rosa_el 22.04.04, 19:44 Czy ktos ma gdzies wirtualny plan imprez przygotowanych na wieczor z 30 na 1 z okazji wszytskim wiadomej ?? Pare dni temu w TV mowil o tym rzecznik prasowy UM, ale chetnie sam bym sobie go przeanalizowal :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Excelent Re: Obchody wejscia do UE IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 19:49 Daj spokój:( żeby chociaż jakies sławy do Elbląga przyjechały na koncert, a tu nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 22.04.04, 19:54 Jakies slawy? Prosze: Kasia Klich :] A rzeczywiscie ciezko mi wkleic, bo teraz mi sie myszka laduje i "chodze" tylko na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 22.04.04, 19:57 Wiracha :PPP A gdzie to bylo na tym portel'u ?? Jakos nie moge sie na to nadziac :( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 22.04.04, 20:04 Ehhh... rosa... www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=9371&id_dz=1 Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 22.04.04, 23:19 www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&sct=elblag&id=593017 <- tu jeszcze masz info :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 22.04.04, 23:36 THX, ale powaznie nie moglem tego znalezc na portel'u. Moze za malo razy tam jestem czy cos :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 00:31 Musisz wszelkie zaleglosci nadrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 08:23 Ale po co ?? Ty jestes tam czestym gosciem wiec mozesz nam relacjonowac i przekazywac co wazniejsze informacje :))No i byc moze tematow przez to bedzie wiecej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 14:59 No dobra... moze byc i tak. W koncu jestes przyjezdny :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 17:45 Lepsze to jak Swieto Pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 18:45 eee tam, wolę Święto Pracy, bo jako najemnik chciałabym trochę poświętować, a tu akurat sobota:(( A Unia??? KOlejny sojusz, z którego zapewne nic dobrego nie będzie, przynajmniej u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 23.04.04, 20:35 Marija musi byc lepiej, bo... gorzej juz nie bedzie. No chyba, ze Lepper dojdzie do wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Excelent Re: Obchody wejscia do UE IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 13:27 Ważne jest aby było wolne od pracy:P a czy takie święto czy inne to mało istotne:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 26.04.04, 22:10 Hehe, no wlasnie i ciekawe co bedziemy swietowac za rok ?? ;) Czy Swieto Pracy czu UE ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 00:18 Pewnie oba naraz :) No ale w koncu nie bedzie problemow z 2 maja, bo to tez swieto - Flagi Narodowej, wiec jest dniem wolnym od pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 08:38 W tym roku prezydent wymyslil nowe swieto narodowe: Swieto Flagi Narodowej. Dzieki temu mamy w maju 3 swieta pod rzad: 1.05. - Swieto Pracy i juz niedlugo pewnie UE 2.05. - Swieto Flagi Narodowej 3.05. - Swieto Konstytucji 3 Maja Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 10:42 To teraz musimy pomyslec, aby bylo wolne do 10.05:)) 8.05-zakonczenie wojny- w zasadzie to mysle,ze powinno byc to swieto narodowe, bardziej niz jakies Unie czy Swieto Pracy:PP. Wydaje mi się, ze data o wiele wazniejsza, ale kto sie dzis przejmuje historia.. Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 10:47 a wlasciwie to 9.05 tez powinien byc wolny, bo kapitulacja berlina podpisana przez jodla byla 8.05,ale ruscy uznali dopiero 9-podobno z braku tłumaczy na ruski,u nich nikt nie znał żadnego cywilizowanego języka a poza tym to nie mogli mieć wspólnego świętowania z aliantami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 11:10 ale po co 8.i 9.maj? W tym roku to i tak wypada w weekend :/ A gorzej juz zaplanowac jakies swieto w dniach 4-7.05... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 11:18 Ja pierdole, widze ze Olek to nie ma co juz z wolnym czasem robic :( Swieto Flagi Narodowej !! To jest jeszcze dzien ustawowo wolny ?? I jak maja wygladac obchody tegoz swieta ?? Dwie defilady pod rzad beda czy 2 maja bedzie po prostu wolny, aby ludzie nie musieli go odpracowywac ? Z tym tylko, ze jak tak bedzie sie tworzylo swieta, to Polska nigdy do niczego nie dojdzie, bo kiedy ?? Ile lat zachod sie "dorabial" obecnego stanu ? Jakim kosztem pokolen Naszych rodzicow i dziadkow ?? A my swietujemy i czekamy, az Unia Nam chyba wszystko na tacy poda :( 2 maja powinien pozostac bez zmian. Odpracowac i tyle :PP Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 11:27 Po prostu takie cos slyszalem... masz Rosa zadanie bojowe: znajdz info nt. Dnia Flagi Narodowej, a ja ide do szkoly, w koncu juz mi niewiele zostalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 11:44 Hehe jak mi sie uda to cos tam poszukam. A Ty idz sie ksztalc, bo w Was przyszlosc Elblaga :)) A tak sie spytam, czyzbys za 4 miechy opuscil Elblag ???? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 14:57 Pewnie sie tak to skonczy i wyjade gdzies na studia... do Gdanska, Warszawy albo Poznania... ale na pewno wroce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 17:41 Taaa wszyscy tak mowia :P Do Gdanska to nawet nie mialbys daleko no i aktywanosc na forum moglbys zachowac ;) Wawa to na co ?? UW ?? Poznan ?? Leee :PP Chyba nie na Akademie "Egoistow" ?? :) Jejku jaka jazde w glowie ta buda robi to nie wnikam... Zmienia ludzi na zawsze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 27.04.04, 23:25 Echhhh... przeciez musze od starych uciec... obojetnie gdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 09:59 Pierdolisz teraz :)) Nie trzeba wyjezdzac z miasta aby uciec, a po drugie starsi raptownie zmieniaja podejsce do "studentow" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 15:17 Ale ja, z calym szacunkiem dla miasta, niechcialbym studiowac w Elblagu :( Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 15:28 ouuu rosa sie zdenerwowal;))) hihi z całym szacunkiem dla miejscowych studentów uważam, ze dostepna oferta edukacyjna jest po prostu beznadziejna:(( nie mowie o szkolach prywatnych, bo tych nawet nie biore pod uwage:PP Przy czym uwazam, że w gdansku tez nie ma ciekawych kierunków, duzo wiecej jest ich w olsztynie, szczegolnie jesli chodzi o s. podyplomowe. francuz-jedz do poznania, piekne miasto, tylko ludzie troche nie-teges, ale ogolnie fajnie tam sie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 15:31 Tylko mi nie mow,ze w olsztynie jest wiecej kierunkow jak w 3miescie! Przeciez to istne herezje... Moze na UWM i jest duzo kierunkow,ale juz ich poziom w wielu przypadkach pozostawia wiele do zyczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 15:34 napisalam o studiach podyplomowych, w gdansku jest po prostu tragedia;(( poziom to inna kwestia, nie znam nikogo, kto jest "po olsztynie". ale podyplomowke musze tam zrobic, bo w gda nie ma ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Obchody wejscia do UE 28.04.04, 16:53 POZNAN pieknie miasto ?? Pozostawie to bez komentarza, bo jestem ANTY... :P Odpowiedz Link Zgłoś