Dodaj do ulubionych

potrzebuje pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 22:43
czy ktokolwiek moglby mi pomoc,mam meza alkoholika dluzej nie moge z
nim mieszkac nie wytrzymuje psychicznie tej sytuacji nie wiem co
robic pomozcie mi!!
!
Obserwuj wątek
    • Gość: Iksiński Re: potrzebuje pomocy IP: 213.199.253.* 09.08.09, 22:59
      ...niewdzięczna sprawa. Spróbuj uzbroić się w cierpliwość, zacisnąć zęby i
      namówić mężulka na leczenie. Jeżeli używa wobec Ciebie przemocy to dzwoń na
      policję lub szukaj pomocy gdzie indziej- to żaden wstyd! W ostateczności możesz
      się z nim rozstać... Nie wiem do końca jak można Ci pomóc, poszukaj może jakichś
      ośrodków, które zajmują się podobnymi sprawami. Powodzenia.
    • Gość: wewe Re: potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 23:07
      to poważny tekst w 2009 roku ?
      i piszesz z miasta Ciechanowa ?
      sorry za ty ,ale to net
      • Gość: aguciu Re: potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:04
        Idz na mityng dla współuzależnionych ALanon,który odbywa się w każdy
        poniedziałek o godz.18 w Ciechanowie w budynku naprzeciw kościoła św.Franciszka
        obok poczty na piętrze tam dowiesz się jak inne kobiety poradziły sobie z takim
        problemem,zobaczysz że jest jakieś wyjście,otrzymasz wsparcie,ja już wiem że
        innej drogi nie ma.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
        • Gość: Aga Re: potrzebuje pomocy IP: 91.208.93.* 10.08.09, 12:19
          Albo idź do poradni rozwiązywania problemów alkohoowych, która
          mieści się za szkołą przy szpitalu. Tam jest też psycholog pomogą
          ci. Ale mitingi to też dobra rzecz. No i dzwoń na policję. Tylko
          potem sie nie wycofuj, bo ci się zrobi żal męza jak ci zacznie
          płakać i mówić że już nie będzie pił.
          • Gość: aga Re: potrzebuje pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 18:20
            Skontaktuj się z Biurem ds. Rozwiązywania problemów Alkoholowych w Ciechanowie.
            Skorzystasz z pomocy psychologa i prawnika. Tylko rób co powiedzą. Jak się
            złamiesz i wycofasz- już po Tobie...a wierz mi, że nie będzie łatwo. Przede
            wszystkim nie wierz już mężowi, w nic, bo dopóki jest uzależniony, dopóty nie
            będzie nigdy dotrzymywał danego słowa...Nie pozwól się krzywdzić, konsekwentnie
            wzywaj policję.
            Trzymam kciuki za Ciebie. Z Bogiem!
    • Gość: trzeźwy Re: potrzebuje pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 19:09
      sam jestem alkoholikiem i mam rodzinę. chcesz się dowiedzieć jak poradzić sobie
      z alkoholikiem załóż sobie nowy nr na gg i podaj go w tym wątku. Nie mam zamiaru
      gadać o tym na form... odezwę się... i pewnie wielu innych oszołomów ale sama
      zdecyduj:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka