Dodaj do ulubionych

gubienie rzeczy

05.01.11, 09:31
czy Wam też się zdarza gubić rękawiczki,czapkę,szalik... bo ja ostatno zgubiłam dziecku wszystkie rzeczy które wymieniłam-a wczoraj to jeszcze spodnie.Bylismy u lekarza miała założone 2 pary w poczekalni sćiągłam 1pare a po wyjciu zapomniałam zabrać.Czapke też wczoraj,musiała wypaść z samochodu...Rękawiczki w autobusie zostały.No normalnie nie wiem jak to robić żeby ograniczyć to gubienie.Syn ma 5lat i jak jeszcze jeżdził w wózku to nie było problemu wszystko miałam w koszyku pod wózkiem a teraz nie umiem tego ogarnąć.Zastanawiam się nad plecakiem a może lepsza torba na ramię?
Obserwuj wątek
    • zoofka Re: gubienie rzeczy 05.01.11, 10:29
      czapki, rękawiczki, parasole okulary... to pikuś już dla mnie. Przywykłam przez tyle lat.
      Gorzej jak zaczniesz gubić rzeczy wartościowe. W zeszłym tygodniu zgubiłam zaręczynowy pierścionek sad w dodatku na imprezie na której byłam sama. Ciężko było mi się przyznać uncertain
      Co rano szukam też ukochanego biustonosza, który wieczorem gdzieś pozostawię smile
      Torba na pasek czy plecak może Ci pomoże. Mnie to już chyba tylko hipnoza lub psychiatra tongue_out
    • dzika41 Re: gubienie rzeczy 05.01.11, 10:57
      taaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Notorycznie, co roku gubię kilka par rękawiczek uncertain
      Właśnie to powstrzymuje mnie przed zakupieniem sobie skórzanych rękawiczek. Albo kupię takowe i będę nosić na sznureczku....
    • burza4 Re: gubienie rzeczy 05.01.11, 11:24
      Nie pamiętam kiedy coś zgubiłam, jeśli już - to we własnym domutongue_out, na ten przykład rok temu wsiąkł mi gdzieś długi szal, a pamiętam że gdzieś go widziałam, w jakimś nietypowym miejscu i nawet się zdziwiłam, ale to nie był sezon na szaliki, został gdzie leżał i teraz za skarby świata nie mogę go znaleźć.

Jedyną rzeczą, którą straciłam była jedna z ulubionych bluzek, przepadła na wyjeździe. Nie sądzę, żebym jej zapomniała spakować, mam podejrzenia, że ktoś jej w tym dopomógł (koleżance u tej samej gospodyni zginął fajny pasek).
    • morekac Re: gubienie rzeczy 06.01.11, 23:48
      Niestety, musisz sobie obciąć kieszonkowe. Inaczej nic z tego.
      forum.gazeta.pl/forum/w,46,120010506,,za_surowo_czy_w_normie_.html?v=2&wv.x=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka