Gość: lampa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:19 Co sądzicie o kostce i lampach na warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elo Re: Lampy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:00 Ładne ,ale : - dlaczego klosze nie są czarne ,wiem że zbrązowieją od słońca i deszczu jednak chyba powinny być czarne od początku - jeszcze nie widziałem jak święcą ,więc trudno do końca ocenić ,ale szybki chyba powinny być mleczne ,chociaż chyba jeszcze nie widziałem takich na deptakach :) - fajnie ,że jest herb naszego miasta na podstawie ,ciekawe czy byłby bardziej widoczny ,gdyby był kolorowy (jak myślicie?) Dużo ich jest i super :) Dlaczego wizualizacje nie zgadzają się z tym co robią z klinkierem robotnicy ? Na wizualkach co pare metrów przebiega pasek ,chyba z granitu ,łączący obie strony chodników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślepowron Re: Lampy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:06 widziałem lampy nawet,nawet. proponuję teraz zakupić brezent i jest się pod co podczepić budując ogródki piwne,muzyczne,sportowe,sexshopowe na środu warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lampy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:30 Wizualizacje to tylko radosna twórczość na zlecenie Urzędu Miasta. Na szczęście deptak będzie wyglądał lepiej niż na tych malunkach. Obecność na nich słynnej ławeczki nasuwa myśl o autorze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Wszyscy zaniemówili z wrażenia :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Wszyscy zaniemówili z wrażenia :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:43 I co stało się i dech zatyka? Proszę, i coś się jednak udaje zrobić w Ciechanowie a malkontenci i krytycy tacy jak radny Kesik niech się spalą ze wstydu. A kupcy niech się wezmą do roboty i poprawią swoje elewacje a interesy będą szły dobrze czego im życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Kiedy usuną stare lampy ? Zostały dwie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:39 przy nowych . Nie świecą ,a stoją . Mam nadzieję ,że wogóle usuną :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajagazpiwnicy Re: Kiedy usuną stare lampy ? Zostały dwie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 08:37 a mnie martwi wolne tempo prac na chodniczku z klinkereczka. wszystko rozgrzebane jak u kury pismo pazurem Odpowiedz Link Zgłoś