Dodaj do ulubionych

Elbląskie licea

23.04.08, 12:55
Heja które waszym zdaniem jest najlepsze liceum w Elblągu? i
dlaczego tak sądzicie. Ja uważam że 1 i 2 są dobrymi szkołami, 3
natomiast jest dla osób które władają dobrze językiem angielskim, 5
to myśle że też dobra szkoła, a co do 4 i 6 moim zdaniem to
najgorsze Elbląskie szkoły szczególnie 6 a co wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Elbląskie licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:11
      5 jest najlepsze, w 1 i 2 same snoby i kujony.
      • Gość: gość Re: Elbląskie licea IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.08, 13:50
        I wysoki poziom nauczania, II zakochani w sobie licealiści, IV których
        interesuje coś więcej niż tylko nauka (rozwijanie zainteresowań itd.)
        • Gość: qwert Re: Elbląskie licea IP: *.isp.broadviewnet.net 23.04.08, 13:58
          zgadzam sie z przedmowca
          • Gość: Ja Re: Elbląskie licea IP: *.elb.vectranet.pl 23.04.08, 14:20
            Hym mysle ze wszystkie sa w porzadku, jak to mowie nie wazna szkola wazne co w
            glowie :D pozdro
            • Gość: mati Re: Elbląskie licea IP: *.eranet.pl 23.04.08, 14:40
              1 i 2 LO to sa najbardziej z..e szkoły w elblagu.Dlaczego?
              kujony,ludzie tylko zapatrzeni w siebie,i ich wyglad...masakra.
              Najlepsze jest 3 ,5 4 LO
              • Gość: kliu Re: Elbląskie licea IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.04.08, 16:44
                Mati mieszkasz na Giermków?
                • Gość: do kliu Re: Elbląskie licea IP: *.eranet.pl 23.04.08, 17:31
                  nie na starym ,a co?
                  na giermków czesto przechodze bo to droga "wyjściowa" ze starówki.
              • Gość: me Re: Elbląskie licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 10:32
                <a href='badanie-rynku.net.pl/index.php?
                new=48bc024e232ef'>Masz chwile po szkole i chcesz dorobic?
                Zapraszam...</a>
    • Gość: AS Re: Elbląskie licea IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.04.08, 17:19
      Słyszałem że 6 LO likwidują na njabliższych obradach Rady miasta mają chyba
      glosować za likwidacją go
    • Gość: a 5 LO PANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 13:39
      i tyle
    • Gość: Studencik Re: Elbląskie licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 18:07
      Witam!
      Ja pod uwagę kilka lat temu brałem: 1,2,3.
      Wybrałem 3, a dlaczego ?
      1,2 - liceum wraz z gimnazjum, w 3 tego nie ma.
      1 - chamscy pracownicy, którzy przyjmowali podania, więc szkoła od razu odpadła.

W tej sytuacji miałem bardzo duży dylemat - 2 czy 3.
      Wybrałem 3, ze względu na równie wysoki poziom, ale moim zdaniem, wyższy poziom
      języków obcych.

Musisz po prostu wiedzieć, czego oczekujesz od szkoły i brać pod uwagę jedynie 3
      pierwsze licea, jeśli zależy ci na tych 'najlepszych'. Rozbij sobie wszystko na
      za i przeciw i wtedy łatwiej będzie ci zdecydować.

Pozdrawiam
      • Gość: Uczennica Re: Elbląskie licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:54
        Mówisz, że trzy pierwsze licea są najlepsze. Ja sie zastanawialam nad 4 tez. W
        ogole planuje zrobic tak ze 1 wybor to 1, 2 lub 3. I tu jest wielki problem. A
        drugi wybor to 4. Trzeci wybor to 1 LO w Pasleku, jak juz w Elblągu mnie nie
        zechcą. Tylko wlasnie nie wiem ktora z tych trzech najlepiej by mi pasowala i
        kusi mnie ta 4.
        Dodam ze chcialam profil humanistyczny lub prawny(cos w tym stylu)
        W przyszlosci marzy mi sie Prawo...
        • Gość: mexa Re: Elbląskie licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 14:39
          1 LO Kiedyś było super obecna Dyyyyrektor jest po.. i zniszczyła szkołę, ale poziom nauki się trzyma
          2 LO poziom nauki tez wysoki, dyrekcja nie taka po.., moja sostra kleła znajomi chwalili, trzeba trafic na klase
          3 LO nauczyciele maja pie..a na tema t języków i uwalaja własnych na maturze ustnej, koleżanka nie wie jak po angielsku jest ogórek ale czarna dziura i molekuły to już tak, typowo humanistyczny ogólniak
          4 LO Nauczyciele okłamują żeby jak najmniej osób zdawało maturę żeby średnia szkoły była wysoka, bardziej imprezownia niż szkoła, jak nie zalezy Ci na dobrze zdanej(jeśli wogole) maturze to super
          5 LO marzenie metali i chemików!!!!!! poziom dobry, trzeba uważać na handlówkę lubi się rzucać szczeg. dziewczyny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka