Dodaj do ulubionych

pieluszki "Dada"

24.04.06, 10:44
mam pytanko - czy któraś z Was kupuje te pieluszki? U nas bardzo się
sprawdzały, ale do czasu. Ostatnie opakowanie jest beznadziejne!!! pieluszki
chude, bez żadnego wkładu!!! tylko folia. Zastanawiam się, czy to jakiś
bubelek jednorazowy trafił się, czy wszystkie "Dady" teraz takie są.
Obserwuj wątek
    • asia_233 Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 11:00
      My kupujemy na dzień te pieluszki. Też nam sie trafiło raz takie "dziadowskie"
      opakowanie. A różnica polega na tym- te z żabkami są super, a te ze
      zwierzątkami to bubel. Sprawdź na opakowaniu czy są z żabkami czy zwierzątkami.
      Pozdrawiam.
      • demika Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 11:04
        Sylwia my kupowaliśmy parę razy i były ok(te z żabkami).Teraz są ze
        zwierzątkami podobno do niczego
    • dorotakala Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 11:11
      Niestety to prawda te nowe ze zwierzątkami są do kitusadsadsad napisałam nawet w
      tej sprawie do biedronki - (dalej treść korespondencji) - oni twierdzą że to
      incydent - ja twierdzę że niestety nowy producent jest do banisad - a może
      więcej z Was napisze swoje opinie do biedronki - może uda się coś zmienić???

pozdrawiam Dorota

Witam serdecznie!

Nie wiem czy mój głos ma jakikolwiek sens - jednak chciałabym abyście Państwo
      wiedzieli że nowe pieluchy dada "ze zwierzątkami" są bardzo złej jakości -
      bardzo przykro jest mi to swierdzić, gdyż przez równo rok moja córcia używała
      tylko pieluszek dada ":z żabkami" i zawsze byłyśmy bardzo, ale to bardzo
      zadowolone - niestety na "roczek" dostałyśmy niemiły prezent w postaci nowych
      pieluszek "ze zwierzątkami"(nowy producent???) niestety pieluszki przeciekają,
      śmierdzą pochłaniaczem a przede wszystkim już po 2 h pupa jest cała mokrasadsad:
      ( - co z tego że pieluszka bardziej kolorowa jak jakośc nieporównywalnie gorsza:
      ( - ponieważ Państwa sklep mamy pod samym domem będę zaglądać i szukać dawnych
      pieluszek "z żabkami" mam nadziję że się doczekam - jeśli nie to stracicie
      wierną klientkę (z całą pewności nie jedyną bo z zebranych przeze mnie opini na
      forach o tematyce dziecięcej zdania na temat tych nowych pieluszek są
      jednoznaczne - czyli złesad)

z pozdrowieniami - zawiedziona zwolennieczka pieluszek dada - Dorota Kala z
      Warszawy

Witam serdeczniesmile

Jestem bardzo miło zaskoczona że są Państwo zainteresowani moim meilem i
      tematem pieluszek dadasmile Pieluszki zakupiłam w oklicy 10.03.2006 w sklepie na
      ul. Goldoniego 1 na Bielanach w Warszawie - partia ta pochodziła z
      rozkompletowanych pudełek promocyjnych (3? paczki w kolorowym pudełku) po
      zakończeniu promocji - niestety opakowanie już wyrzuciłam stą nie mogę podać
      numeru seriisad. (pieluszki w zielonym opakowaniu 7-18kg) Bardzo dużo opini na
      temat tych nowych pieluszek jest na ogólnopolskim forum www.edziecko.pl (może
      będzie to dla Państwa pomocne). Jak już pisałam byłam wierną zwolenniczką
      pieluszek z żabkami - niestety nowe pieluszki bardzo, ale to bardzo mnie
      rozczarowałysadsad Mam nadzieję że ich jakość się poprawi i nie będę musiała
      szukać nowej marki pieluszek dla mojej córcismile
      moje dane:

DOROTA KALA
      01-914 WARSZAWA
      UL. DANTEGO 5 M 11
      TEL 601-88-77-00

pozdrawiam Dorota Kala

---
    • boni-blue Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 13:09
      Ja jestem zadowolona z tych pieluszek, właśnie ta seria ze zwierzątkami bardziej
      mi odpowiada, te z zabkami były grube i trzeba było je zmieniac po dwoch
      godzinach, te ze zwierzątkami są cieniutkie tak jak pampersy i są po prostu super!
      • mamajka6 Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 13:56
        A ja dołączam do grona niezadowolonych z nowych pieluszek "Dada".Pociesza mnie
        jedynie fakt,że córcia ma już 2 latka i najwyższy czas na pożegnanie z
        pieluchami.Potwierdzam jednak że jakość Dada z żabkami była nieporównywalnie
        lepsza niż tych ze zwierzątkami.
      • vioziel1 Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 14:02
        Witam, używamy pieluszek Dada "z żabkami". Ostatnio pierwszy i ostatni raz
        kupiłam te "ze zwierzątkami. Owszem są cieniutke jak pampersy ładnie wyglądają,
        ale tak jak i pampersy po 2 godzinach są dokłądnie przemoczone. Materiał w
        środku zbija się w takie duże kule i wyglada to w ten sposób, że po zdjeciu
        pieluszki, część wkładu jest totalnie zbita na dole pieluchy a na środku jest
        pusto. Pupa córy jest mokra. W pieluszkach z żabkami ten materiał w środku jest
        rozłożony równomiernie i nawet kiedy pieluszka jest mocno zsiusiana nie
        przemieszcza się tak, że między nóżkami jest wielka kula a na pupci nic nie ma.
        Mam nadzieję, że nie wycofają tych pieluszek "z żabkami" (są rewelacyjne -
        specjalnie po nie jeżdzę na drugi koniec miasta (Płock) i kupuję 3 paczki), bo
        tych "nowych niby lepszych" więcej już nie kupię.
        • kasia2511 Re: pieluszki "Dada" 24.04.06, 18:48
          Dokładnie tak ,my też kupowalismy te ze zwierzątkami i pierwsze paczki były
          ok ,ale od jakiegoś czasu wkład zbija sie w kulke i są miejsca gdzie nie ma go
          wcale,ja juz z nich zrezygnowałam ,ale słyszałam ze te z Alberta produkowane w
          czechach sa dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka