Dodaj do ulubionych

prezentowy hit na roczek

26.02.15, 10:00
Co może okazac się dobrym prezentem dla chłopca na pierwsze urodziny.?
Obserwuj wątek
    • ela.dzi Re: prezentowy hit na roczek 26.02.15, 11:08
      U nas takim był jeździk tego typu : www.smyk.com/chicco-jezdzik-4w1-zielony,p1062701027,zabawki-gry-dla-dzieci-p?gclid=Cj0KEQiApbunBRDs0fba3dz484cBEiQAMsx-p3AeMKuZp0xUNDmeaSGs4aqOgoEUZSdRe2m2onjdI6caAlrl8P8HAQ

Jeżdzik pchacz był hitem u dziecka w rodzinie, u nas bez entuzjazmu.
      • kgolinska78 Re: prezentowy hit na roczek 27.02.15, 10:14
        Ja mam córę, ale prezent jaki zrobił furrorę jest unisex - scuttlebug. I lego duplo. Od tego czasu jest hitem.
    • camel_3d autko.. 27.02.15, 21:25
      bo dzieci w tym wieku nie maja jeszcze oczekiwan.
    • sunshine_83 Re: prezentowy hit na roczek 27.02.15, 23:33
      Dla siostrzenicy kupiłam niedawno:

www.amazon.com/Foldable-Indoor-Outdoor-Toddlers-Tricycle/dp/B00E3FVAYS
      Najfajniejszy rowerek dla roczniaka! Można nim jeździć po domu i na zewnątrz. Bardzo fajnie się składa. Zajmuje mało miejsca (w porównaniu do innego badziewia). Te wszystkie kolorowe, grające ala "jeździki" przyprawiają mnie o ból głowy.
      • stara-a-naiwna Re: prezentowy hit na roczek 03.03.15, 21:17
        to scutlle bug no name wink
    • sunlife44 Re: prezentowy hit na roczek 28.02.15, 10:45
      mój jak kończył rok to było mu wszystko jedno...
      dzieciaka w tym wieku zadowoli wszystko czym można sie pobawić
    • tomelanka Re: prezentowy hit na roczek 28.02.15, 12:01
      Moja najbardziej ucieszyła się z takiego badziewiastego (na szczęście tylko z wygladu bo prowadzi się super) rowerka tygrysa do pchania, wiecie koszyk na zakupy, daszek i 100 grających przycisków big_grin 3 latek za to ucieszył się z wozka i sikajacej lalki z nocnikiem i pampersem big_grin
    • filomena_82 Re: prezentowy hit na roczek 28.02.15, 14:47
      Mój synek bardzo ucieszył się z tej książeczki: aros.pl/ksiazka/w-dzungli-3 Trzeba wsadzić głowę w dziurę i udawać zwierzę - strasznie go to bawił, czasem strzelił zwierzaka w nos, czasem nakarmił smile
      Świetnie się sprawdza już rok namiot z kulkami i rura do czołgania, ale na to musi być trochę miejsca w domu
    • akn82 Re: prezentowy hit na roczek 28.02.15, 20:41
      U nas super sprawdził się tunel (taki z ikea).
    • grajfrutt Re: prezentowy hit na roczek 28.02.15, 21:47
      U syna jeździk, ale taki najzwyklejszy, bez bajerów jak ten zalinkowany i lego duplo, u córki też jeździk ale puky, mogłaby siedzieć na nim cały dzieńsmile
      • akn82 Re: prezentowy hit na roczek 01.03.15, 12:02
        Tak, zwykły jeździk i nas też jest hitem. To samo wózek dla lalek. Oba sprzety syn dostal po siostrze i w zasadzie tylko tym się bawi, no i jeszcze autami big_grin
        • stara-a-naiwna Re: prezentowy hit na roczek 03.03.15, 21:20
          u nas zwykły jeździk sie nie sprawdził
          nasz synek miał krótkie nóżki a jeździki były za szerokie i nie dosięgał do ziemi
          a potem nauczył się chodzić i nie były atrakcyjne
    • nowamama2 Re: prezentowy hit na roczek 01.03.15, 19:33
      serio ? PIENIĄDZE...
      • nowamama2 Re: prezentowy hit na roczek 01.03.15, 19:34
        Rodzice sam zadecyduja na co przeznaczyć
        • koraba30 Re: prezentowy hit na roczek 02.03.15, 10:33
          Jezdzik już mamy. Na duplo wydaje mi się za mały bo sam nie będzie jeszcze ukladal, wszystkie klocki pewnie będą walały się po domu...
          • grajfrutt Re: prezentowy hit na roczek 02.03.15, 15:54
            Mój miał na początku duplo primo, już przed pierwszymi urodzinami sobie radził. Zwykle duplo to ok 1,5 roku zaczął składać
    • mikams75 Re: prezentowy hit na roczek 02.03.15, 11:23
      stolik "edukacyjny"
    • stara-a-naiwna Re: prezentowy hit na roczek 03.03.15, 15:06
      jeśli mają gdzie trzymać (bo to duże)
      ciężarówka (wywrotka) gigant z wadera

siadał do niej i kazał się pchać, sam pchał itd
      a jak będzie starszy odblokujemy cześć ruchomą wywrotki do piasku
      • moniaka77 Re: prezentowy hit na roczek 03.03.15, 15:57
        U nas hitem okazała się kostka edukacyjne, grająca, świecąca i wszystko mająca.
        Nie cierpię jej, ale synek pokochał ją miłością ogromną od pierwszego wejrzenia wink
        Zwykła książeczka tekturowa, która była dodatkiem do prezentu jest na tapecie kilka razy dziennie (po prostu trafiła mu w gust).
        traktorek z przyczepą, coś takiego www.google.pl/search?q=traktorek+dla+dziecka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=aMv1VMGlIMTPaLCvgZAH&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=655#tbm=isch&q=traktorek+z+przyczepk%C4%85+i+zwierz%C4%85tkami&imgdii=_
        rowerek scuttle bug dostał później i jest extra. Nie dosyć, że dziecku się podoba, jest ładny to jeszcze nie zabiera dużo miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka