ewa_mama_jasia Re: problem z mężem 03.09.10, 08:31 Rozwiązać ten problem mogą jedynie teściowie jako właściciele mieszkania. Jeśli oni nie postawią bratu męża ultimatum to Ty czy Twój mąż nic nie zrobicie. Swoją drogą podziwiam Twoich teściów - zgodzili się na wprowadzenie dodatkowych 2 osób (synowe) z możliwością szybkiego rozmnożenia........ odwaga czy brak rozsądku? Odpowiedz Link Zgłoś
koti_koti Re: problem z mężem 03.09.10, 10:28 Masz problem ze sobą, a nie z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
deelux Re: problem z mężem 03.09.10, 10:44 Co zrobić? Dorosnąć. Tak to jest jak dzieci chcą się pobawić w dom. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 to musi być troll 03.09.10, 11:14 nie wierzę, że tacy ludzie żyją na świecie O_O Odpowiedz Link Zgłoś
kontopremiumizelkazaglowe Re: to musi być troll 03.09.10, 13:29 jaaaacie ale podpucha wrecz skrojona na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: problem z mężem 03.09.10, 13:58 tO jest nie do pomyślenia. Teściowie przyjmują pod dach dwie synowe - dla tych ludzi to też nie jest szczyt komfortu. A tu dwie OBCE DLA NICH przecież pindzie będą się kłocić o metraż. Wypier.niczyłabym obie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: problem z mężem 03.09.10, 14:10 zauwaz ze ta druga pindzia dosc sensownie gada... jakos z miejsca czuje do niej sympatie. Autorko postu : czy nie zauwazylas ze prezentujesz obrzydliwie roszczeniowa postawe? Przestan sie awanturowac i zadbaj o pogodna atmosfere w domu, bo to jedyne co mozna zrobic w tak ekstremalnych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ixiq111 Re: problem z mężem 03.09.10, 14:31 edi84007 napisała: >Nie zgadzam się z > tym ponieważ uważam, że dziecko nie powinno być kartą przetargową do zdobycia > pokoju. W tym roku będę pisała pracę magisterską i przydałby mi się oddzielny > kąt. Dziecko nie może być kartą przetargową? A pisanie pracy magisterskiej może??? Tak czy inaczej jest bardzo prawdopodobne, że będziesz ją pisać przy wrzaskach niemowlaka. Jak Ci się nie podoba to już teraz zacznij szukać nowego lokum. Chyba nie oczekujesz, że teściowie wyeksmitują dzecko, jak będzie Ci przeszkadzać? Ps. Mam nadzieję, że to troll, bo w głowie mi się nie mieści taki egoizm. Odpowiedz Link Zgłoś