IP: *.alstom.pl 17.05.02, 10:46
Gdzie jest Marek z Jaśminowej?Kto może mi powiedzieć?
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: mc_maras Re: Szukam IP: *.alstom.pl 07.06.02, 13:52
      Gość portalu: Ona napisał(a):

> Gdzie jest Marek z Jaśminowej?Kto może mi powiedzieć?
      > z góry dziękuje

Hej! Ja mam na imie Marek i mieszkalem na Jasminowej.
      Ale wyprowadzilem sie bardzo bardzo dawno temu, jak mialem jakies 4 lata. ;-)

powodzenia w poszukiwaniach! :-)
      • Gość: Iza Krupko Re: Szukam IP: *.in.fhtw-berlin.de 10.09.02, 21:44
        Na jasminowej mieszka moj kolega z I L.O. - Marek Bucholz, przynajmniej
        ostatnio tam mieszkal; fajny i wesoly chlopak, ale dokladniejszych namiarow
        nie, takze Ci nie pomoge, aha i on jest 1974 rocznik, nie jestem teraz pewna
        czy jego nazwisko brzmi Bucholz czy Bucholz, ale na pewno jedno z dwoch
        • Gość: Autor Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:58
          Dziewczyno!!!! Mogłabyś tak nie rzucać nazwiskami na forum???? Chyba nie muszę
          Tobie mówić dlaczego.
          • Gość: Iza Re: Szukam IP: *.in.fhtw-berlin.de 02.10.02, 00:00
            Prosze bardzo! mozesz powiedziec! A Ty co , ukrywasz sie?
            I nie nazywaj mnie dziewczyna! mam imie i to ladne!!!
            Ciao
            • Gość: Mirek Re: Szukam IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 22:36
              Zgadzam się. Uważam, iż niektórzy nieco przesadzają z tą anonimowością.
              Od dawna usiłuje nawiązać kontakt z dawnymi znajomymi. W całym świecie
              poprzez internet można odnaleść każdą osobę posiadającą telefon. Niedawno np.
              odnalazłem rodzine w Australi (dokładny adres)- nie ma z tym najmniejszego
              kłopotu, podobnie w wielu innych krajach.
              W Polsce można ewentualnie odnaleść krawca lub wedle potrzeby szewca
              • Gość: cngcn Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 09:29
                Nie wiem czy byś chciał, żeby twój adres domowy był gdziekolwiek zamieszczony
                w internecie.
                • Gość: Mirek Re: Szukam IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 23:13
                  Właśnie jest i nie mam nic przeciwko temu. Obecnie mieszkam poza krajem.
                  Każdy kto mnie zna, może znaleść mój dokladny adres wraz z nr. telefonu.
                  Zapewniam Cię, nie otrzymuję niechcianej poczty czy Telefonów.
                  • Gość: Elblążanin Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 15:10
                    Mirek: Jeśli uważasz, że to jest dobre to Twoja sprawa. Niektórzy wolą być
                    anonimowi. Poza tym istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych,
                    przynajmniej tu w Polsce
                    • Gość: cvcv Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 15:12
                      Przykład: Jakiś psychopata odnajduje Twoje dane w internecie i jedzie Ciebie
                      zabić.
                  • Gość: Właściciel Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 15:23
                    Mirek: Załóżmy, że jestem właściecielem kilku sklepów, gdyby mój adres domowy
                    był umieszczony w internecie przestępcy mieliby bardzo łatwą drogę, żeby mnie
                    odnaleźc. PRzyszliby do mnie, okradli, może i zabili, zgwałcili żonę itd...
                    Teraz wiesz dlaczego tak jest, pamiętaj to jest Polska, tu jeszcze nie jest
                    tak bezpiecznie jak na zachodzie, dopiero jak wejdziemy do UE to sobie wtedy
                    przestępcy pojadą w cieplejsze strony (Włochy, Hiszpania...) i w Polsce zrobi
                    się bezpieczniej. BOŻE CHORŃ USTAWĘ O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH:))))
            • Gość: xxxx Re: Szukam IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 15:14
              Iza: Moim zdaniem ten koleś mógłby Ciebie droga dziewczynko podać do sądu,
              podałaś jego imię, nazwisko, szkołę do której chodzi, jest i ulica. Załóżmy,
              żego np mafia ściga, przez Ciebie może koleś zginąć.
              • Gość: Izabella Re: Szukam IP: *.in.fhtw-berlin.de 06.10.02, 21:28
                Masz racje, nie zastanawialam sie nad tym!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka