m_wait 09.07.04, 19:21 Niedługo idę na chrzest 3 miesięcznej dziewczynki.Z rodzicami łączą mnie przyjacielskie stosunki.Chciałabym podarować coś pamiątkowego a zarazem praktycznego(nie chcą pieniędzy)-może macie jakieś pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaww Re: Prezent na chrzest 10.07.04, 13:30 moja córka dostała złoty łańcuszek i złotą bozie. Coś praktycznego? Najlepiej zapytaj rodziców, co im by sie przydało a zarazem było pamiątka. Moja mała dostała jeszcze podgrzewacz do butelek, może jakąś lale z wózkiem, kolczyki na przyszłośc, najlepiej skoro to twoi przyjaciele zapytaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: Prezent na chrzest 11.07.04, 19:13 Powiem ci, co dostala Maja. Wszyscy wyszli z alozenia, ze prezent powinien zostac na dluzej, wiec byly to: 1. lancuszki zlote z bozia i krzyzykiem 2. szkaplerzyk z matka boska fajny 3. piersionek rodowy od cioci 4. filizanka rosenthal (polecam, super sprawa!) 5. filizanka z XIX wieku 6. wygrawerowana srebrna lyzeczka, z imieniem i data urodzenia 7. wygrawerowany srebrny smoczek (do kupienia w necie, wpisz w google prezent na chrzest) Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: Prezent na chrzest 11.07.04, 19:13 Ale fajnie, jak do prezentu dolaczysz jakas maskote, bo to dziecko zawsze cieszy najbardziej )) Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10446198 Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lis Re: Prezent na chrzest 11.07.04, 19:36 Wśród różniastych wisiorków i breloczków, łyżeczek i tp. nasz synek dostał od chrzestnego grafikę narysowaną przez znanego grafika rysującego do "Wprost". Obrazek przedstawia rynek Krakowski i Kościółek św. Jana + scenka rodzajowa. Super pamiątka Pozdrawiamy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10830910 Odpowiedz Link Zgłoś