Dodaj do ulubionych

Maja Sablewska

01.02.11, 15:18
uważam, że ona powinna zostać stylistką gwiazd - zamiast powiedzmy takiego Jacykowa, niż agentką.
ma dziewczyna talent w przemianach (vide Doda, czy Edzia) i powinna iść w tym kierunku IMO
Obserwuj wątek
    • kub-ma Re: Maja Sablewska 01.02.11, 17:57
      Wszechstronna jest dziewczyna. Bardzo jestem ciekawa jak sprawdzi się w X-factor.
      • barbaraonly Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:01
        Jako manager zarabia sie pewnie o wiele wiecej niz jako stylistka (chyba 10 % zarobkow gwiazdy).
        • shellerka Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:04
          faktsmile o tym nie pomyślałam - podobno dostawała 1/3 tego co Edzia za każdy koncert.
          swoją wiedzę opieram na pudelku, więc nie jest sprawdzonasmile
          • sowa_hu_hu Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:08
            to ty też jesteś miłośniczką pudelka? wink bo ja sie ostatnio tutaj dowiedziałam że owszem jestem big_grin

fakt - edzia przeszła diametralną przemiane jesli chodzi o ubiór ,w koncu wygląda jak człowiek smile a i można sie zachwycić...
            • ylunia78 Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:12
              a ja dopiero w zeszłym tyg dowiedziałam sie któż to taki ta Sablewskabig_grin
              • sowa_hu_hu Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:16
                jakbyś czytała pudelka to byś wiedziała a to to popatrz jaka kompromitacja big_grin
            • shellerka Re: Maja Sablewska 01.02.11, 18:16
              no baaaaa! smile

dzień zaczynam od ematki, potem pudelek, potem FB i potem powrót na ematke z wpadaniem od czasu do czasu na modebig_grin

w przerwie wiadomo - coś tam zrobię w domu, dzieciaka przewinę czy coś tam coś tamtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka