Dodaj do ulubionych

Zamknieta Teatralna

07.05.04, 17:45
Od poniedzialku ulica Teatralna zostanie calkowicie wylaczona z ruchu
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 07.05.04, 19:30
      To juz ja beda przebudowywac, czy po prostu Budizol chce sobie z niej zrobic
      droge budowlana?? :P
      • rosa_el Re: Zamknieta Teatralna 08.05.04, 12:37
        Z tego co slyszalem, to beda sie odbywac prace wodociagowe. Pewno ten wezel
        przenosza, o ktorym kiedys rozmawialismy :)
        • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 08.05.04, 13:41
          Czyzby juz sie skonczyl sezon grzewczy?? :)
          • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 08.05.04, 14:21
            Przecież ulica ma być też przebudowana do 4 pasów ruchu.
            • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 08.05.04, 16:59
              Wiadomo, wiadomo,ze ma byc. 3,5 mln zl Budizol przeznaczyl na przebudowe tej
              ulicy... tylko czy juz teraz zaczna przebudowe?
              • rosa_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 00:07
                Nie zaczna, bo wylaczenie z ruchu bedzie trwalo bodajze do piatku. Takze,
                odpowiadajac na Twoje wczesniejsze pytanie: widocznie juz sie zakonczyl :)
                • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 11:45
                  Wiedzialem :P
                  • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 11:50
                    To nie zmienia faktu, że i tak ją będa przebudowywać:P
                    • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 12:03
                      No beda, ale wydaje mi sie, ze chyba latem najwczesniej...
                      • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 12:07
                        Byle nie na szybko przed otwarciem zimą.
                        • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 12:09
                          Przeciez nie otwieraja zima, tylko w marcu. Nie wyrobia sie na gwiazdke...
                          • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 12:17
                            Marzec to też zima Francuz:P

Mam nadzieję, że na maturze nie zdajesz biologii:P
                            • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 23:20
                              Z tego co wiem, to jezeli chodzi o pory roku, to bardziej chodzi o geografie...
                              widze elblazanin, ze tez nie zdawales biologii ;P
                              • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 10.05.04, 08:11
                                Masz rację, wiesz zdawałem geografię:P hehe
                                • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 10.05.04, 08:12
                                  elblazanin_el napisał:

> Masz rację, wiesz zdawałem geografię:P hehe

Lecz to nie zmienia faktu, że marzec to jeszcze zima:P (przynajmniej do 21)
                                  • francuz_el Re: Zamknieta Teatralna 10.05.04, 14:16
                                    No chyba,ze otwarcie przewiduja na wlasnie 21.marca ;)
                                    • elblazanin_el Re: Zamknieta Teatralna 10.05.04, 20:00
                                      francuz_el napisał:

> No chyba,ze otwarcie przewiduja na wlasnie 21.marca ;)

Co nie zmienia faktu iż budowa musiałaby trwać zimą:P
                        • rosa_el Re: Zamknieta Teatralna 09.05.04, 14:13
                          elblazanin_el napisał:

> Byle nie na szybko przed otwarciem zimą.

Niech w ogole tego nie robia na szybko :) Zapewne zajma sie tym, gdy z placu
                          budowy zniknie ciezki sprzet, ktory moglby uszkodzic nowa nawierzchnie.
    • elblazanin_el Ciekawe kiedy zrobią Grunwaldzką i Zeromskiego? 09.05.04, 12:16
      Ale pewnie też na wakacje zaczną. Ciekawe przy przez okres przebudowy torowiska
      będę jeździć tramwaje 1,2 i 4?
      • rosa_el Re: Ciekawe kiedy zrobią Grunwaldzką i Zeromskieg 10.05.04, 14:50
        Na bank cos wymysla. Watpie aby wylaczyli z ruchu 3 linie tramwajowe. Choc
        pojawia sie problem ze zmiana kierunkow... To nie jest takie proste jak na
        Bema :(
        • francuz_el Re: Ciekawe kiedy zrobią Grunwaldzką i Zeromskieg 10.05.04, 15:23
          Poradza sobie... pewnie najpierw beda budowac nowe torowisko srodkiem, a stare
          boczne bedzie funkcjonowac. Pozniej na pare dni wstrzymaja ruch, wszystko
          przelacza i bedzie dobrze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka