Dodaj do ulubionych

internet w Elblągu

18.05.03, 12:15
Taa VECTRANET jest OK!!! - Czasami nawet chodzi!
Obserwuj wątek
    • student_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 12:25
      A ja mam SDI;) hm...i chyba nie narzekam
    • Gość: autobusista Re: internet w Elblągu IP: *.big.cdi.pl 18.05.03, 12:35
      Oczywiście nie mam netu z VECTRY tylko zacytowałem klienta, którego spotkałem w
      BOK VECTRY na Browarnej.
    • Gość: rosa Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.05.03, 20:48
      A ja mam pytanie czy wiecie cos moze o jakis inwestycjach ktore wprowadzilyby
      nowe konkurencyjne oferty zarowno dla Vectry jak i Tele komuny ?? Czy CI moze
      wniescie cos nowego, lepszego itd ?? A jesli tak to kiedy mozemy sie spodziewac
      pierwszych konkurencyjnych lacz ??
      • student_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 20:54
        Rosa wszystko w swoim czasie.

W tym roku jest przetarg na wykonanie projektu sieci.
        • francuz_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 22:27
          Z Internetem nie jest przeciez w miescie zle, wybor jest duzy
          (TPSA,Vectranet,Dialog,Gabo,Softel,Coltex Dakar, itd...), a ceny wysokie
          (zreszta jak wszedzie:() Wiadomo,ze nikt nie zaoferuje Tobie lacza polmegowego
          za 40zl... nawet jak powstanie siec swiatlowodowa, bo nikt nie bedzie chcial
          zarabiac groszy :(
          • Gość: rosa Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.05.03, 10:33
            Eee no przeciez nie oczekuje nawet tego :) To nie sa fundacje charytatywne
            jednak np na takich warunkach jak dawala teraz Vectra. Czyli okolo 70 zeta za
            128 i nie za duzo za podlaczenie. Bo Vectra w chwili obecnej ma taka polityke
            jak Tp swojego czasu. Nowym abonentom podlaczenie za zeta, a starym tym co sa
            od poczatku, maja hbo to laskawie schodza do 150 !! Pojebusy po prostu, ale
            mniejsza z tym :)
            • francuz_el Re: internet w Elblągu 19.05.03, 17:36
              Poki nie pojawi sie Vectrze konkurencja (a na to niestety wyglada) to nic sie w
              ich polityce nie zmieni, bo kto im zagrozi??
              • Gość: zuza Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 10:15
                A ja mam SDI i bardzo narzekam - cena, szybkość transmisji itp. itd. A niech
                coś wysiądzie, to do biura napraw dodzwonić się nie można...
                • francuz_el Re: internet w Elblągu 24.05.03, 10:32
                  Nie wiem... ale mi dziala wszystko dobrze :) (moze dlatego,ze niedaleko mam do
                  centrali ;P) Zmien sobie na neostrade+ to i transfer pojdzie w gore i moze
                  problemow bedzie mniej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka