kasia_wika 22.10.10, 15:17 Witam czy ktoś już zakładał sobie kolczyk w studiu na starówce ul. Garbary nazwa Avalon _Tattoo interesują mnie opinie o tym studio. Słyszałam też że robią tam świetne tatuaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Piercing w Elblagu IP: *.elblag.vectranet.pl 09.02.11, 21:02 a jakie ceny kolczykowania w tym studju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dąb Re: Piercing w Elblagu IP: *.xdsl.centertel.pl 10.02.11, 22:28 Ile w tym "studju" to nie wiem,ale u weterynarza stówa od łba.Od pustego mniej,tak że masz promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Piercing w Elblagu IP: *.elblag.vectranet.pl 14.02.11, 00:19 autoreklama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żebro adama Re: Piercing w Elblagu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.11, 12:37 Jedyne bezpieczne , sprawdzone i profesjonalne miejsce w Elblagu gdzie można zrobić kolczyk i tatuaż to Carnivale na 3 ciego maja. Ja już mam 2 kolce spod igły Kasi oraz tatuaż spod igły Pavla, i na tym nie kończę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heterosfera Re: Piercing w Elblagu IP: *.centertel.pl 04.09.11, 09:31 kolczyki są fajne u kobiet. A poza tym zawsze mozna zdjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testosteron Re: Piercing w Elblagu IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 22:44 z tego co wiem to ten Avalon na starówce nie ma odbioru sanepidu i działa nielegalnie, nie robią tatuaży tylko buraki które ciężko poźniej zakryć a o kolczykowaniu nie mają pojęcia. Jedyne miejsce tego typu w Elblągu, gdzie się bezpiecznie wydziabiesz i wykolczykujesz to Carnivale przy pasażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The amazing ninja Re: Piercing w Elblagu IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 00:34 Elbląskie Centrum Kolczykowania carnivaletattoo.eu/index.php?go=2&who=2&strona=1 Odpowiedz Link Zgłoś