kolorowa_kobieta 04.05.10, 11:25 Do kogo mogę mieć pretensje, że wyszłam za takiego kretyna ( na szczęscie nie wszystkie cechy z tytułu tylko jedna, która nie ważne) do siebie do niego czy do całego świata W dupę mać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadzik3 Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 11:34 Jesli byl taki w momencie slubu i wczesniej - do siebie. Jesli stal sie taki pozniej - do niego. Swiat bym zostawila w spokoju. A w ogole pretensje sa malo konstruktywne. Przemysl co chcesz i mozesz z tym zrobic zeby sie z dolu wydostac. Dla mnie (ale to osobisty poglad) pierwsze dwie cechy kwalifikuja sie na rozstanie. Nad trzecia mozna pracowac. Ale swe emocje, zaangazowanie i porzadany a mozliwy do osiagniecia rezultat i koszty jego osiagniecia skalkulowac musisz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 15:28 Powiedz tak szczerze, czy zanim za niego wyszlas nie bylo ani jednej osoby w twoim otoczeniu,ktora probowala otworzyc ci oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 16:10 Nie miej żalu do nikogo ('jeno do ciebie, niebogo' - przepraszam, nie mogłam się powstrzymać), bo to strata czasu, tylko zrób coś z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 16:17 pocieszę Cię ze ja związałam się z idiotą, który to idiota był na tyle sprytny, żeby ukryć wszelkie swe wady do momentu spłodzenia potomka - ostrzegała mnie jedna osoba, ale jej nie słuchałam bo tą osobą był mój były i zwyczajnie mu nie uwierzyłam - i teraz jestem w czarnej dupie Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 17:09 proponuję do teściowej...? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 19:31 Intersuje mnie jedno- która z tych cech podpada pod kategorię "na szczęscie" i dlaczego wpisałaś je w towrzystwie tych dwóch pozostałych, którymi luby, rzekomo nie charakteryzuje się?p Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 19:41 Niech zgadnę: leń. Społecznie bardziej akceptowalne jest porzucenie alkoholika lub dziwkarza niż lenia. Dobra kobieta powinna lenia wspierać, chuchać, dmuchać, pielęgnować, motywować, nie wywierać presji, a wówczas rozkwitnie jak kwiat paproci oraz przejdzie cudowną metamorfozę doceniając wysiłki pani. Albo pójdzie w uj do innej, która go weźmie krótko przy pysku i pogna do roboty.P Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 19:54 Współczuję Magiczna Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Alkoholik, dziwkarz, leń 04.05.10, 19:58 Witam, Nie miej pretensji do nikogo, tylko pozbądź się idioty. Tego kwiata to pół świata Masz nauczkę na przyszłość. Chłop ma być robotny i posłuszny;-P Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś