Dodaj do ulubionych

Lookash88 vs Ambro

IP: *.localdomain / 213.77.7.* 30.12.03, 01:20
Co sądzicie na temat prywatnej wojny pomiędzy dwoma panami? Czy coraz
częściej forum będzie wykorzystywane do rozwiązywania prywatnych konfliktów?
Czemu schodzimy na psy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Przyszłą Mama Re: Lookash88 vs Ambro IP: *.localdomain / 213.77.7.* 30.12.03, 01:38
      Ty facet to już chyba dawno zszedłeś an psy. Czy to są największe problemy
      jakie masz ?? Jeśli tak to naprawde współczuje; zresztą ty sam włąśnie w ten
      sposób chyba próboujesz rozwiązać swój własny konflikt i załatwić swoją
      sprawę. Zresztą sam sie przyznałeś że na psy schodzimy wszyscy, a więc również
      TY!
      • Gość: Rysiu Re: Lookash88 vs Ambro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 18:18
        A ja myślę, że facet ma rację. Forum to nie targ na którym kłócić się mogą
        tylko dwaj narwani faceci. A może to poprostu dzieciaki, które to robią tylko
        dla checy i niepotrzebnie zawracają nam głowy. Myślę, że wspomnianych w tytule
        należy bojkotować. Są dząc z nick-a to jeden z nich ma 15-16 lat (88 rocznik-
        mogę się mylić). Dzieciaki do szkoły a nie do poważnych (lub nie) dyskusji. A
        jak się nudzą to niech pograją w pilkę. Co taki facet wie o życiu.
        • Gość: Rysiu Re: Lookash88 vs Ambro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 18:31
          przejrzałem dokładnie tematy na forum i myślę że "Lookash" (nie wiem jak
          Ambro) to się chyba za nieodpowiednie tematy dla siebie bierze. Z jednej
          strony poważne (zbiornik na Łydyni, niebezpieczne miejsca w Ciechanowie), a z
          drugiej strony głupie do potęgi (IQ Ciechanowian czy ranking szkół
          podstawowych i gimnazjów-sam jest uczniem-mało który jest zadowolony ze swojej
          szkoły). Chłopie czy ty nie masz co robić w domu. O takich sprawach to gadaj z
          kolegami na przerwie. A może zabrakło-zanudziłeś ich na śmierć. Cokolwiek
          chyba zgrywasz starszego niż jesteś. Mam 29 lat i przez głowę by mi nie
          przeszło w wieku 15 lat)zastanawiać która podstawówka jest lepsza (chyba,że
          teraz młodzież szybciej dojrzewa). Tak czy siak-bojkot obu panów.
    • Gość: brevis Re: Lookash88 vs Ambro IP: *.localdomain / 213.77.7.* 07.01.04, 17:37
      Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie pozwalacie się wypowiadac chłopakom! Jeśli
      mają coś do powiedzenia, niech mówią! Kto powiedział, że dorośli są mądrzejsi?
      A "Małego Księcia" znacie? Poza tym w naszym kraju jest wolność słowa!!! Każdy
      ma prawo zabierać głos w dyskusji!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka