Gość: gorian7 IP: 89.174.178.* 25.03.09, 15:32 Co o tym sadzicie? czy jestescie za legalizacja? info.elblag.pl/4,13979,10-lat-za-gram-marihuany.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 15:43 Ja jestem za legalizacją. Podpisuje się za tym obiema rękoma a nawet nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 16:01 Ja takze podpisuję się za legalizacją wszystkimi 4 rękoma! Przecież papierosy mają też wszelkie cechy narkotyku i nie są zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:10 ale papierosy nie niszczą tak mózgu, jak tobie prochy wyniszczyły, a najgorsze jest to, że już zostaniesz taki głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany IP: 89.174.178.* 25.03.09, 16:36 widac ze nigdy nie paliles glupku i nawet nie wiesz co to jest tylko slyszales o tym z telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:50 gorian7 głupku, może jakbyś nie palił to potrafiłbyś odróżnić "10 lat" od "do 10 lat" Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:04 no i co? nawet niech dostanie 1 rok w zaiweszenie na 2 to i tak moi zdaniem jest to przesada! widac jestes taki glupi dlatego ze ogladasz tv "Trwam" i ci wpajaja ze to "zlo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:19 Na szczęście twoje zdanie nikogo nie obchodzi i widzisz tumanku, jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to reaguje agresją tak jak ty właśnie, pociągnij więc sobie bucha i odpręż się. Wpieprzyłeś się między wódkę i zakąskę, zaczynasz wyzywać od głupków i narzucasz wszystkim swoje przekonania. Jak dla mnie to możesz się na śmierć zaćpać, gó... mnie to obchodzi ale nie odpowiadaj na posty, które nie są kierowane do ciebie. Gó... wiesz o tym, co ja wiem na ten temat, więc z łaski swojej nie zabieraj głosu nędzny ćpunie. Napisane mniej więcej w twoim języku, więc powinieneś zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:24 sam jestes cpunem!!! ja nigdy nie bralem narkotykow ale i tak jestem za legalizacja! kiedys gdzies czytalem cos takiego: wziac 20 osob 10 do jednego pokoju i 10 do drugiego, jednym dac 10 litrow wodki a drugim 10 gram bucha. Rozdac im karabiny z pelnymi magazynkami i zostawic na noc. Jedni by zjarali bucha posmiali sie chwile i poszli grzecznie spac a drudzy....? nie chce nawet myslec co by sie tam dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:29 Aha, więc na podstawie tego co wyczytałeś, postanowiłeś opowiedzieć się za legalizacją. To niewiele ci trzeba. Powiem ci tak, jesteś jeszcze za młody, za głupi i za mało w życiu widziałeś żeby zabierać głos na temat narkotyków i tego co mogą zrobić z ludźmi. A alkohol to odrębna sprawa i nie jest przedmiotem tej "dyskusji". Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:35 ile ma lat to nie wiesz wiec nie mow ze jestem mlody i ze za malo wiem bo sadzac po twoich wypowiedziach moze jestem mlodzy ale wiem wiecej na temat zycia! chcialem tylko to przytoczyc a zdanie o trawie sam sobie wyrobilem i moge tak z toba pisac caly tydzien bo wiem ze ty wiesz mniej na ten temat. Ja mialem doczynienia z narkotykami codziennie (kiedy ty siedziales przed telewizorem sluchajac kaczynskich i modliles sie do radia)i nie jestem za legalizacja bog wie czego... ty tylko trawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:44 Nie no, dzieciak, po prostu dzieciak, nie popłacz się tylko. Do tego jeszcze doświadczony życiowo i wszechwiedzący. A doczytałeś w tym artykule, że chodzi również o amfetaminę i udzielanie innym? Czy może już sił nie starczyło żeby doczytać i zrozumieć? Zamknij więc mordę i bądź sobie za legalizacją ale nie narzucaj tego nikomu i nie siej fermentu tekstami typu "co sądzicie". A masz jakąś manię prześladowczą na punkcie telewizji i radia? Wyobraź sobie, że nie każdy kto ma inne zdanie niż ty, ogląda to, czego ty nie oglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:55 jest tylko podejrzewany a zostal zawiniety za tego wlasnie grama i to za to mu grozi taki wyrok! a jesli tak bardzo lubisz czytac to przeczytaj sobie raport swiatowej organizacji zdrowia (WHO) na temat marihuany kulturystyka.com.pl/archiwum/an/2658 tu masz pelen raport przetlumaczony, po ktorym szef tejze organizacji podal sie do dymisji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:15 "Dodatkowo podejrzewany jest on również o udzielanie innym amfetaminy i marihuany. W związku z tym, że 25-latek działał najprawdopodobniej w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, może grozić mu nawet do 10 lat pozbawienia wolności." Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu? Chyba w wieku 21 lat już powinno się posiadać taką umiejętność? Poza tym jeszcze raz: "do dziesięciu lat". Chyba nie uważasz że w kodeksie karnym jest "taryfikator? Za 1 gram tyle, za 3 gramy tyle a za tonę 1o lat? Jest ogólnie do 10 lat i nie ma się co podniecać. Za kilogramy czy dziesiątki kilogramów dostanie 10 lat, a za grama dostanie 3 miechy w zawiasach albo i to nie, określenie wysokości kary należy do sądu, który wymierzy ją właśnie z takich widełek. Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:19 no!:) widze ze juz sie odczepiles od marii... teraz o tego typa ci chodzi;) link nie jest "do 10 lat" tylko "10 lat" ale masz racje napewno nie dostanie 10! jesli czytales raporcik to pewnie juz wiesz ze to kwestia czasu kiedy zalegalizuja ziolko:D a teraz spadam na piwo zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:26 A to przepraszam, nie wiedziałem że czytasz tylko linki, a artykułów już nie. Typ mnie gó... obchodzi i maria też mnie gó... obchodzi, wkurzają mnie tylko tacy napinacze jak ty, że "ło jezu i matko, 10 lat za grama, przecież powinno być legalne".No i nieśmiertelne "co sądzicie?". Odpowiedź padła już kilkukrotnie: GÓWNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEM WIECEJ Re: 10 lat za gram marihuany IP: 77.255.164.* 07.11.09, 17:39 NARKOTYKI a Narkotyki miękkie to 2 rózne światy WIEDZA NIE BOLI ! Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 16:37 A od kiedy to marihuana jest w postaci "prochów"? To chyba jakaś nowa odmiana co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:51 kto cię tam wie co ty jeszcze wciągasz, bo niemożliwe żebyś był taki głupi tylko od trawy Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:18 O! To teraz trawę się nawet wciąga. Proszę, proszę. Jakich to ciekawych rzeczy człowiek może sie dowiedzieć od laika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:21 No za to jaki ty jesteś fajny bo się znasz. Cóż za powód do dumy. Prawie jak zdjęcie z magisterką na naszej klasie :D:D:D:D A mamusia już wie że ma syna ćpuna? Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:02 Dlaczego zachowujesz się jak pies ogrodnika? Żyj i daj żyć innym. Najpierw sobie zapal marihuanę, a potem wypowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:05 dokladnie! jak mozesz sie wypowiadac na temat o ktorym nie masz zielonego:) pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:20 A jakie ty masz pojęcie? Koledzy z klubu ćpają i palą i stąd masz pojęcie? Bo przecież ty się wypierasz zażywania. I tak jak mówiłem, za szczylowaty jesteś żeby mieć pojęcie o czymkolwiek. Jeszcze myślisz jak "młody gniewny dzieciak". Ale wyrośniesz z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:16 A pal sobie, ćpaj, co mnie to obchodzi, ja ci nie zabraniam, ale dla mnie będziesz ćpunem, wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 19:25 A ty dla głupkiem, bo oczerniasz coś czego nie znasz. Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że przeciwnicy maryśki to głównie ci, którzy nigdy w życiu nie mieli z nią do czynienia. Póki co wszelkie statystyki zdrowotne przemawiają na niekorzyść papierosów i alkoholu. Mówisz, że trawka niszczy mózg. No cóż tobie mózg zniszczyły media, wiec może lepiej się nie zabieraj za skręcanie jointów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.dialog.net.pl 25.03.09, 21:16 A dla mnie np wystarczy ze poczytam takich kretynow jak ty elbinger, wystarczy ze widze codziennie na osiedlu bandy ujaranych debili, nie trzeba probowac, wystarczy obserwowac. A w tym miescie jak zwykle prym wioda narkomani, przemytnicy i zlodzieje, wszyscy inni sa glupkami. Polska zlota mlodziez...Grunt ze elbinger i inni sa cool i trendy bo pala trawe. Ach jacy oni sa zajebisci... Jedyna rzecz jaka potrafia zaimponowac podobnym sobie cymbalom. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 21:31 Ja akurat nie krzątam się po osiedlu, a wypalenie skręta raz na ruski rok jest dla mnie zdrowsze niż wypalanie paczki fajek dziennie przez takich nałogowców jak ty. Więc wypraszam sobie takie obelgi w moim kierunku. Ciekawe drogi antymarihuanowcu czy masz w sobie choć trochę kultury, żeby przeprosić mnie za te niepotrzebne ostre słowa. Poza tym co ma wspólnego zapalenie trawy do bycia cool? Przecież używki są dla swojej własnej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.dialog.net.pl 25.03.09, 21:41 Po pierwsze nie pale, po drugie z tego co tu czytam wynika, ze bardzo szczycisz sie tym, ze nie jestes laikiem w sprawach narkotykow. Wiec po co zabierasz glos i tak twardo stajesz po stronie palaczy? Sam sie na takowego kreujesz. I przepraszam cie za to, ze napisalem ze jestes zajebisty (bardzo ostre slowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:36 No tłumaczcie panowie swoje uzależnienie jak chcecie. Ale koszty leczenia takich co zaczęli od trawki ponosimy my, trzeźwi i płacący podatki. A swoją drogą, jeśli będziecie mieć dzieci( co po używaniu narkotyków nie jest takie oczywiste) to pozwolicie im na jaranie czy łykanie tych trucizn? Odpowiedz Link Zgłoś
gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 27.03.09, 22:18 wole zeby zapalil sobie ziola niz zeby nachlal sie wodka tak prawda a dla zainteresowanych daj link do raportu do swiatowej organizacji zdrowia (WHO) kulturystyka.com.pl/archiwum/an/2658 chociaz wiem ze to i tak was nie przekona Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 28.03.09, 11:44 Właśnie chciałem podać ten link, ale myślę, że niektórym zadufanym w sobie tłumokom pewnych rzeczy się nie wytłumaczy. To tak samo jakby nazwać kogoś alkoholikiem dlatego, że na urodzinach ciotki z wypił kilka piw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.sileman.net.pl 29.05.09, 23:38 A kto mówił o łykaniu czegokolwiek? O legalizacji prochów, tabletek oraz innych tzw. "twardych" narkotyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legalizacja ! Re: 10 lat za gram marihuany IP: 77.255.164.* 07.11.09, 17:37 Zastanów sie co ty w ogóle wypisujesz... To nie są narkotyki jak koka ampfa etc to narutalny chwast który rosnie w lesie ... Sama natura.. mniej szkodliwa od papierochów i alkoholu. Nie mozna przedawkowac, nie uzaleznia w porównaniu do papierosów (fizycznie) (psychicznie mozna sie uzaleznic od wszystkiego !) ... WIEDZA NIE BOLI ! Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Marihuana jako lek 01.04.09, 16:22 a papierosy i alkohol jakie leczą choroby? wiadomosci.wp.pl/kat,18032,title,Marihuana-zabija-raka,wid,10998847,wiadomosc.html?ticaid=17c60 Odpowiedz Link Zgłoś