truscaveczka 22.03.06, 11:50 Truscaveczkowy, a jaaaak A do truskawek najlepiej pasuje szampan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: Torcik od nowej 22.03.06, 11:52 A ja się dam zastrzelić za tort bezowy z truskawkami i bitą śmietaną. Niewyszukane, wiem, ale nic nie poradzę - uwielbiam. Znalazłby sie kawałek dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Torcik od nowej 22.03.06, 11:56 Prosze uprzejmie, talerzyk O i kubeczek c[] kieliszki sie potlukly Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 11:57 Witaj Truscaveczko Torcika owszem poproszę kawałeczek i szampana chętnie, a jaaaak Największą zaletą tego forumowego biesiadowania jest niewątpliwie fakt, że nie trzeba ani liczyc kalorii ani promili... Piękne imię ma Twoja córeczka, mieliśmy je na liście imion dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Torcik od nowej 22.03.06, 12:04 witamy serdecznie, szampan jak zanlazł o tej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 12:20 mniammm - bardzo dobry! dziękujemy za poczęstunek i witamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Torcik od nowej 22.03.06, 12:35 Witamy w naszych skromnych forumowych progach Mniammm, truskawki... Chetnie sie poczestuje wirtualnym torcikiem. p.s. ja tez sie urodzilam 16 pazdziernika, ale pare lat wczesniej niz Twoja coreczka Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 13:50 renatka_sz napisała: > > p.s. ja tez sie urodzilam 16 pazdziernika, ale pare lat wczesniej niz Twoja > coreczka pare... Renatko dobre )) Witaj Truskaweczko A czy można truskawki w innej postaci?? mi się marzy koktajl ze świeżutkich truskawek Mogę go zapić szampanem, nic nie stoi na przeszkodzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Torcik od nowej 22.03.06, 13:57 a co, Duram sie odmladza zanizajac wiek Srajdzinki, to ja tez moge, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:05 a pewnie, jak szaleć to szaleć ale Ty i tak chyba z tych młodszych na forum, cooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:22 eee, chyba nie, pierwsze "dziesci" w tym roku stuknie... Ja tylko na zdjeciach tak mlodo wygladam)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:27 oj to upajaj się tym "dzieścia" , ale "dzieści" też jest do przyjęcia, znam z autopsji ) fotki skąd ja to znam, od czego jest Paint Shop... ) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:29 wlasnie, wlasnie, Ty tez na zdjeciach calkiem, calkiem... Na "nascie" wygladasz, a nie na "dziesci", musze spytac Mmali jak jest w realu)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:58 a wiesz mam taką jedną pokazową fotkę )) W realu wyglądam podobno na gówniarę, czasami fajnie, czasami okropnie przeszkadzało w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 15:02 i ja witam serdecznie! Za torcik dziękuję, i tak go nie zobaczę bo mam w oczach piasek od wstawania o 6.44... no dobra, może potem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:07 Witaj, Truskaweczka. Ja tez poprosze o torcika, jak Mooh. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Torcik od nowej 22.03.06, 14:39 Gdzie dają ten tort? Gdzie? Ja poproszę! I teraz spokojnie już możesz się tutaj rozgościć Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Torcik od nowej 22.03.06, 15:08 Ja też chcę torcik!!!!! Z dużą ilością truscaveczek))) I nie z żadnego Maroka, czy z Chin, tylko z naszymi, polskimi, pachnącymi, słodziutkimi.... Oj, rozmarzyłam się) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Torcik od nowej 22.03.06, 15:15 Ja jestem polska, domowej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Torcik od nowej 22.03.06, 17:20 ja poprosze same truskawki i bita smietankę......i zapraszam na Kubusiwe urodziny - impra kilka wątków dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: Torcik od nowej 22.03.06, 18:33 załapie sie jeszcze na tego torcika i szampana?????....i witam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Torcik od nowej 22.03.06, 21:22 pukam z zapuchłymi oczami i ciężkim łbem: Czyy jeszczeee coś zostaaało??? No i witamy witamy oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Torcik od nowej 23.03.06, 06:39 Ciacho zjedzone Dzisiaj już tylko niskokaloryczne przekąski, bo truscava się odchudza buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Torcik od nowej 23.03.06, 08:42 Widzę, że o strasznej porze wstajesz? My dzisiaj też pobudkę mieliśmy o 6.20, ale do 7 udało się przeciągnąć. A już parę dni było pięknie i Jachu spał prawie do 9..... Ale to chyba siły do chodzenia zbierał, bo wreszcie się zdecydował, że jednak ten typ poruszania będzie doskonalił) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Torcik od nowej 23.03.06, 09:09 No to witam wcześniewstające Mamuśki Michu ma na nas taki sposób: ok godziny 5 zaczyna "niewiedzieć czego chce" po czym ok godz. 6 zasypia błogim snem , kiedy to my musimy podnosić tyłki do pracy. Niech mi nikt nie mówi, że nie ma w tym premedytacji tego małego, podstępnego rumburaczka) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Torcik od nowej 23.03.06, 09:23 Wstaję o wpół do szóstej, mężowi śniadanko zapodaję, sobie kawusię i tak gawędzimy o poranku Naprawdę lubię wcześnie wstawać Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxstar Re: Torcik od nowej 23.03.06, 21:52 czy jeszcze coś małego i truskafkowego zostało? uwielbiam truskafeczki w każdej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś