mia_siochi 14.12.10, 20:51 Przyjazne, pomocne, tolerancyjne, wspaniałe, urocze i piękne Byłam na "niemowlęciu", o mamo! (o e-matko!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 21:04 ja sobie właśnie w tym momencie uświadomiłam, ze jak się tak naczytam na forum tych zjadliwszych wątków, to mi się potem w realu ludzie tacy mili wydają)) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza-1 Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 21:28 Bo na niemowlu są głównie świeżo upieczone mamuśki, których poglądów jeszcze życie nie zweryfikowało i hormony im jeszcze szaleją na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 21:32 Ależ one mają tak zatwardziałe poglądy, taką pewnosć jedynej słuszności, że słowa się tam wcisnąć nie da Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 21:34 zupełnie jak ich teściowe i mamy Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 22:15 same sobie taki los na niemowlęciu gotują jak bezsensowne problemy mają... z ciekawości zajrzałam, jak napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 22:18 CiPy są głupie,ale mają swój klimat "Niemowlę" to jak szkoła przetrwania Nie dasz się forumowiczkom- dziecko ci już nie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 22:35 to po kiego tam wchodzisz i udzielasz się? o rady prosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 03:25 No strasznie sie naudzielałam 1 postem z konkretnym pytaniem. Tutaj poruszane są inne tematy, pytanie o monitor oddechu jest wyraźnym foux pas Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 07:19 o nie,nie moja droga-zadałam sobie trud i sprawdziłam-twoich wypowiedzi na głupim CIP-ie jest duuużo więcej. może dowartościować się tam potrzebujesz-jaka ty mądra i ynelygentna a te gupie ciężarne takie ograniczone i strachliwe..? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_su Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 08:21 ups... jednak nie zawsze przyjazne ;-( ach, w ostatecznym rachunku i tak jest tu swietne... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 09:04 O nie nie moja droga- nie pisałam że nie udzielam się na Cipie. 1 pytanie zadałam na Niemowlęciu, bo o nim tu piszemy ;P Ulubione słowa for kobiecych: "yntelygentna", "smutne to", "żal", "współczuję". Możesz ich użyć w 1 zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_su Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 22:23 Ja, z braku dzieci, powedrowalam najpierw na forum "kobieta". pa przeczytaniu kolejnych dziesieciu nastepujacych watkow : "spotkalismy sie trzy razy. potem sie calowalismy. i bardzo sie zaangazowalam. a on juz 8 godzin nie dzwoni. co zrobilam zle?", ucielam na emame. Z dziecmi, czy bez dzieci, atmosfera jest tu jakos duzo bardziej roluzniona. No moze poza watkami o tesciowych Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 23:25 Ja uciekłam z Kobiety z podobnych powodów. Wbrew stereotypom e-matki mają jednak szerokie zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: jakie to forum przyjazne! 14.12.10, 23:52 A czy ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości do do przyjazności, tolerancji itp. tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 07:58 Niektórym zresztą to przeszkadza, już niejeden babski król się tu pojawił z chęcią pomocy moderatorkom i ze świętym oburzeniem, jak my możemy rozmawiać na tematy nie związane z macierzyństwem Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 13:40 Bo to straszne burzyć czyjś fundamentalny porządek świata, w którym matka od dnia porodu do końca swoich dni rozmawia wyłącznie o zupkach i kupkach Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 00:08 minnie_su napisała: > Ja, z braku dzieci, powedrowalam najpierw na forum "kobieta". pa przeczytaniu k > olejnych dziesieciu nastepujacych watkow : "spotkalismy sie trzy razy. potem s > ie calowalismy. i bardzo sie zaangazowalam. a on juz 8 godzin nie dzwoni. co z > robilam zle?", ucielam na emame. Z dziecmi, czy bez dzieci, atmosfera jest tu j > akos duzo bardziej roluzniona. No moze poza watkami o tesciowych O, to tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 11:36 dzięki za oświecenie - nigdy nie byłam na kobiecie i zawsze się zastanawiałam, skąd na ematce tyle bezdzietnych Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 11:39 Ja też nie trawię kobiety, NIE MA lepszego forum jak ematka Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 11:52 Mniej więcej właśnie stąd, czego jestem korpus delikates. Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: emama rzONdzi 14.12.10, 23:30 No ba - emama rzONdzi, emama radzi, emama nigdy cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 12:29 mia_siochi napisała: > Przyjazne, pomocne, tolerancyjne, wspaniałe, urocze i piękne oplulam monitor... ty tak o e-matce??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 12:31 Zakładam, że to sarkazm był Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 17:14 Ja zupełnie serio. Serio serio E matka świetnie wypada na tle w/w Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jakie to forum przyjazne! 15.12.10, 13:03 serio niemowl jest straszny za chodaczek poplują, za wzmianke o karmieniu piersia gotowe zyly poprzegryzac i kazda jest najmadrzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva Mistrzostwo świata! 15.12.10, 14:01 Nigdy nie byłam na forum Niemowle, ale zachęcona przez Was, zaglądnęłam i ... pierwsze na co wpadłam to wątek o tym czy karmienie piersią może być przeszkodą w sexie. A oto efekty - matka pisze że sex z mężem w trakcie karmienia piersią jej nie przeszkadza, inna matka na to - cytuję: "Wygrałaś mój osobisty plebiscyt na Idalną Matkę Polkę! Zadowolić męża i dziecko jednocześnie.. Nie każdy to potrafi. Ja bym jeszcze spróbowała w międzyczasie zrobić zakupy przez internet" Normalnie leżę i płaczę ze smiechu! A Wy piszecie, że to horrorowate forum! A tam kupa śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 mia_siochi 16.12.10, 11:14 na temat tego "przyjaznego" forum to było ostatnio kilka wątków. A wracając do pytania o monitor to co chcesz widzieć? Miałam i jestem mega zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś