Dodaj do ulubionych

się przestrazyłam

14.11.10, 01:52

Jestem sama z synkiem w domu,mąż w pracy a córka na imprezie. Pryznam się że lubie takie chwile gdzie nikt nic nie chce mam pilota tylko dla siebie i mogę odpocząć tak jak ni się podobasmile
No i właśnie szłam się szykować spać jak zgasło światło i zalała mnie ciemnośćsmirk, kurde środek nocy ja w trakcie lektury z gatunku mroczny kryminał a tu takie cuda. No nic wymacałam zapalniczkę zapaliłam gaz i poszukałam jakiejś świeczki- znalazłam, dostałam się do korków wcisnęłam co wyskoczyło a tu lipa- ciemno nadal, nie pozostało mi nic innego jak na klatkę do korków zbiorczych iść ale kurde może ktoś celowo te korki wyłączył i czai się w ciemności(to już pod wpływem lektury wymyśliłamtongue_out), zebrałam się na odwagę i poszłam, pomocowała z zamkiem i uf udało się a w mieszkaniu jasność się pojawiła, pozamykałam mieszkanie na cztery spusty a tu chała znów wyskoczyłysad, poszłam znów do głównych korków( jak spotkam elektryka to mu serdecznie podziękuje że w przypływie natchnienia pokazała mi gdzie one sąsmile). Światło świeci a ja właśnie uświadomiłam sobie że mieszkania nie sprawdziłam- może ktoś wlazł idę na obchód.....czystosmile
Jednak stress miałamtongue_out
Obserwuj wątek
    • shellerka Re: się przestrazyłam 14.11.10, 09:48
      jezu, w zyciu bym nie wyszłasmile
      u nas na osiedlu, ostatnio przynajmniej raz dziennie wyłączają na chwilę prąd. chociaż w zeszłym miesiącu, kiedy mnie tu akurat nie było, podobno wyłączyli około 21 na prawie dwie godziny!
      a w poniedziałek zostaje sama na tydzien z dziecmi i juz sobie uszykowałam zestaw - swiecznik chyba z 20 ramienny na takie swieczki podgrzewacze, zapałki i lampkę na bateriebig_grin
      ja mam schizy na temat duchów, zmór i innych takich tam (najgorzej jak mam spojrzeć w lustro po ciemku) więc wogóle już umieram na zapas ze strachu.

chociaż kiedyś ktoś mi powiedział, że duch mi nic nie zrobi, tylko człowiek.
      • aryanna Re: się przestrazyłam 14.11.10, 21:18
        U mnie ostatnio dość często wyłączają prąd, zwłaszcza wieczorami, gdy z reguły komp mam włączony smile i zawsze szlag mnie trafia bo kiedyś ten komputer przez to wykończę. Zestaw świeczka+ zapalniczka jest w pobliżu.

PS. Czar_bajry - napisałam do Ciebie na gazetowego maila. Jeśli możesz to daj znać. smile
    • angazetka Re: się przestrazyłam 14.11.10, 09:54
      Jezu, na zawał bym padła w międzyczasie! Ciemności na ogół się nie boję, chyba że okoliczności są takie "podejrzane" jak u ciebie. Masakra smile
      • czar_bajry Re: się przestrazyłam 14.11.10, 12:14
        ale jak pomyślałam że mam po ciemku siedzieć.... to już wolałam wyjść i naprawićsmile
        dziś to mnie śmieszy ale w nocy nie specjalnie.

Mój tata powtarza że duchów nie należy się bać tylko żywych...
    • gazeta_mi_placi Re: się przestrazyłam 14.11.10, 12:17
      Musisz mieć bardzo mało emocjonujące życie na codziennie, że taka pierdoła Cię tak podnieca big_grin
      • czar_bajry Re: się przestrazyłam 14.11.10, 23:38
        Musisz mieć bardzo mało emocjonujące życie na codziennie, że taka pierdoła Cię
        > tak podnieca big_grin

kurcze a Ty jak zawsze trafisz w sednotongue_out
        • krapheika Re: się przestrazyłam 14.11.10, 23:48
          Qrwa a ja tak uwielbiam horrory i potem ciagle sobie rozne rzeczy wyobrazam.Ostatnio ogladalam jakis gdzie facet wyglada przed judasza i psychopata po drugiej stronie mu wbija w oko taka dluga szpile,czy gwozdz od tamtej pory patrze przez judasza z takiej odleglosci,by nikt mi niczego nie wbil w okotongue_out
          Nie cierpie ciemnosci,cmentarzy i ogolnie wszystkiego czym mozna sie nakrecic w horrorach.W duchy wierze i to sie msci.
      • imasumak Re: się przestrazyłam 14.11.10, 23:45
        Ajej, Gazeto, to co można powiedzieć o Twoim życiu, skoro tak się ekscytujesz forum dla matek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka