chinkusia 05.05.05, 21:17 Witam mam córeczke która ma 21 miesiecy i w czasie nocy budzi mi sie 1 czasem 2 razy z płaczem i nie chce sie połozyc tylko trzeba przez jakis czas ja nosic na rekach spotkał sie ktos z czyms takim?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciom Re: budzenie w nocy 05.05.05, 22:05 czy mala ma leki nocne czy tylko sie budzi bo chce sie do ciebie poprzytulac jezeli to drugie to polecam (sama wyprobowałam i pomogło po 2 nocach kuracji moja córeczka zasypia sama i przesypia całą noc ma jak twoja 21 miesiecy) książke Każde dziecko może nauczyć się spać. Anette Kast-Zahn/Hartmut Morgenroth. Kilka tygodni temu polecono mi tę książke i jestem tej osobie bardzo wdzięczna. Teraz i ja przesypiam całe noce a rano budze sie wypoczęta. Jeżeli natomiast twoje dziecko ma lęki nocne to musisz je obserwować a jak nie miną to udać sie po poradę do pediatry. serdecznie pozdrawiam, magda Odpowiedz Link Zgłoś
chinkusia Re: budzenie w nocy 06.05.05, 13:42 Witam, dziekuje bardzo za odpowiedz Guciommnie to sie wydaje ze to sa jednak te leki nocne a moze sny byłam juz z tym u pediatry i lekarz stwierdził ze dziecko jak w ciagu dnia słyszy dziwne dzwieki czy wiercenie czy tez np.głosne szczekanie psa moze sie to dziecku przysnic w nocy ale pomimo tego mnie to niepokoi bo trwa to juz długo a praktycznie co noc pozdrawiam Karina Odpowiedz Link Zgłoś