wenus.z.willendorfu 05.10.05, 18:56 Uprzejmie chciałabym poinformować Szanowne Panie oraz Wielmożne Maluszki, że niejaka Frutka 15 minut temu zrobiła swój pierwszy w życiu samodzielny krok! Przez chwilę potem ćwiczyła i jak na razie jej rekord wynosi 5 kroków! )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: :-))) 05.10.05, 19:01 No to gratulujemy!Co to za dzielne małe stworzenie. Mimczus bedzie sie mial od kogo uczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: :-))) 05.10.05, 19:02 jako pierwsza GRATULUJE!!! pierwszy chodzacy maluszek na naszym forum, super, super, super))) Boze z tego wszystkiego zapomni o nieszczesnym parapecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: :-))) 05.10.05, 19:03 Dzięki, a ja cieszę sie jak głupia Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: :-))) 05.10.05, 19:22 Gratulacje dla małej Frutki i rodziców!!! no to teraz się zacznie jazda.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: :-))) 05.10.05, 21:37 Ja tez, ja tez gratuluje. No i mama nadzieje ze moj Olek wkrotce pojdzie w jej slady (wiem ze to za wczesnie, ale on jest w goracej wodzie kapany Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 Superascie:-) 05.10.05, 22:14 A jakze pozyteczne: niedlugo mozesz posylac Frutke do sklepu, jak Ci czegos przy gotowaniu zabraknie A moj Mysz sie wczoraj pierwszy raz obrocil - a jaki byl zaskoczony. No i dumny z siebie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Superascie:-) 05.10.05, 23:25 to Myszy też trzeba pogratulować! Taki obrót to już pierwszy mały kroczek w kierunku samodzielnego transportu niemowlęcego Też się cieszę, że Frutka już chodzi, bo zawsze może skoczyć rodzicom po piwo ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Superascie:-) 05.10.05, 23:26 To Frutka juz nie taka malutka oj, to przemijanie.... Moze teraz ja przechrzcisz na Frutoslawe Wielka?))) Odpowiedz Link Zgłoś
kama72 Super!!! Brawo!!! 06.10.05, 08:52 Ja też marzę o pierwszym i następnym kroku, by ociążyć mamo-tatowy kręgosłup. Ale jeszcze trochę poczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Gratulujemy i zazdroscimy :) 06.10.05, 09:19 i zyczymy miekkich kantow a Glizda jest na najlepszej drodze do tego samego . no w koncu wybitnie uzdolniona - po mamusi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: :-))) 06.10.05, 09:48 gratulujemy i zyczymy dodatkowej pary oczu, rąk i nóg zeby teraz za nia nadążyć) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: :-))) 06.10.05, 10:05 czyli zyczysz mi,żebym zamieniła się w ośmiornicę? Nawet niegłupi pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: :-))) 06.10.05, 12:52 skrzyżowaną z Jamesem Bondem i Supermenem, wtedy żadne nowe pomysły Frutki nie będą ci straszne Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Brawo Frucia! 06.10.05, 11:08 Serdecznie gratulujemy postępów Srajdzinka póki co odważyła się na jeden samodzielny kroczek od taty o mamy, raczej się nadal asekuruje. Ech, tylko patrzec jak pójdą obie trzymjąc się za rączki (ot! taka wizja..) Całuski dla Frutki. Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Gratulacje!!! 06.10.05, 22:18 Teraz szybciutko biegiem do apteki po żel chłodzący nexcare, bo uderzenia i siniaki lada chwila. Ale dzielna panienka no,no,no... Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: :-))) 08.10.05, 08:26 Wenus, gratulacje dla Was! To masz teraz małą chodziarkę w domu wszystkie te chwile, kiedy malina zrobiła pierwsze: siady, turlanki, wstawanki, pierwsze "mamamamama" (a nawet pierwsza "jedynka") to najmilsze momenty ostatnich kilku miesięcy; Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: :-))) 09.10.05, 01:45 Gratulacje!!!!!! Kiedy ja się doczekam tego cudownego momoentu...? Odpowiedz Link Zgłoś