Gość: landvetter Re: 1600 IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 03.11.02, 23:03 Czy bedzie 1700 przed polnoca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: 1600 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:04 kto wie ? portal cierpliwy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1600 03.11.02, 23:05 Gość portalu: landvetter napisał(a): > Czy bedzie 1700 przed polnoca? Nikt nie będzie taki szalony. Poza tym i tak dostanę jutor opieprz od Anki za to, że musi tyle czytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1600 03.11.02, 23:08 michal_el napisał: > Nic dodać nic ująć. WYŚCIG SZCZURÓW:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIotr:-) Re: 1600 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:40 michal_el napisał: > michal_el napisał: > > > Nic dodać nic ująć. > > > WYŚCIG SZCZURÓW:)))) Ekscentryczny wlasciciel klubu w Las Vegas, proponuje losowo wybranej grupie swoich gosci udzial w osobliwym wyscigu: kto pierwszy dotrze do oddalonej o 500 mil miesciny Silver City i otworzy bagazowa skrytke na miejscowym dworcu kolejowym - zostanie wlascicielem jej zawartosci. A jest nia - bagatela - torba z dwoma milionami dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 1600 IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 10:33 Gość portalu: PIotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Nic dodać nic ująć. > > > > > > WYŚCIG SZCZURÓW:)))) > > > Ekscentryczny wlasciciel klubu w Las Vegas, proponuje > losowo wybranej grupie swoich gosci udzial w osobliwym > wyscigu: kto pierwszy dotrze do oddalonej o 500 mil miesciny > Silver City i otworzy bagazowa skrytke na miejscowym dworcu > kolejowym - zostanie wlascicielem jej zawartosci. A jest nia > - bagatela - torba z dwoma milionami dolarow. > oglądałam, ale nie bardzo mi się podobał ostatnio jestem pod wrażeniem Enigmy- bardzo ciekawy film(szczególnie wątek miłosny - na takim samym poziomie jak w pearl harbour- czyli subtelny i bardzo romantyczny - nie jak w życiu) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1600 04.11.02, 10:45 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: PIotr:-) napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Nic dodać nic ująć. > > > > > > > > > WYŚCIG SZCZURÓW:)))) > > > > > > Ekscentryczny wlasciciel klubu w Las Vegas, proponuje > > losowo wybranej grupie swoich gosci udzial w osobliwym > > wyscigu: kto pierwszy dotrze do oddalonej o 500 mil miesciny > > Silver City i otworzy bagazowa skrytke na miejscowym dworcu > > kolejowym - zostanie wlascicielem jej zawartosci. A jest nia > > - bagatela - torba z dwoma milionami dolarow. > > > oglądałam, ale nie bardzo mi się podobał > ostatnio jestem pod wrażeniem Enigmy- bardzo ciekawy film(szczególnie wątek > miłosny - na takim samym poziomie jak w pearl harbour- czyli subtelny i bardzo > romantyczny - nie jak w życiu) > Kobiety tylko wychwytuja wątki miłoesne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landvetter Re: 1600 IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.11.02, 00:48 1700 wcale realne - i to bez wyscigu szczurow z Las vegas Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1600 04.11.02, 11:17 Gość portalu: landvetter napisał(a): > 1700 wcale realne - i to bez wyscigu szczurow z Las vegas Jak myślicei ile czasu potrzebujemy, żeby uzyskać 2000? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: 1600 04.11.02, 18:20 pewnie osiagniemy tak jutro...moze pojutrze... Nie mam czasu tyle,zeby to wszystko przeczytac...Michal - ty chyba w ogole nie wstajesz od kompa... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1600 04.11.02, 19:04 francuz_el napisał: > pewnie osiagniemy tak jutro...moze pojutrze... Nie mam czasu tyle,zeby to > wszystko przeczytac...Michal - ty chyba w ogole nie wstajesz od kompa... Dzisiaj i wczoraj jakoś tak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 1600 IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 08:17 michal_el napisał: > francuz_el napisał: > > > pewnie osiagniemy tak jutro...moze pojutrze... Nie mam czasu tyle,zeby to > > wszystko przeczytac...Michal - ty chyba w ogole nie wstajesz od kompa... > > Dzisiaj i wczoraj jakoś tak wyszło. i przez tą nadgorliwość mam do czytania już 2 strony, ale wszystkiego na pewno nie przeczytam bo mam czas do 9 i zaczynam prawdziwą pracę, więc będę miała mniej czasu na uczestnictwo w dyskusjach - bardzo mi z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś