Dodaj do ulubionych

Chór Aleksandrowa w Elblągu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:00
Iść czy nie iść? Oto jest pytanie.
Obserwuj wątek
    • generallo Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu 03.10.07, 15:51
      Chciałem iść na ich występ,
      tyle że bilety są zbyt drogie :(
      Nie stać mnie na wydatek rzędu 80 zł.
      • Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 03.10.07, 19:48
        no tak, elblagowo biedne jest :(
        • Gość: Elblązanin 33 Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:22
          po czym wnosisz? po jednym wpisie? wiesz co mnie za to stac zeby
          kupic kilkadziesiat biletów.

p.s. mieszkam i pracuje w Elblągu!
          • leon.1 Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu 03.10.07, 22:35
            "wiesz co mnie za to stac zeby
            kupic kilkadziesiat biletów". Za to nie stać Cię na porządnego
            nauczyciela języka polskiego... :) :) :)
        • Gość: Elbinger Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:45
          Dopiero co ściemniałeś, że nie będizesz patrzał jak obrabia się dupę olsztynowi.
          W tym temacie nie ma ani słowa o Olsztynie, więc po co się wtrącasz? Szukasz
          akceptacji - tu jej już nie znajdziesz!
          • Gość: Armata Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 07:56
            olsztynskie slowo jest go... warte. przekonalem sie o tym w zyciu osobistym rowniez.
          • Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.07, 18:58
            "patrzał" lol lol lol to już w wioskach pod Olsztynem lepiej mówią. Zapraszam do
            nas na lekcję poprawnej polszczyzny
            • Gość: Elblażanin Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.10.07, 19:04
              Widze, ze Olsztynskiej pladze liteówki się nie zdarzają, śmieszny koleś jesteś.
              • Gość: xxx Re: Chór Aleksandrowa w Elblągu IP: *.ols.vectranet.pl 04.10.07, 20:30
                i w dodatku nie umiesz odróżnić literówki od ewidentnego błędu językowego. "a"
                leży daleko od "y" na klawiaturze, więc literówka nie wchodzi w grę. o literówki
                bym się nie czepiał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka