Dodaj do ulubionych

Rzęsy- Elbląg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.11, 09:23
Cześć dziewczyny,

jeśli któraś z Was przedłużała lub zagęszczała rzęsy w Elblągu to prosiłabym o opinie. Gdzie warto wydać na to pieniądze? Proszę także o negatywne opinie...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • irena67elblag Re: Rzęsy- Elbląg 08.04.11, 18:51
      zakładałam rzęsy w Neo Lady . Efekt bardzo fajny , ale piekły mnie powieki , myśle ze od kleju
      • Gość: Marta Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.11, 11:35
        reakcja na klej jest osobnicza, zdarzają się też nietoerancje na klej, wówczas rzęsy należy jak najszybciej usunąć. Pozostaje wówczas stosowanie serum na wydłużające cykl życia rzęsy na. La sciene, koszt 240zł.
    • Gość: zenia.free Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.12, 16:49
      Witam,
      ja zakładałam rzęsy tylko raz w neolady i niestety muszę z przykrością stwierdzić, że nie było to warte swojej ceny. Oczy strasznie szczypały mnie od kleju, a rzęsy trzymały mi się tylko 1,5 tygodnia. 150zł, a u swojej Pani Wioli płacę 70 zł i trzymają mi się cały miesiąc wyglądając przy tym cudownie.
      P.S. Korzystałam również z usługi Pani doktor i niestety, ale tzw. BOTOX podobno na mnie wyjątkowo nie zadziałał. Zapłaciłam drożej niż wszędzie, a efektu nie było żadnego. Jak usłyszałam, że na mnie nie działa ta substancja, postanowiłam to sprawdzić. Poszłam do innej Pani doktor i efekt był widoczny już na drugi dzień. Strata czasu i pieniędzy!
      • Gość: Ania Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 31.01.13, 07:57
        Założenie rzęs w Neo Lady kosztuje 250zł, więc ciekawe kto i gdzie CI je zakładał? Zabieg trwa do trzech godzin, a rzęsy wyglądają naturalnie i nie widać śladów kleju. Robię botox i zawsze efekty pojawiają się za kilka dni, nawet do dwóch tygodni. Ciekawe, że u Ciebie pojawił się już na następny dzień. Piszesz jakieś bzdury.
    • Gość: gosc Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.12, 21:18
      Juz kiedys pisalam ja robilam rzesy w INFINITY salon kosmetyczny w salonie fryzjerskim MARCO i jestem zadowolona .. czasami sa tam fajne promocje .trzeba wejsc na strone Timedeal.pl polecam
      • Gość: gosc Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.12, 12:40
        Timedeal.pl to strona gdzie mozna kupic przedluzanie rzes w INFINITY gabinet kosmetyczny za polowe ceny ceny ...jedyne to trzeba poprostu czesto na te strone zagladac i kupic wtedy kiedy ta usluga jest ,
    • Gość: Aneta Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.elblag.vectranet.pl 29.08.12, 18:25
      Ja zakładałam rzęsy 1:1 w Salonie fryzjersko-kosmetycznym LUSI w STOKROTCE za POLITECHNIKĄ i wyszły mi bardzo ładne;-) Poszłam tu bo miałam najbliżej z osiedla nie wiem jak robią gdzieś indziej.
      • Gość: eM Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.13, 10:43
        ja robię tylko w bellis na oboźnej nie najdrożej i tylko tej pani kosmetolog ufam, bo robi starannie, a nie raz miałam odstawiony fajans. o neolady szkoda gadać. Moja koleżanka była na borowinie i baba jej poparzyła plecy aż miała bAble!!!
        • Gość: mania Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 11:19
          na stronie Neo Lady nie ma w ofercie borowiny,
        • Gość: kasiii Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.13, 19:27
          ja polecam pania angelikę.
          robi piekne rzesy secret lashes. zabieg wprawdzie trwal sporo czasu, bo jest strasznie dokładna ale ja jestem wniebowzieta. nosze 2 rok i sa pieeeekne.
          polecam :)
          podaje numer do pani angeliki (ona pracuje w salonie urody ale konkretnie ona i tylko ona musi robic rzeski) 516 454 804
          • Gość: nowa Re: Rzęsy- Elbląg IP: *.181.188.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 09:11
            za twoja namowa poszlam do pani angeliki.
            naprawde smieszna dziewczyna ale takk staranna ze szok. jeszcze sie nie spotkalam z taka precyzja przy zakladaniu rzes.
            minus- dlugi czas robiena
            plus- efekt piekny, naturalny ale gesty i dlugi i dopelnienie po 4,5 tygodnia wynosilo 50 zll :)

nie zrezygnuje.
    • Gość: smutna smutna bo nie mam rzes ;(((((((((((( IP: *.free.aero2.net.pl 09.02.15, 20:59
      a gdzie uciekla pani Angelika z pin up??? nie mam do niej tel moze ktos z Was kobietki ma? ;_(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka