18_lipcowa1 16.09.09, 10:38 Strasznie groteskowo, smiesznie i szalenie nieatrakcyjnie i antyseksownie wyglada facet w krotkich spodenkach. DDTVN,teraz. Bleeee. To chyba gorsze od sandalow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:39 pomijam fakt plazy czy jakichs wakacji ale tak na miasto? do TV? do garniturowej gory? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:40 w sumie tokto jak lubi tak chodzi,ale faktycznie nie za ciekawie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:44 W długich spodniach jest tak samo nieatrakcyjny i antyseksowny Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:46 aurinko napisała: > W długich spodniach jest tak samo nieatrakcyjny i antyseksowny Tak ale juz pomijam fakt jego osoby, chodzilo mi o faceta ogolnie. Na dodatek mialam wrazenie ze te jego nogi ogolone sa i nasmarowane jakims samoopalaczem. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:51 To ten Pajacyków od fryzur?p Groteskowo i śmiesznie to oni chyba wszyscy od czasu do czasu wyglądają.... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_motocyklistka Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 10:54 Im się chyba wydaje że skoro są gwiazdkami/"artystami"/osobami publicznymi to im wolno. Oglądam jednym okiem, bardziej słucham, ale na spodenki zwróciłam też uwagę. Uważam, że strój był niestosowny, a nogi sztuczne i też miały makijaż telewizyjny. Wolę naturalne nogi u faceta, bez makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:08 Uważam, że strój był niestosowny, a nogi sztuczne i też miały makijaż > telewizyjny. > Wolę naturalne nogi u faceta, bez makijażu Ototo to bylo po prostu niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:18 Ale najwazniejsze, ze czyste byly Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:20 Lipcowa ty stanowczo za dużo TV oglądasz. Co raz widze twój watek: tv - teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:23 czajkax2 napisała: > Lipcowa ty stanowczo za dużo TV oglądasz. Co raz widze twój watek: > tv - teraz. A ty za dużo czytasz wątków Lipcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:24 aurinko napisała: > A ty za dużo czytasz wątków Lipcowej. A ty za dużo czytasz moich wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:24 faktycznie wyglądał strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:25 czajkax2 napisała: > A ty za dużo czytasz moich wpisów Za dużo niekoniecznie, ale wystarczająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:26 czajkax2 napisała: > Lipcowa ty stanowczo za dużo TV oglądasz. Co raz widze twój watek: > tv - teraz. Czy odczuwasz z tego powodu jakis dyskomfort? Masz w zwiazku z tym problem? Ciachnelabys,co? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:30 18_lipcowa1 napisała: Czy odczuwasz z tego powodu jakis dyskomfort? Masz w zwiazku z tym > problem? Ciachnelabys,co? > Nie odczuwam z tego powodu dyskomfortu, stwierdzam tylko fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Robert Kupisz i krotkie spodenki. 16.09.09, 11:32 > Nie odczuwam z tego powodu dyskomfortu, stwierdzam tylko fakt. Powaznie? I co w zwiazku z tym ze stwierdzasz ten straszny fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Czajka 16.09.09, 11:40 z lipcową się nie dyskutuje.Ona pracuje jest zaradna a poza tym właśnie zna odpowiedz bo obejrzała w tv. Mnie tylko zastanawia fakt,że wszedzie pisze o tej Anglii a siedzi i polską tv ogląda? A gdzie ta sławna dobrze płatna praca,gdzie te tłumy znajomych i gdzie kochający mąż? Pewnie niedługo usłyszymy odp.w rozmowach w toku bo to ulubiony program. Dogryzała każdej a tu proszę jaki kur domowy.Tv i to tylko po polskiemu i forum też po polskiemu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Czajka 16.09.09, 11:48 > z lipcową się nie dyskutuje.Ona pracuje jest zaradna a poza tym > właśnie zna odpowiedz bo obejrzała w tv. Hahaha dobre sobie. Nie slonko, juz nie pracuje. Siedze sobie w domu, ogladam TV a pieniazki same leca. > Mnie tylko zastanawia fakt,że wszedzie pisze o tej Anglii a siedzi i > polską tv ogląda? A gdzie ta sławna dobrze płatna praca,gdzie te > tłumy znajomych i gdzie kochający mąż? No widzisz, bogate Polaki w Anglji maja polska telewizyje. Dobrze platna praca czeka az wroce za rok, kochajacy maz zarabia jeszcze wieksze pieniazki w tym momencie,a tlumy znajomych dobijaja sie do drzwi ale ja wole ogladac TV. > Pewnie niedługo usłyszymy odp.w rozmowach w toku bo to ulubiony > program. > Dogryzała każdej a tu proszę jaki kur domowy.Tv i to tylko po > polskiemu i forum też po polskiemu)))))) Tak bo ja po angielski TV nie ogladam. Nie rozumiem co gadaja do mnie ci durni Angole. Poza tym w Anglyji nie trzeba sie uczyc jezyka, wszystkie benefity po polsku juz mozna zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Re: Czajka 16.09.09, 12:15 [ w tym miejscu powinien być obrazek jak a-ronka leży na podłodze i turla sie ze śmiechu] obrazek a nie literki bo tego mogła by panna nie zrozumieć. Szkoda komentować twoje wywody bo twoje zawsze musi byc na górze a dwa to mam wyrobione zdanie o tobie w końcu z niejednego forum cie wywalono hjehjehje Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Czajka 16.09.09, 16:29 > Szkoda komentować twoje wywody bo twoje zawsze musi byc na górze a > dwa to mam wyrobione zdanie o tobie w końcu z niejednego forum cie > wywalono hjehjehje Nie wiem co mam zrobic z ta straszna wiedza. Chyba sie pochlastam. Odpowiedz Link Zgłoś