maks_olo 18.01.10, 21:49 Explora Active Straw Bidon Pstryczek firmy tommee tippee co sądzicie o tym kubeczku? jak dla mnie to bubel chyba, że trafiłam na trefny egzemplarz ciągnie się bardzo ciężko, jeżeli w ogóle da się ciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidpot Re: bidon tommee tippee 18.01.10, 21:53 Też mam takie odczucia - mnie jest ciężko wyciągnąc coś z niego a w to że zrobi to moja Młoda po prostu nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
ka_siulek1 Re: bidon tommee tippee 18.01.10, 22:20 Powiem tak, chciałam go kupić, ale chyba zrezygnuję, póki co próbowałam małego przestawić z butelki ze smokiem(Lovi) na kubek nie- kapek, to było nasze drugie podejscie. pierwsze zakończyło sie tym, że mały nie wiedział co i jak, po pewnym czasie spróbowałam parę dni temu, wiedział jak pic, ale nie grało cos jemu, pomimo że zwiekszyłam mozliwość dzibka. Trzy dni trwały jego zmagania z niekapkiem, czego rezultatem było to że dziecko nie piło...normalnie bardzo dużo pije. Odpuściłam, poczekam jeszcze troszkę, chcę kupic bidon, próbuje też uczyć z normalnego kubeczka ale się ksztusi. Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 08:40 może spróbuje bidon sportowy firmy CANPOL... ja byłam zadowolona zmieniłam z ciekawości, ale nie warto, bo Tommee Tippee prawie 3xdroższy, a stoi nieużywany :[ Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 08:58 www.allegro.pl/item885407328_bidon_tommee_tippee_bcm.html polecam ten bidon TT ze slomka. corka pije z niego mleko wiec latwo leci a na dodatek nie przecieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 09:15 ja rowniez polecam ten bidonik co lullanka07 Maja bardzo dlugo z niego pila i szybko w ogole nauczyla sie z niego pic Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 10:18 ja jak na razie nie kupię nic z TT, bo bardzo się zawiodłam miałabym już za niego 3 bidony z canpola... a ile kosztuje ten bidon lullanka07? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 14:17 Ja za ten bidon w zeszlym roku zaplacilam 23 zl, ale uwazam ze wart jest swojej ceny, wczesniej mialam dla Majki wlasnie ten canpolu z rurka i niestety Majka obgryzla dala rurke a w tym nic sie nie dzialo Minusem tego bidonu jest mycie, wieczko od spodu trzeba czesto myc jesli se podaje dziecku soki przecierowe w tym bidonie. Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 13:55 też używamy tego bidonu i baardo go lubimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 10:16 ka_siulek1 napisała: > Powiem tak, chciałam go kupić, ale chyba zrezygnuję, póki co > próbowałam małego przestawić z butelki ze smokiem(Lovi) na kubek nie- > kapek, to było nasze drugie podejscie. pierwsze zakończyło sie tym, > że mały nie wiedział co i jak, po pewnym czasie spróbowałam parę dni > temu, wiedział jak pic, ale nie grało cos jemu, pomimo że > zwiekszyłam mozliwość dzibka. Trzy dni trwały jego zmagania z > niekapkiem, czego rezultatem było to że dziecko nie piło...normalnie > bardzo dużo pije. Odpuściłam, poczekam jeszcze troszkę, chcę kupic > bidon, próbuje też uczyć z normalnego kubeczka ale się ksztusi. może spróbuj bidon sportowy firmy CANPOL... ja byłam zadowolona zmieniłam z ciekawości, ale nie warto, bo Tommee Tippee prawie 3xdroższy, a stoi nieużywany :[ Odpowiedz Link Zgłoś
zimka_s Re: bidon tommee tippee 19.01.10, 13:04 Polecam bidon canpol. Łatwo się z niego pije, jest lekki, szybko się dzieci uczą z niego pic. Polecany od roku, ale wiem, że już 9-cio miesięczne dzieciaki z niego bez problemu piją. www.allegro.pl/item882398687_kubek_bidon_z_rurka_canpol_450_ml_supercena_krk.html Odpowiedz Link Zgłoś