Dodaj do ulubionych

Dalej mu się ulewa

IP: *.* 14.07.02, 21:35
Czy 6-miesięcznemu dziecku może się nadal ulewać. Mój synek po godzinie potrafi ulać. Jeśli śpi to się budzi aby go podnieść i beka albo ulewa, czasem nawet po dwóch godzinach.Jak to długo może trwać?
Obserwuj wątek
    • Gość: goskax Re: Dalej mu się ulewa IP: *.* 15.07.02, 13:48
      Mój maluszek też ulewał, ale to było spowodowane alergia pokarmową ... nam pomogła przede wszystkim zmiana mleka i przerwy w trakcie jedzenia - czas na "odbicie" i koniecznie po jedzeniu ..Moze ma za duze porcje ? Zawsze ,gdy chciałam "przedobrzyć" i dbałam aby dojadł kończyło sie ulaniem ...Jesli to nie pomoże warto pójśc z małym do lekarza ... taka "nadtrawiona treść moze uszkadzać delikatne narządy,przełyk itp)Wiem ,ze podaje sie specjalny lek ... Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Dalej mu się ulewa IP: *.* 16.07.02, 17:29
      Polecam przeczytać mój post z 09.07.02- na forum -niemowlę-pt.ulewanie po każdym pokarmie.Mam taki sam problem, ale są tam jeszcze doświadczenia innych mam-kilka odpowiedzi do mojego postu.
    • Gość: 25 Re: Dalej mu się ulewa IP: *.* 22.07.02, 20:55
      Julka 10.07 skonczyla 5 miesiecy i tez ulewa i to jak)dostala coordniax ale nie pomogl ani lozeczko pod katem 30 stopni ani dokladnie nic, niestesty jest uczulona na bialko krowie i nie moze pic Bebilonu ar a to mleczko jest super na ulewanie.Wiec jezeli twoje szczescie nie jest uczulone to polecam wlasnie to mleczko.aga mam ulewajacej Julki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka