213.199.253.* 03.08.09, 10:29 domowe obiady można skosztować w : Pizzeria Hit Pizzeria Rimini Kebabownia Oskar Kebabownia Tesali Sfinks na Zielonej Ścieżce "....." za Ratuszem (nie pamiętam nazwy) jest pewnie jeszcze kilka ale już nie pamiętam. Osobiście polecam Tesali(na początku dobrze zobaczymy co będzie później) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.cnow.pl 03.08.09, 11:19 w Tangu maja dobre jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.09, 16:51 Co to jest Sfinks na Zielonej Ścieżce??? Chyba chodziło Ci o Feniksa???? Ja tam wyprawiałam swoje wesele (takie małe przyjęcie dla najbliższej rodziny) i mówie wam jedzenie jest rewelacyjne i tak samo panie które tam pracują. Polecam bo naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: 217.98.12.* 03.08.09, 17:42 jesli nie na dowoz to BAJKA na PKP moze wyglad nie jest super ale za to jedzenie pyszne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kinia-15 Re: Domowe obiady - gdzie ? 04.08.09, 10:27 w TANGU sa pyszne tylko ze strasznie zdzieraja i male porcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfi Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.centertel.pl 07.01.10, 21:07 jeśli chodzi o domowe obiady moi mili (żadnych sensownych wypowiedzi nie udało mi się tu znaleźć) TYLKO FENIKS,nie jest to duży lokal,za to klimat jest bajkowy,kominek....młodziutka kelnerka (marzenie) ... Jedzenie smaczne!!!!Rewelacja powiem nawet!!Porcje duże,na jedzenie nie czeka sie długo... Super muzyka,i najważniejsze..........nie śmierdzi fajami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gorąco polecam!!!!WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość zadowolony Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 11:25 Ja poleca Fantazję (tam gdzie mieści się NOT) rewelacyjne domowe jedzenie porcje ogromne jak dla mnie.Bardzo przyjemnie.Miałam tam uroczystość i po pierwszym podaniu już się najadłam.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: 80.50.13.* 08.01.10, 15:40 ja polecam Zorbę na Pułtuskiej, osobiscie korzystam z ich uslug i jestem bardzo zadowolona- jedzenie przepyszne, niedrogie i dostawa przyjezdza punktualnie:) Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.chello.pl 09.01.10, 14:28 W budynku straży jest nowy lokal "KOLOROWA GASTRONOMIA" obiady domowe na dowóz cena ok.13 zł.Ale nie wiem jak smak bo jeszcze nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 14:50 Domowe obiady? W domu choć nie każdym. Polecam wycieczkę na wieś tam mają zdrowe i smaczne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.10, 16:37 Jadłam obiad w Kolorowej Gastronomi w budynku staży pożarnej - super , bardzo smaczne, duże porcje i cena przyzwoita. Polecam. Piękny jest też wystrój tego lokalu i bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Domowe obiady - gdzie ? IP: *.chello.pl 09.01.10, 19:33 domowe najlepsze są raczej w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Rogowski Restauracja "Kolorowa' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 19:01 Naprawdę super obiady, zawsze coś innego, pyszne zupy i drugie dania, zawsze świeże surówki. Gorąco polecam. numer do kolorowej: 698-774-634 Odpowiedz Link Zgłoś
anetatk Re: Domowe obiady - gdzie ? 12.12.16, 14:09 odradzam na narutowicza w bursie ,salonik,czekalam na obiad 40 min bo pani z kuchni nie raczyla podac mi obiadu stwierdzila ze mnie nie zna ja sobie siedzialam siedzialam nawet nie raczyla zapytac nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
blues123 [...] 12.12.16, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś