Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:00 Iść czy nie iść? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu 03.10.07, 15:51 Chciałem iść na ich występ, tyle że bilety są zbyt drogie :( Nie stać mnie na wydatek rzędu 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 03.10.07, 19:48 no tak, elblagowo biedne jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblązanin 33 Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:22 po czym wnosisz? po jednym wpisie? wiesz co mnie za to stac zeby kupic kilkadziesiat biletów. p.s. mieszkam i pracuje w Elblągu! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu 03.10.07, 22:35 "wiesz co mnie za to stac zeby kupic kilkadziesiat biletów". Za to nie stać Cię na porządnego nauczyciela języka polskiego... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:45 Dopiero co ściemniałeś, że nie będizesz patrzał jak obrabia się dupę olsztynowi. W tym temacie nie ma ani słowa o Olsztynie, więc po co się wtrącasz? Szukasz akceptacji - tu jej już nie znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armata Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 07:56 olsztynskie slowo jest go... warte. przekonalem sie o tym w zyciu osobistym rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.07, 18:58 "patrzał" lol lol lol to już w wioskach pod Olsztynem lepiej mówią. Zapraszam do nas na lekcję poprawnej polszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblażanin Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.10.07, 19:04 Widze, ze Olsztynskiej pladze liteówki się nie zdarzają, śmieszny koleś jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.07, 20:30 i w dodatku nie umiesz odróżnić literówki od ewidentnego błędu językowego. "a" leży daleko od "y" na klawiaturze, więc literówka nie wchodzi w grę. o literówki bym się nie czepiał Odpowiedz Link Zgłoś