Gość: anna IP: *.umcs.lublin.pl 14.11.02, 08:16 przeczytajcie sami- to samo spotka Elbląg?? a może już spotkało?? www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1122269.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 10:24 Gość portalu: anna napisał(a): > przeczytajcie sami- to samo spotka Elbląg?? a może już spotkało?? > > <a href="http://www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1122269.html"target="_blank">www > 1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1122269.html</a> Z Elbląga się nie wycofają. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 10:32 to już naszą ziemię kupili?? - to po ptakach bo jeśli jeszcze nie to mogą powiedzieć,że w kraju jest "zła koniunktura" i nici z inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 10:36 anna1000 napisała: > to już naszą ziemię kupili?? - to po ptakach > bo jeśli jeszcze nie to mogą powiedzieć,że w kraju jest "zła koniunktura" i > nici z inwestycji. Kupili w lutym 2001. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: plaza,plaza,plaza IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 10:40 przyznam sie, ze na centra rozrywki patrze z rezerwa. nie mam nic przeciwko, jednak jestem potwoooooooooooornym domatorem. mimo to, w ramach solidarnosci, pokibicuje wszystkim, ktorzy sa zainteresowani ich otwarciem! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 13:43 Gość portalu: apv napisał(a): > przyznam sie, ze na centra rozrywki patrze z rezerwa. nie mam nic przeciwko, > jednak jestem potwoooooooooooornym domatorem. mimo to, w ramach solidarnosci, > pokibicuje wszystkim, ktorzy sa zainteresowani ich otwarciem! > ;)) Są one potrzebne, żeby niektórzy nienarzekali, że nie mają co robić w swoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 17:20 Takie centra to w koncu multum sklepow... nie trzebaby juz jeszdzic do 3miasta:) Ile by tam wtedy sklepow poupadalo :))) Wystarczy popatrzec czasem na tablice rejestracyjne przed centrami... NE,EL,EG... Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 19:08 francuz_el napisał: > Takie centra to w koncu multum sklepow... nie trzebaby juz jeszdzic do > 3miasta:) Ile by tam wtedy sklepow poupadalo :))) Wystarczy popatrzec czasem na > > tablice rejestracyjne przed centrami... NE,EL,EG... zwlaszcza pod makro w przejazdowie - smiem twierdzic ze razem z nowym dworem i malborkiem to 2/3 pojazdow :)) pod oszolomem na szczesliwej dawniej tez prawie co trzeci !!! :)) przeciez to tylko 30 minut jazdy DNS Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 21:42 Czasem lepiej przejechac sobie do Gdanska jak przejechac przez miasto w godzinach szczytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 21:48 zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h :(( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 22:35 zeta_e napisał: > zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h :(( Zeby przejechać przez Elbląg potrzeba godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 23:41 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h :(( > > Zeby przejechać przez Elbląg potrzeba godziny. :(( nie przesadzaj jeszcze dwa lata jezdzilem w godz. 16-17 szczytu od Mc Donka do Plk. Dabka skrz. z Pionierska 15; 20min a jeszcze przeciez nie bylo zielonej fali :))) fakt ze bylo tloczno ale nie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 23:42 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h :(( > > > > Zeby przejechać przez Elbląg potrzeba godziny. > > :(( nie przesadzaj jeszcze dwa lata jezdzilem w godz. 16-17 szczytu od Mc Donka > > do Plk. Dabka skrz. z Pionierska 15; 20min a jeszcze przeciez nie bylo zielonej > > fali :))) fakt ze bylo tloczno ale nie tak zle Ale jedź do Próchnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: plaza,plaza,plaza 14.11.02, 23:50 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h :(( > > > > > > Zeby przejechać przez Elbląg potrzeba godziny. > > > > :(( nie przesadzaj jeszcze dwa lata jezdzilem w godz. 16-17 szczytu od Mc > Donka > > > > do Plk. Dabka skrz. z Pionierska 15; 20min a jeszcze przeciez nie bylo > zielonej > > > > fali :))) fakt ze bylo tloczno ale nie tak zle > > > Ale jedź do Próchnika. no tak z gronowa do prochnika :))) w szczycie to extrema :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 09:06 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > zalezy przez jakie miasto i o jakiej porze :(( czasami 1,5h > :(( > > > > > > > > Zeby przejechać przez Elbląg potrzeba godziny. > > > > > > :(( nie przesadzaj jeszcze dwa lata jezdzilem w godz. 16-17 szczytu o > d Mc > > Donka > > > > > > do Plk. Dabka skrz. z Pionierska 15; 20min a jeszcze przeciez nie byl > o > > zielonej > > > > > > fali :))) fakt ze bylo tloczno ale nie tak zle > > > > > > Ale jedź do Próchnika. > no tak z gronowa do prochnika :))) w szczycie to extrema :))) Nie mówię, że z Gronowa, od MC na Grunwaldzkiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: plaza,plaza,plaza IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 23:57 czy elblazanie sa zadowoleni z "hipci"? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 08:56 Gość portalu: apv napisał(a): > czy elblazanie sa zadowoleni z "hipci"? Jestem zadowolony!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 08:56 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > czy elblazanie sa zadowoleni z "hipci"? > > > Jestem zadowolony!!!!! Temat hipci jest umieszcony też w wątku "Sytuacja na działkach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: plaza,plaza,plaza IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 23:55 a jak funkcjonuje "hipernowa" na zawadzie? (nie wiem czy dobrze pamietam nazwe, bylem tam tylko raz,we wrzesniu?) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 08:55 Gość portalu: apv napisał(a): > a jak funkcjonuje "hipernowa" na zawadzie? (nie wiem czy dobrze pamietam nazwe, > > bylem tam tylko raz,we wrzesniu?) Mniej więcej Hypernova!!!!!!!!!:))))) Dobrze funkcjonuje , a centrum się coraz bardziej zapełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: plaza,plaza,plaza IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 09:16 Jaką część miasta masz na mysli pisząc zentrum? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 09:51 Gość portalu: Feliks napisał(a): > Jaką część miasta masz na mysli pisząc zentrum? Przyszedłeś tutaj, przeczytałeś ostatni wątek i widzisz, że nawet nie jestes w temacie. Przeczytaj wszytsko to zrozumiesz. Mówimy o CH. A jakbyśmy mówili o centrum miasta to coś Ty za głupie pytanie zadajesz jakbyś nie wiedział gdzie ono jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: plaza,plaza,plaza IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 11:09 michal_el napisał: > Gość portalu: Feliks napisał(a): > > > Jaką część miasta masz na mysli pisząc zentrum? > > Przyszedłeś tutaj, przeczytałeś ostatni wątek i widzisz, że nawet nie jestes w > temacie. Przeczytaj wszytsko to zrozumiesz. > Mówimy o CH. > > > A jakbyśmy mówili o centrum miasta to coś Ty za głupie pytanie zadajesz jakbyś > nie wiedział gdzie ono jest. Nieprawda, czytałem nie tylko ostatni wątek. Może rzeczywiscie opuściłem trochę środka. Nie rozumiem dlaczego okolice Hypernovej nazywasz zentrum. Przynajnmie tak to zrozumiałem. A tak naprawdę to gdzie obecnie znajduje się zentrom E-ga. Kiedyś był to odcinek pomiądzy kinem Syrena a Pl Słowiańskim. A dziś Hypernova??!! O zgrozo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 11:15 Gość portalu: Feliks napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: Feliks napisał(a): > > > > > Jaką część miasta masz na mysli pisząc zentrum? > > > > Przyszedłeś tutaj, przeczytałeś ostatni wątek i widzisz, że nawet nie jest > es > w > > temacie. Przeczytaj wszytsko to zrozumiesz. > > Mówimy o CH. > > > > > > A jakbyśmy mówili o centrum miasta to coś Ty za głupie pytanie zadajesz > jakbyś > > nie wiedział gdzie ono jest. > Nieprawda, czytałem nie tylko ostatni wątek. Może rzeczywiscie opuściłem > trochę środka. Nie rozumiem dlaczego okolice Hypernovej nazywasz zentrum. > Przynajnmie tak to zrozumiałem. > A tak naprawdę to gdzie obecnie znajduje się zentrom E-ga. Kiedyś był to > odcinek pomiądzy kinem Syrena a Pl Słowiańskim. A dziś Hypernova??!! O > zgrozo!!! O zgrozo!!!!(hehe) Ty nadal nic nie rozumiesz:))))))) Nikt tu nie mówi o centrum miasta. O zgrozo!!!!!!(hehe) Powiem ci tak: Centrum Ogrody - rozumiesz teraz?????? Jeszcze nie, to masz więcej: Centrum Matarnia, Centrum Korona, Centrum King Cross, Centrum Echo - hehe, no teraz to już na pewno załapałeś:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: plaza,plaza,plaza IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.02, 11:26 Spodziewałem się takiej riposty. Czy nie podchodzisz zbyt poważnie do pewnych spraw?? skończyłem Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 13:02 Ja nie jestem do konca zadowolony z Hypernovy... Jakos tak ostatnio wyszlo,ze kupilem czteropaka Grolscha (wiem,ze powinien byc Specjal, tak patriotycznie:))...ale i tak to nie bylo nic zlego, bo myslalem,ze to ten wyprodukowany "u nas"... Okazalo sie inaczej! Dawno gorszego piwa nie pilem...okazalo sie,ze tego Grolscha wyprodukowano w Koszalinie (BROK). Wiecej juz w Hypernovej piwa nie kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
gazmirek Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 13:25 To ja też sie poskarżę. W sierpniu oddałem Compakt Flash od mojej cyfrówki do działu Kodaka. Poprostu chciałem zobaczyć jak wychodzą zdięcia na tradycyjnym papierze. I co... a no, fotki nawst wyszły (to zresztą chyba bardziej moja zasługa) ale moja karta zostala bezpowrotnie uszkodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: plaza,plaza,plaza 15.11.02, 14:19 To dobrze,ze powiedziales...wlasnie myslalem czy oddac zdjecia do tego Kodaka... tyle,ze na Memory Stick...jeszcze sie zastanowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: plaza,plaza,plaza 16.11.02, 02:07 Gość portalu: Feliks napisał(a): > Spodziewałem się takiej riposty. > Czy nie podchodzisz zbyt poważnie do pewnych spraw?? > > > skończyłem Po prostu tłumaczę nie wiedzącym!!! Jak wiedziałeś o co chodzi (pewnie teraz tak udaje) to po co się wogóle głupio pytaleś. SKOŃCZYŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś