schaapje 22.08.05, 11:50 no wlasnie - czy pamietacie/wiecie, kiedy poczely sie Wasze maluchy? Lidka albo w niedziele, albo w czwartek (14 dzien cyklu). stawiam na ten czwartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene12 No .. u mnie tez 2 mozliwosci 22.08.05, 11:56 albo pierwszy weekend sierpnia zeszlego roku - bylismy na fajnym wypadzie we Francji, albo tydzien pozniej - to drugie tez prawdopodobne, szczegolnie, ze nam pozniej lekarz o ptydzien pozniej termin przesunal Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje bo pytanie 22.08.05, 16:13 'kiedy sie wziely Wasze dzieci' jakos nie brzmi a nie wpadlam na to zeby zapytac 'kiedy byly poczete' )) Odpowiedz Link Zgłoś
patkazet Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 13:21 a moj Rysko zostal poczety w ubieglym roku w Dzien Matki... szybki numerek o poranku zmienil nasze zycie i dal nam cudownego synka! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 jak dla mnie - Tekst Dnia:-) 22.08.05, 13:28 taaa, ale swoja droga w Dzien Matki czego sie mozna innego spodziewac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: jak dla mnie - Tekst Dnia:-) 22.08.05, 13:49 A my byliśmy na wycieczce w Paryżu. Prawda że romantycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: 1 czerwiec 2003 22.08.05, 14:33 Juz pislam na innym watku, ale co tam! W dlugi weekend majowy w zeszlym roku, prawdopodobnie w dzien wstapienia do Unii Zadne dziecko nie zostalo poczete tak "normlnie"? w srode, po pracy, wieczorem...?)) Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 14:38 Przepraszam, ze zepsuje ten basniowy i sentymentalny nastroj, ale kiedy dziecko zostalo poczete, zadna z Was nie moze wiedziec. Mozna miec upojny romantyczny seks przy basenie i ze swiecami, a poczac dopiero kilka dni pozniej biegajac na przyklad. Nigdy nie dochodzi do poczecia "zaraz po" wspolzyciu. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ok, niechaj bedzie wiec 22.08.05, 14:40 "kiedy zostaly spelnione wszelkie warunki niezbedne do poczecia". A czy "chlopaki" poczekaly 1 czy dwa dni, to faktycznie trudno wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a ja mialam nadzieje, ze Matus dostanie 22.08.05, 14:42 jakis paszport Pierwszego Europejczyka( Ale liczy sie czas "zadzialania")Urodzil sie rowno 40tyg pozniej, wiec prosze mi nie psuc "basniowego i sentymentalnego" nastroju))) Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 14:39 Właśnie w ten weekend była rocznica. Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 14:49 z kosmosu, światła, miłości i zabawy )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 15:10 Rok temu byłam w Zakopanem (dwa tygodnie) i wtedy zaszłam w ciążę. Dodam, że jestem z pomorza. Jako ciekawostkę dodam, że długo starałam się odziecko bo 2 lata małżeństwa i rok przed ślubem, nawet brałam hormony. I jak byłam przed Zakopanym w Wieliczce to tam były takie krasnale i legenda głosi, że jak się pomyśli życzenie i rzuci za siebie monetę to się to życzenie spełni i moje życzenie leży teraz na macie edukacyjnej i ani myśli uciąć sobie popołudniowej drzemki. Mój mąż też sobie pomyślał to samo życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 az mi dreszcze przeszly jak to przeczytalam:-) 22.08.05, 15:14 tak ladnie))Zyczenia sie spelaniaja! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 16:50 witajcie, moja Pyśka wzięła się z krótkiego wypadu do Szczyrku przed świętami Wielkanocnymi 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 22.08.05, 21:13 Hej moja Agatka jutro skończy roczek)), dodam , że to będzie właśnie nasza druga rocznica ślubu, tak więc zrobiliśmy sobie "prezent" na pierwszą rocznicę i "prezent"dziś już śpi) Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 24.08.05, 13:17 8 wrzesnia 2002 roku. a skad tak dokladnie? tego dnia byl koncert Budki Suflera na plycie lotniska na Bemowie. potem byly fajerwerki, kochalismy sie pod koniec koncertu (klnac ze za glosno graja), poetm pobieglismy do okna zobaczyc fajerwerki. nastepnego dnia wstalismy pozno, zaslony zaciagniete, jedlismy sniadanie niewiadomo skad przylecial przepiekny wielki motyl, usiadl mi na dloni, maz powiedzial ze to to pewnie znak. 2 tyg potem spoznila sie o 2 dni miesiaczka. zrobilam test, byly 2 niebieskie kreski, 3 czerwca 2003 przyszedl na swiat nasz motylek, malutka Kingusia, 3150g i 54 cm. o godz 14.25. pozdrawiam. kobieta ktora pragnie dziecka, wie kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 zaliczone:-) 24.08.05, 14:37 pod warunkiem tylko, ze kilka dni wczesniej i po calkowita abstynecja)) Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 24.08.05, 20:07 a ja dokładnie nie wiem. kiedy razem z mężem-wężem obliczaliśmy wyszło, że musiało to być w czasie, kiedy byłam w delegacji... z kierownikiem hi, hi, hi - o ironio złośliwa! Mąż zajrzał mi głęboko w oczy, a ja zatrzepotałam rzęsami i popukałam się w czoło. No i wyszło teraz, że Kaj to mężowa miniaturka! ale my się tak zawsze czubimy... Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 24.08.05, 22:10 Olek został poczęty w średniowiecznym zamku w Walii gdzie spędzaliśmy noc pierwszej rocznicy naszego ślubu. Datowo nie pamiętam ale mogę napisać, że dwoje następnych dzieci zostało poczętych w naszym łóżku, ewentualnie na dole, dokładnie nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Skad sie wziely Wasze dzieci? 25.08.05, 12:43 Ze spadającej gwiazdy. Bylismy na Saharze, niebo rozgwieżdżone, spadające gwiazdy (tak wiem, to nie gwiazdy). W zasadzie nie wierzę w taki bzdurki, ale wtedy pomyslałam sobie - co mi szkodzi? I wymyśliłam sobie Matyldę. Na drugi dzień - ból prawego jajnika, zwiastujący składanie jajka. No i stało się. Równo (co do dnia) 40 tygodni później urodziła się Matylda... Odpowiedz Link Zgłoś