shellerka 01.02.11, 15:18 uważam, że ona powinna zostać stylistką gwiazd - zamiast powiedzmy takiego Jacykowa, niż agentką. ma dziewczyna talent w przemianach (vide Doda, czy Edzia) i powinna iść w tym kierunku IMO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kub-ma Re: Maja Sablewska 01.02.11, 17:57 Wszechstronna jest dziewczyna. Bardzo jestem ciekawa jak sprawdzi się w X-factor. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraonly Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:01 Jako manager zarabia sie pewnie o wiele wiecej niz jako stylistka (chyba 10 % zarobkow gwiazdy). Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:04 fakt o tym nie pomyślałam - podobno dostawała 1/3 tego co Edzia za każdy koncert. swoją wiedzę opieram na pudelku, więc nie jest sprawdzona Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:08 to ty też jesteś miłośniczką pudelka? bo ja sie ostatnio tutaj dowiedziałam że owszem jestem fakt - edzia przeszła diametralną przemiane jesli chodzi o ubiór ,w koncu wygląda jak człowiek a i można sie zachwycić... Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:12 a ja dopiero w zeszłym tyg dowiedziałam sie któż to taki ta Sablewska Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:16 jakbyś czytała pudelka to byś wiedziała a to to popatrz jaka kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:16 no baaaaa! dzień zaczynam od ematki, potem pudelek, potem FB i potem powrót na ematke z wpadaniem od czasu do czasu na mode w przerwie wiadomo - coś tam zrobię w domu, dzieciaka przewinę czy coś tam coś tam Odpowiedz Link Zgłoś