autobusista 18.05.03, 12:15 Taa VECTRANET jest OK!!! - Czasami nawet chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 12:25 A ja mam SDI;) hm...i chyba nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobusista Re: internet w Elblągu IP: *.big.cdi.pl 18.05.03, 12:35 Oczywiście nie mam netu z VECTRY tylko zacytowałem klienta, którego spotkałem w BOK VECTRY na Browarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.05.03, 20:48 A ja mam pytanie czy wiecie cos moze o jakis inwestycjach ktore wprowadzilyby nowe konkurencyjne oferty zarowno dla Vectry jak i Tele komuny ?? Czy CI moze wniescie cos nowego, lepszego itd ?? A jesli tak to kiedy mozemy sie spodziewac pierwszych konkurencyjnych lacz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 20:54 Rosa wszystko w swoim czasie. W tym roku jest przetarg na wykonanie projektu sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: internet w Elblągu 18.05.03, 22:27 Z Internetem nie jest przeciez w miescie zle, wybor jest duzy (TPSA,Vectranet,Dialog,Gabo,Softel,Coltex Dakar, itd...), a ceny wysokie (zreszta jak wszedzie:() Wiadomo,ze nikt nie zaoferuje Tobie lacza polmegowego za 40zl... nawet jak powstanie siec swiatlowodowa, bo nikt nie bedzie chcial zarabiac groszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.05.03, 10:33 Eee no przeciez nie oczekuje nawet tego :) To nie sa fundacje charytatywne jednak np na takich warunkach jak dawala teraz Vectra. Czyli okolo 70 zeta za 128 i nie za duzo za podlaczenie. Bo Vectra w chwili obecnej ma taka polityke jak Tp swojego czasu. Nowym abonentom podlaczenie za zeta, a starym tym co sa od poczatku, maja hbo to laskawie schodza do 150 !! Pojebusy po prostu, ale mniejsza z tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: internet w Elblągu 19.05.03, 17:36 Poki nie pojawi sie Vectrze konkurencja (a na to niestety wyglada) to nic sie w ich polityce nie zmieni, bo kto im zagrozi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: internet w Elblągu IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 10:15 A ja mam SDI i bardzo narzekam - cena, szybkość transmisji itp. itd. A niech coś wysiądzie, to do biura napraw dodzwonić się nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: internet w Elblągu 24.05.03, 10:32 Nie wiem... ale mi dziala wszystko dobrze :) (moze dlatego,ze niedaleko mam do centrali ;P) Zmien sobie na neostrade+ to i transfer pojdzie w gore i moze problemow bedzie mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś