Gość: guest IP: *.* 19.08.02, 14:57 Witajcie?W którym tygodniu ciązy dowiedzieliście sie poprzez USG, czy to dziewczynka czy chlopiec? Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 15:12 w siódmym miesiącu, ale przy drugim nie będę chciała wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 16:15 Ja pod sam koniec ciąży przy ostatnim usg około 8 miesiaca.PozdrawiamOla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 16:21 Cześć,A ja po porodzie. I to wcale nie dlatego, że nie chciałam (chciałam i to jak!), ale mały tak się ustawiał, że do ostatniego USG nie dało się nic konkretnego ustalić (a miało być uroczyście, prezent na Boże Narodzenie, obecność tatusia przy badaniu).Pozdrawiam,MarzenaB.ps. A masz jakieś przeczucia? Bo ja miałam i się potwierdziły (przypadek???). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 16:33 w 23 tygodniu i się potwierdziło.aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 16:42 Końcówka piątego miesiąca - chłopak - i jest chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 16:44 18 tydzien ,lekarz nie wiedzial na 100% ale sie potwiedzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 19:43 cześć dowiedziałam się w 13 tygodniu ciąż, że będzie chłopak i o mało nie odfrunęłam ze szczęścia( drugi syn tak jak chciałam), ale po przyjściu do domu zwątpiłam, czy nie za wcześnie na "diagnozę"... Okazało się, że nie.Mam teraz Maciejkapozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 19:54 Dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć faceta w 19 tygodniu. Lekarz był pewny na 100% i jako dowód dostaliśmy zdjęcie siusiaka No i oczywiście sprawdziło się.A tak w ogóle to od samego początku miałam przeczucie, że to będzie synek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 19:56 Ja wiedziałam w 19 tyg. ,żę będzie na 102% syn i mamy Maciusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 23:04 w 6 mcuCieszyłam się że wiem, bo magłam bardziej konkretnie mysleć o dzidziusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 23:33 jeszcze przed ciaza , wrozka mi powiedziala ,ze pierwszy bedzie chlopak i jest chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: plec dzidziusia IP: *.* 19.08.02, 23:31 W 17 tygodniu Ale ja od pierwszego dnia (tzn od 19 dnia ciąży, czyli od kiedy się dowiedziałam, że w ciąży jestem ) wiedziałam, że będę miała synka Odpowiedz Link Zgłoś