mamenababy 08.02.10, 11:52 Poszukuję jakieś dobrego dermatologa dla dzieci, przede wszystkim przyjaznego dzieciom.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: Dermatolog dla dzieci 11.02.10, 15:13 Z chlopakami chodzilam do BAsiury, ale pani dr bo jej maz jest okulista. Od razu rozpoznala co im jest i powiedziala jak to zaleczyc, bo wyleczyc sie nie da. Podejsci hmmm jak dla mnie b.fajne, mielei wtedy kilka mccy wiec trudno mi ocenic, ale fachowosc jej b. dobrze. moj maz tez ma problemy dermatologiczne i tez mu pomaga. Przyjmuje na NFZ, kolejki jak kiedys w PRL, ale warto zapisywac sie zaraz na poczateek przyjmowania, bo jak to u dermatologa wiekszosc starsi ludzie i nie rozumieja ze ty z dizeckiem i ze dla neigo czekanie to koszmar-oni przeciez 2, 3 mcetemu sie zapisywali i tyle. Jest jeszcze jedna pani dr Ziajka Paluch-bylam 1 raz na wizycie, platna 50 zl (2 alta temu), po minucie ogladania sama nei wiedziala co jest,a Basiura mi wyczesneij juz rozpoznala wiec wiedzialamz czym ide, nie portafila dobrac leku, kazala eksperymentowac, an kilku miesiecnzym dziecku...atmosfera b. nudna, zadnych pytan i zalecenie "przyjsc jak sie ten lek skonczy"-weic juz wiecej tam nei bylam... sprobuj u BAsiury, namiary: Dermatolog. Lucyna Basiura Adres: Chrobrego 25, 43-400 Cieszyn Telefon: (33) 852-04-75 Odpowiedz Link Zgłoś
mamenababy Re: Dermatolog dla dzieci 11.02.10, 19:01 dzięki serdeczne za namiary.....spróbuję się z nią skontaktować.... a czy w skoczowie jest wogóle jakiś dobry dermatolog...?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: Dermatolog dla dzieci 11.02.10, 21:39 co do skoczowa to sie wogole nie orientuje... Odpowiedz Link Zgłoś