gabrielle76 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:19 to jakis koszmar mam nadzieje ze wygra Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:23 pewnie do rana nic nie bedzie wiadomo bo ida leb w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:23 Jak to komentator powiedzial,ciekawsze niz mecz pilki noznej Kandydaci to sobie chyba dzisiaj nie pospia i walerianke chyba beda musieli zazyc Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:33 saraanna napisała: > Jak to komentator powiedzial,ciekawsze niz mecz pilki noznej > Kandydaci to sobie chyba dzisiaj nie pospia i walerianke chyba beda > musieli zazyc Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:27 no ja tez nie ide bo jest ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:29 znajomi czescy mnie pytali jak obstawiam wybory jezeli JK wygra to zdziwiona nie bede , to byla moja odp. wykrakałam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:31 czekajcie bo jeszcze nie ma wynikow z duzych miast wiec w zasadzie wszystko moze byc, jest procent roznicy... tak czy siak to nie jest sukces platformy, ze ich kandydat idzie leb w leb z kandydatem partii ktora jeszcze kilka miesiecy temu miala piecio procentowe poparcie, co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:38 elza78 napisała: > czekajcie bo jeszcze nie ma wynikow z duzych miast wiec w zasadzie wszystko moz > e > byc, jest procent roznicy... > tak czy siak to nie jest sukces platformy, ze ich kandydat idzie leb w leb z > kandydatem partii ktora jeszcze kilka miesiecy temu miala piecio procentowe > poparcie, co sie stalo? no proste, ludzie przejrzeli na oczy i zobaczyli, ze osob niezadowolonych z rządów Tuska wcale nie jest tak mało. mam wrazenie, że wczesniej ludzie uwazali, ze jest tylko platforma i nic więcej, bo inne partie nic nie znacza. a teraz okazalo sie, ze jest partia opozycyjna, która ma duże poparcie, a platforma, Tusk i Komorowski to nie jest jedyna opcja. Co do wyników, to jednak oceniam, ze Bronek wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:43 no i tu jest dokladnie sukces PiS'u niezalezny od wyniku tych wyborow, ludzie odkryli ze elektorat tej partii to wcale nie sa stare wsioki po podstawowce i ze jest ich sporo wiec moga cos zdzialac to na plus, no a co do wynikow to pozyjemy zobaczymy ja czekam takie akcje sa raz na kilkadziesiat lat wiec warto Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:43 elza78 napisała: > tak czy siak to nie jest sukces platformy, ze ich kandydat idzie leb w leb z > kandydatem partii ktora jeszcze kilka miesiecy temu miala piecio procentowe > poparcie, co sie stalo? Jak to co? To pytanie retoryczne jest, rozumiem? Po drodze była "męczeńska śmierć", jak to powiedział prezes. Bronisław Komorowski został wystawiony przez PO przeciwko Lechowi Kaczyńskiemu, i moim zdaniem wygrałby lekkim świstem. No ale zdarzyła się katastrofa smoleńska, bardzo pięknie rozegrana przez PiS (ten Wawel! majstersztyk ) i przeciwnikiem Komorowskiego został brat "poległego" prezydenta. Myślę, że Tusk trochę pluje sobie w brodę, że wystawił Bronka, a nie wystartował sam. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:26 Jeśli wygra Kaczor, to chyba pojadę do Stanów i osobiście nakopię Polonii... Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:41 nie musisz az tak daleko jechac, zobacz jak glosowala polska wies: ta ktora zyje z Unii, Krusu i... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:34 Na wyniki zaczekamy. Natomiast przyszło mi do głowy, że dzięki pogodzie (upał sprzyja nocnemu życiu), wakacjom i mundialowej zaprawie w kibicowaniu wielu ludzi czuwa czekając na wynik - i ci na pewno pójdą na następne wybory. super akcja na rzecz zwiększenia frekwencji po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: dane z 51,5% obwodow 05.07.10, 00:40 heh no sa emocje lepsze niz sportowe ja jutro do pracy na rano, ale poczekam na te wyniki 70% obwodow bo w zasadzie na teraz nie wiadomo nic Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: konferencja PKW o 1:10 /nt 05.07.10, 01:12 Przegrywa Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: konferencja PKW o 1:10 /nt 05.07.10, 01:15 Komorowski 51,32% Kaczyński 48,68% Dane z 80% obwodów Mam nadzieję, że już tak zostanie - nie chciałabym się obudzić w IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: konferencja PKW o 1:10 /nt 05.07.10, 01:18 nadal jest okolo 1% wiec beda sie liczyc pojedyncze glosy no zobaczymy ja tam ide spac Odpowiedz Link Zgłoś