Dodaj do ulubionych

praca w domu

03.12.10, 21:27
witam czy któraś z was dorabia pracując w domu? mam na myśli tylko tego typu prace, nie chodzi mi o pełen etat, potrzebuje w ten sposób dorobić i nie wiem jak się do tego zabrac
Obserwuj wątek
    • gardenia_nowak Re: praca w domu 03.12.10, 21:39
      To chyba zależy co chcesz/umiesz robić. Jak prasować koszule sąsiadom u siebie w domu to proponuję ogłoszenie na płocie na osiedlu, jak przy kompie to poszukać na gumtree, oferii albo zleceniach przez net. Wszelkie chałupnictwo to jest totalny przekręt i płacą cokolwiek takiej osobie narażasz się na 100% stratę pieniędzy. To już chyba lepiej samemu dziergać czapeczki dla dzieci i wystawiać na allegro.
      • dorotama2i2 Re: praca w domu 03.12.10, 21:57
        właśnie chciałam się upewnić jak to jest z tym chałupnictwem bo tez słyszałam ze to ściema, wiec generalnie zostaje praca przy kompie
        • estelka1 Re: praca w domu 03.12.10, 22:13
          sama chętnie podejmę się pracy przez neta, więc podłączam się do wątku autorki, jeśli nie ma nic przeciwko temu smile
          • gazeta_mi_placi Re: praca w domu 03.12.10, 22:24
            Są firmy które zatrudniają seks-telefonistki, można pracę wykonywać spokojnie w domu, to na pewno nie ściema.
            Ponoć są też i takie które zatrudniają Panie z kam na cyberki, też można w domu siedzieć.
            • lolinka2 Re: praca w domu 03.12.10, 22:39
              gazeta, o hahahahaha.... ale fantastyczny tekst, no inteligencja wycieka na potęgę... z tego durszlaka.

Pracuję w domu, nie dorabiając, a raczej pół etatu robiąc w domu (część zleceń - na tłum. ustne - robię "gdzieś w Polsce", natomiast pisemne z domu).

Jak się do tego zabrać? Na początek ustalić CO chcesz w tym domu robić. Gdy już ustalisz, obczaić rynek - kto w ten sposób pracuje, ile zarabia, ile zajmuje mu to czasu, skąd bierze zlecenia na tę pracę w domu. Następnie uderzasz do potencjalnych zleceniodawców i modlisz się o łut szczęścia smile A potem już tylko pokazujesz, że jesteś dobra w tym co robisz.
            • estelka1 Re: praca w domu 03.12.10, 22:45
              wolę się bzykać bez zobowiązań big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka