szyszunia11 27.09.09, 20:11 "Chata", autor William P.Young, do kupienia w Empiku. Sensacja, metafizyka, psycholgia, filozofia, prowokacja... to wszystko w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkurentka-pewnej-pani Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 27.09.09, 20:19 A kiedy polecisz rozdział I, II, ... epilog? W kolejnych wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 27.09.09, 20:35 tak, oczywiscie, chodzilo mi tylko o sam tytul, a na pewno nie o tresc Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 27.09.09, 21:59 Mam w domu od paru miesięcy, ale po przeczytaniu zajawki boję się za nią zabrać. Zrobię to oczywiście niedługo - tylko mi przypadkiem z jakimś spoilerem nie wyjedź Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 echtom 28.09.09, 15:48 echtom, napisz jak Twoje wrazenia jak przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: echtom 28.09.09, 16:36 Ok, napiszę na priv, ale to pewnie miesiąc zejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 27.09.09, 21:59 Seria Królowie Przeklęci o panowaniu w średniowiecznej Francji podszyte niejedną intrygą wartą naszych czasów - wciąga! Seria ma 7 tomów, do przeczytania jednym tchem! Imprimatur - barok również Francja, megazagadka za panowania Ludwika XVI, kryminał, sensacja Zagubieni - historia biograficzna o poszukiwaniu stryja i jego rodziny zaginionej w czasie Holocaustu (bardzo wzruszające, zagadkowe, niesamowite, ponadto powiązane z Polską) Oczarowanie życie Audrey Hepburn Całując Ul - Jonathana Carolla Sekret - niesamowita książka o mocy pozytywnego myślenia (ale to za mało żeby określić to co jest w niej zawarte) Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 27.09.09, 22:05 "Intruz" Stephenie Meyer, ta jest dla dorosłych w przeciwieństwie do "Zmierzchu". Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 28.09.09, 14:11 Orlando Bracia Karamazow Kongres futurologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 28.09.09, 15:16 "A lasy wiecznie śpiewają" Trygve Gulbranssen. Z carolla tylko i wyłącznie - Kraina chichów, Kości księżyca i Muzeum psów - cholera reszta mi nie idzie i koniec-jak dla mnie pokręcone na maxa. Za to przepiękna jest "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" Lisy See.Trochę okrutnych fragmentów ale jako całość naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: przeczytalam wlasnie ksiazke - polecem tytul: 28.09.09, 18:20 ja obecnie czytam "Freddie Mercury. Biografia definitywna" podobno lektura obowiązkowa dla fanów Queen a potem zabieram się za "Sprzedawca broni" Hugh Lauri'ego (dla tych co nie kojarzą, Hugh Lauri to serialowy Dr House) a z książek które mogę polecić to "Blond gejsza" mocno wciąga chociaż na początku jest nieco przynudnawa, ale to jest pozycja dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś