moniczkalovemax 20.07.08, 11:07 Moja 3letnia Corka juz którys raz budzi się w nocy i narzeka (płacze ok 15min) na bóle nózek. Nie wiem co jej jest moze to jakies skurcze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerry_weaver Re: Bóle nóżek u 3latki 20.07.08, 13:06 Moze bole wzrostowe, ale zrob morfologie i ASO dla pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
medellin77 Re: Bóle nóżek u 3latki 20.07.08, 20:22 moja 3 latka ma to samo. Miała robione badania i wychodzi na to że to bóle wzrostowe. Bóle muszą być dosyć silne bo mała strasznie płacze dlatego w razie takiego ataku podaje jej nurofen i smaruje naproxenem (polecone przez lekarza). Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_s Re: Bóle nóżek u 3latki 20.07.08, 22:42 Moja miała to samo. Robiliśmy badania i wszystko ok. Lekarka stwierdziła, że to bóle wzrostowe. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Bóle nóżek u 3latki 20.07.08, 22:47 U nas to samo mimo, że córka ma 2 latka i 5 m-cy a bóle trwają jak tylko skończyła 2 latka. Lekarz zalecił morfologię z rozmazem, OB, CRP a nasza pediatra dołożyła jeszcze co mogła, żeby sprawdzić wszystko. I wszystko OK, więc to bóle wzrostowe. Odpowiedz Link Zgłoś