Dodaj do ulubionych

Komis dziecięcy w Elblągu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:00
Witam.
Czy jest w E komis dziecięcy z używanymi wózkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Komis dziecięcy w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:19
      tak , jest wiele komisów i w niemal każdym są również wózki.
      np. na ul.1 maja, na rynku, i w innych miejscach (niestety nie wiem jakie to sa
      ulice)
      • big.consulting Re: Kaja - 1 Maja 07.06.06, 11:53
        Kaja albo jestem ślepy, albo nie znalazlem tego komisu na 1 Maja... w którym to
        jest miejscu dokładnie?
        • Gość: Kaja5 Re: Kaja - 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:57
          Napisałam 1Maja tak może trochę z ogólnie.
          Dokładnie ten sklep znajduje się bodajże na ul. Niczmana - tam jest salon
          sukien ślubnych, salon orange, bar chyba "Bałtycki". To jest sklep z artykułami
          nowymi dla dziecka.W środku jednak jest również komis wózków i fotelików
          samochodowych. Pytasz sie o sklep z art.dzieciecymi a nie o komis, bo tam w
          komisie są tylko wóżki i te foteliki, reszta artykułów jest nowa - są również
          nowe wóżki i inne akcesoria.
          Ja tak szczerze mówiąc wiem gdzie co jest ale mam problem z określeniem
          dokładnie jaka to ulica.Spróbuje wytłumaczyć raz jeszcze:Jak się jedzie ulicą
          Hetmańska (z góry od płk.Dąbka) to mija się tory tramwajowe i zaraz za torami
          skręca sie w lewo (przed pasażem) - wjeżdża sie w uliczkę i tam jest po prawej
          stronie ten sklep z art.dziecięcymi.Mam nadzieje, że znajdziesz...

Dzis byłam jeszcze na ul.Bema i na Bema 48 również jest komis i są tam także
          wózki dzieciece.
    • Gość: kaja Re: Komis dziecięcy w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:22
      jeszcze na ul.Szczygla -wejście od Broniewskiego.

Jeśli chcesz kupic sobie wózek używany to lepiej wejdź na ta stronę(na rzeczy
      używane) i jest wiele ogłoszeń ze sprzedażą wózków.Cenowo są o wiele bardziej
      atrakcyjne niż w komisie :www.portel.pl/dzial.php3?id_dz=7&fir=&id_kat=22
      • Gość: informator Re: Komis dziecięcy w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:11
        na grunwaldzkiej - koło przystanku tramwajowego w okolicach Sadowej
        • Gość: Thorez Re: Komis dziecięcy w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:40
          Dzięki za namiary. Pozostaje zatem spacerek we wskazane miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka