Dodaj do ulubionych

10 lat za gram marihuany

IP: 89.174.178.* 25.03.09, 15:32
Co o tym sadzicie? czy jestescie za legalizacja?
info.elblag.pl/4,13979,10-lat-za-gram-marihuany.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 15:43
      Ja jestem za legalizacją. Podpisuje się za tym obiema rękoma a nawet nogami.
      • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 16:01
        Ja takze podpisuję się za legalizacją wszystkimi 4 rękoma! Przecież papierosy
        mają też wszelkie cechy narkotyku i nie są zakazane.
        • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:10
          ale papierosy nie niszczą tak mózgu, jak tobie prochy wyniszczyły, a najgorsze
          jest to, że już zostaniesz taki głupi
          • Gość: gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany IP: 89.174.178.* 25.03.09, 16:36
            widac ze nigdy nie paliles glupku i nawet nie wiesz co to jest tylko slyszales o tym z telewizji
            • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:50
              gorian7 głupku, może jakbyś nie palił to potrafiłbyś odróżnić "10 lat" od "do 10
              lat"
              • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:04
                no i co? nawet niech dostanie 1 rok w zaiweszenie na 2 to i tak moi zdaniem jest to przesada! widac jestes taki glupi dlatego ze ogladasz tv "Trwam" i ci wpajaja ze to "zlo"
                • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:19
                  Na szczęście twoje zdanie nikogo nie obchodzi i widzisz tumanku, jak ktoś nie ma
                  nic mądrego do powiedzenia to reaguje agresją tak jak ty właśnie, pociągnij więc
                  sobie bucha i odpręż się. Wpieprzyłeś się między wódkę i zakąskę, zaczynasz
                  wyzywać od głupków i narzucasz wszystkim swoje przekonania. Jak dla mnie to
                  możesz się na śmierć zaćpać, gó... mnie to obchodzi ale nie odpowiadaj na posty,
                  które nie są kierowane do ciebie. Gó... wiesz o tym, co ja wiem na ten temat,
                  więc z łaski swojej nie zabieraj głosu nędzny ćpunie.
                  Napisane mniej więcej w twoim języku, więc powinieneś zrozumieć.
                  • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:24
                    sam jestes cpunem!!! ja nigdy nie bralem narkotykow ale i tak jestem za legalizacja! kiedys gdzies czytalem cos takiego: wziac 20 osob 10 do jednego pokoju i 10 do drugiego, jednym dac 10 litrow wodki a drugim 10 gram bucha. Rozdac im karabiny z pelnymi magazynkami i zostawic na noc. Jedni by zjarali bucha posmiali sie chwile i poszli grzecznie spac a drudzy....? nie chce nawet myslec co by sie tam dzialo
                    • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:29
                      Aha, więc na podstawie tego co wyczytałeś, postanowiłeś opowiedzieć się za
                      legalizacją. To niewiele ci trzeba. Powiem ci tak, jesteś jeszcze za młody, za
                      głupi i za mało w życiu widziałeś żeby zabierać głos na temat narkotyków i tego
                      co mogą zrobić z ludźmi. A alkohol to odrębna sprawa i nie jest przedmiotem tej
                      "dyskusji".
                      • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:35
                        ile ma lat to nie wiesz wiec nie mow ze jestem mlody i ze za malo wiem bo sadzac po twoich wypowiedziach moze jestem mlodzy ale wiem wiecej na temat zycia! chcialem tylko to przytoczyc a zdanie o trawie sam sobie wyrobilem i moge tak z toba pisac caly tydzien bo wiem ze ty wiesz mniej na ten temat. Ja mialem doczynienia z narkotykami codziennie (kiedy ty siedziales przed telewizorem sluchajac kaczynskich i modliles sie do radia)i nie jestem za legalizacja bog wie czego... ty tylko trawka
                        • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:44
                          Nie no, dzieciak, po prostu dzieciak, nie popłacz się tylko. Do tego jeszcze
                          doświadczony życiowo i wszechwiedzący. A doczytałeś w tym artykule, że chodzi
                          również o amfetaminę i udzielanie innym? Czy może już sił nie starczyło żeby
                          doczytać i zrozumieć? Zamknij więc mordę i bądź sobie za legalizacją ale nie
                          narzucaj tego nikomu i nie siej fermentu tekstami typu "co sądzicie". A masz
                          jakąś manię prześladowczą na punkcie telewizji i radia? Wyobraź sobie, że nie
                          każdy kto ma inne zdanie niż ty, ogląda to, czego ty nie oglądasz.
                          • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:55
                            jest tylko podejrzewany a zostal zawiniety za tego wlasnie grama i to za to mu grozi taki wyrok! a jesli tak bardzo lubisz czytac to przeczytaj sobie raport swiatowej organizacji zdrowia (WHO) na temat marihuany kulturystyka.com.pl/archiwum/an/2658 tu masz pelen raport przetlumaczony, po ktorym szef tejze organizacji podal sie do dymisji:D
                            • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:15
                              "Dodatkowo podejrzewany jest on również o udzielanie innym amfetaminy i
                              marihuany. W związku z tym, że 25-latek działał najprawdopodobniej w celu
                              osiągnięcia korzyści majątkowej, może grozić mu nawet do 10 lat pozbawienia
                              wolności."

Problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu? Chyba w wieku 21 lat już powinno się
                              posiadać taką umiejętność? Poza tym jeszcze raz: "do dziesięciu lat". Chyba nie
                              uważasz że w kodeksie karnym jest "taryfikator? Za 1 gram tyle, za 3 gramy tyle
                              a za tonę 1o lat? Jest ogólnie do 10 lat i nie ma się co podniecać. Za kilogramy
                              czy dziesiątki kilogramów dostanie 10 lat, a za grama dostanie 3 miechy w
                              zawiasach albo i to nie, określenie wysokości kary należy do sądu, który
                              wymierzy ją właśnie z takich widełek.
                              • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:19
                                no!:) widze ze juz sie odczepiles od marii... teraz o tego typa ci chodzi;) link nie jest "do 10 lat" tylko "10 lat" ale masz racje napewno nie dostanie 10! jesli czytales raporcik to pewnie juz wiesz ze to kwestia czasu kiedy zalegalizuja ziolko:D a teraz spadam na piwo zycze powodzenia
                                • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:26
                                  A to przepraszam, nie wiedziałem że czytasz tylko linki, a artykułów już nie.
                                  Typ mnie gó... obchodzi i maria też mnie gó... obchodzi, wkurzają mnie tylko
                                  tacy napinacze jak ty, że "ło jezu i matko, 10 lat za grama, przecież powinno
                                  być legalne".No i nieśmiertelne "co sądzicie?". Odpowiedź padła już
                                  kilkukrotnie: GÓWNO.
                      • Gość: WIEM WIECEJ Re: 10 lat za gram marihuany IP: 77.255.164.* 07.11.09, 17:39
                        NARKOTYKI a Narkotyki miękkie to 2 rózne światy WIEDZA NIE BOLI !
          • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 16:37
            A od kiedy to marihuana jest w postaci "prochów"? To chyba jakaś nowa odmiana co?
            • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 16:51
              kto cię tam wie co ty jeszcze wciągasz, bo niemożliwe żebyś był taki głupi tylko
              od trawy
              • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 17:18
                O! To teraz trawę się nawet wciąga. Proszę, proszę. Jakich to ciekawych rzeczy
                człowiek może sie dowiedzieć od laika :)
                • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 17:21
                  No za to jaki ty jesteś fajny bo się znasz. Cóż za powód do dumy. Prawie jak
                  zdjęcie z magisterką na naszej klasie :D:D:D:D A mamusia już wie że ma syna ćpuna?
                  • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:02
                    Dlaczego zachowujesz się jak pies ogrodnika? Żyj i daj żyć innym. Najpierw sobie
                    zapal marihuanę, a potem wypowiadaj...
                    • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 18:05
                      dokladnie! jak mozesz sie wypowiadac na temat o ktorym nie masz zielonego:) pojecia
                      • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:20
                        A jakie ty masz pojęcie? Koledzy z klubu ćpają i palą i stąd masz pojęcie? Bo
                        przecież ty się wypierasz zażywania. I tak jak mówiłem, za szczylowaty jesteś
                        żeby mieć pojęcie o czymkolwiek. Jeszcze myślisz jak "młody gniewny dzieciak".
                        Ale wyrośniesz z tego.
                    • Gość: hehe Re: 10 lat za gram marihuany IP: 217.98.20.* 25.03.09, 18:16
                      A pal sobie, ćpaj, co mnie to obchodzi, ja ci nie zabraniam, ale dla mnie
                      będziesz ćpunem, wszystko w temacie.
                      • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 19:25
                        A ty dla głupkiem, bo oczerniasz coś czego nie znasz. Najzabawniejsze jest w tym
                        wszystkim to, że przeciwnicy maryśki to głównie ci, którzy nigdy w życiu nie
                        mieli z nią do czynienia. Póki co wszelkie statystyki zdrowotne przemawiają na
                        niekorzyść papierosów i alkoholu. Mówisz, że trawka niszczy mózg. No cóż tobie
                        mózg zniszczyły media, wiec może lepiej się nie zabieraj za skręcanie jointów...
                        • Gość: jaa Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.dialog.net.pl 25.03.09, 21:16
                          A dla mnie np wystarczy ze poczytam takich kretynow jak ty elbinger, wystarczy
                          ze widze codziennie na osiedlu bandy ujaranych debili, nie trzeba probowac,
                          wystarczy obserwowac. A w tym miescie jak zwykle prym wioda narkomani,
                          przemytnicy i zlodzieje, wszyscy inni sa glupkami. Polska zlota mlodziez...Grunt
                          ze elbinger i inni sa cool i trendy bo pala trawe. Ach jacy oni sa zajebisci...
                          Jedyna rzecz jaka potrafia zaimponowac podobnym sobie cymbalom.
                          • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 25.03.09, 21:31
                            Ja akurat nie krzątam się po osiedlu, a wypalenie skręta raz na ruski rok jest
                            dla mnie zdrowsze niż wypalanie paczki fajek dziennie przez takich nałogowców
                            jak ty. Więc wypraszam sobie takie obelgi w moim kierunku. Ciekawe drogi
                            antymarihuanowcu czy masz w sobie choć trochę kultury, żeby przeprosić mnie za
                            te niepotrzebne ostre słowa. Poza tym co ma wspólnego zapalenie trawy do bycia
                            cool? Przecież używki są dla swojej własnej przyjemności.
                            • Gość: jaa Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.dialog.net.pl 25.03.09, 21:41
                              Po pierwsze nie pale, po drugie z tego co tu czytam wynika, ze bardzo szczycisz
                              sie tym, ze nie jestes laikiem w sprawach narkotykow. Wiec po co zabierasz glos
                              i tak twardo stajesz po stronie palaczy? Sam sie na takowego kreujesz. I
                              przepraszam cie za to, ze napisalem ze jestes zajebisty (bardzo ostre slowo)
                              • Gość: pismak Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:36
                                No tłumaczcie panowie swoje uzależnienie jak chcecie. Ale koszty leczenia takich co zaczęli od trawki ponosimy my, trzeźwi i płacący podatki. A swoją drogą, jeśli będziecie mieć dzieci( co po używaniu narkotyków nie jest takie oczywiste) to pozwolicie im na jaranie czy łykanie tych trucizn?
                                • gorian7 Re: 10 lat za gram marihuany 27.03.09, 22:18
                                  wole zeby zapalil sobie ziola niz zeby nachlal sie wodka tak prawda a dla zainteresowanych daj link do raportu do swiatowej organizacji zdrowia (WHO) kulturystyka.com.pl/archiwum/an/2658 chociaz wiem ze to i tak was nie przekona
                                  • elbinger1237 Re: 10 lat za gram marihuany 28.03.09, 11:44
                                    Właśnie chciałem podać ten link, ale myślę, że niektórym zadufanym w sobie
                                    tłumokom pewnych rzeczy się nie wytłumaczy.
                                    To tak samo jakby nazwać kogoś alkoholikiem dlatego, że na urodzinach ciotki z
                                    wypił kilka piw :)
                                • Gość: xx Re: 10 lat za gram marihuany IP: *.sileman.net.pl 29.05.09, 23:38
                                  A kto mówił o łykaniu czegokolwiek? O legalizacji prochów, tabletek oraz innych
                                  tzw. "twardych" narkotyków?
          • Gość: Legalizacja ! Re: 10 lat za gram marihuany IP: 77.255.164.* 07.11.09, 17:37
            Zastanów sie co ty w ogóle wypisujesz... To nie są narkotyki jak koka
            ampfa etc to narutalny chwast który rosnie w lesie ... Sama natura..
            mniej szkodliwa od papierochów i alkoholu. Nie mozna przedawkowac, nie
            uzaleznia w porównaniu do papierosów (fizycznie) (psychicznie mozna sie
            uzaleznic od wszystkiego !) ... WIEDZA NIE BOLI !
    • elbinger1237 Marihuana jako lek 01.04.09, 16:22
      a papierosy i alkohol jakie leczą choroby?

wiadomosci.wp.pl/kat,18032,title,Marihuana-zabija-raka,wid,10998847,wiadomosc.html?ticaid=17c60

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka