lelija05 08.02.11, 12:57 Jako, że nastrój mam dziś średni, słucham sobie adekwatnych do niego piosenek. A Wy czego słuchacie w takim przypadku? Lub co Was wzrusza, przyprawia o gęsią skórę, niezależnie od nastroju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:11 www.youtube.com/watch?v=F1ctv7Thtw4 tego Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:13 I tak przy tym zatańczyć, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:18 > I tak przy tym zatańczyć, ech... zawsze, podczas sluchania tego utworu mam ochote zapisac sie na kurs tanca Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:17 "Nessun dorma", "My way" (najbardziej w wykonaniu Presleya). To tak na szybko, bo gdybym pomyślała z pół godziny, to bym potem musiała ze dwie godziny pisać, bo ja z tych, co się łatwo wzruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:21 najczesciej Linel Richie ale wiecej by sie innych znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:47 podpisuję się pod Nessun dorma i dokładam Chór Niewolników z Nabucco ciarki mam ilekroć tego słucham Echoes Pink Floyd - podobnie a nostalgicznie dobija mnie "Już nie ma dzikich plaż" Ireny Santor - proszę się nie śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:51 Tu się nie ma z czego śmiać, mnie się piosenka Santor również podoba. A Chór Niewolników, oj robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:21 A ja teraz słucham tego: www.youtube.com/watch?v=WbLTJO1jRxU Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 22:04 w pierwszym momencie chcialam napisac cos glupiego w stylu bolero ravela ale zaczelam sobie czytac co piszecie i doszlam do mro iło...to jej opa! heja! ormlanei mam dreszcze...uwielbiam tez taniec eleny, no kocham. generalnie lorenc wie co robi zeby zagrac na koncowkach nerwowych strasznie rusza mnie ta piosenka: www.youtube.com/watch?v=RgVJkr3dw5w Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:25 niezmiennie od 3 lat www.youtube.com/watch?v=C3mKQT08_rk Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:38 www.youtube.com/watch?v=XKQL3262tjo Pamiętam jak mój mąż(wtedy jeszcze nie mąż) tłumaczył mi ją na moją prośbę, do dzisiaj wspominam te emocje, które temu towarzyszyły Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Lelija:) 08.02.11, 13:39 Zapomniałam dodać pozdrowienia dla Ciebie, jak ja mogłam! Wybacz Pozdrawiam zatem bardzo ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Lelija:) 08.02.11, 13:48 Witaj Melisso! Liczyłam na to, że się wpiszesz Również pozdrawiam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Lelija:) 08.02.11, 13:57 No jakbym mogła się nie wpisać Następnym razem możesz to uznać za pewnik, jeśli tylko będę w domu Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:52 "Epitaph" King Crimson. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 13:54 Ja mam dziwną rekację na "Cudownych rodziców mam" Sipińskiej. O ile praktycznie w ogóle nie ryczę, tak przy tej piosence czuję, że mogłabym Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_z_gazowni Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:22 > Ja mam dziwną rekację na "Cudownych rodziców mam" Sipińskiej. O ile praktycznie > w ogóle nie ryczę, tak przy tej piosence czuję, że mogłabym dla mnie to Jedna_Z_Tych_Piosenek_Których_Nie_Słucham_W_Trosce_O_Makijaż_I_Nie_Tylko Do Ciebie, Mamo Violetty Villas też się w tym zbiorze znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:04 Wg mnie najbardziej wzruszające piosenki: - "Tears in heaven" Erica Claptona - napisał to po śmierci swojego synka - "Bohemian Rhapsody" Queen - chyba najbardziej przejmujący jest fragment, jak Mercury śpiewa "Mama, I don't wanna die" - tyle tam emocji... Odpowiedz Link Zgłoś
sheila2 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:07 Moje cudowne i najukochańsze! www.youtube.com/watch?v=wPJM4czWkNw Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:12 No to tym mnie dobiłaś Uwielbiam jego wykonanie, choć teraz pewnie z sentymentu Odpowiedz Link Zgłoś
sheila2 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:24 Wiedziałam To jeszcze to, które jak chce być dobita -dobija do ziemi www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:27 No tego akurat nie lubię, bo ja z tych bardziej rockowych Odpowiedz Link Zgłoś
sheila2 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:36 i jeszcze ta www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY to na tyle moich "rozwalający" a ta Gorana jest świetna, bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
agazagie Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 13:42 Przy "bohemian rhapsody" zawsze mi się ryczeć chce. Dokładnie w tym momencie o którym pisałaś. I przy "carry on, carry on...". Włączyłam sobie własnie na YT i mam gęsią skórkę. I chce mi się ryczeć of course. W sentymentalny nastrój wprowadza mnie też "Wish you were here" Pink Floyd. No i muzyka do "Requiem dla snu". Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:36 lelija05 napisała: Lub co Was wzrusza, przyprawia o gęsią skórę, niezależnie od nastroju? Hymn Polski, pod warunkiem że grają go dla sportowców stojących na najwyższym stopniu pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:37 Oj, tak, zwłaszcza, że hymn mamy piękny, jakoś zupełnie niedawno go doceniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 14:47 Kawałek, przy którym zdarza mi się rozpłakać (serio): www.youtube.com/watch?v=wJnv-iF_viQ Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 18:40 Israel Kamakawiw - kto nie słyszał, ten dużo stracił!!!! Aż człowiekowi na duszy się lepiej robi www.youtube.com/watch?v=dUBlovZQMfs&feature=fvsr Niezmiennie SDM Blues dla małej oraz Bieszczadzkie Anioły i Czwarta nad ranem! Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 18:49 Ostatnio Zemfira. w942.wrzuta.pl/audio/57dw2l0lruR/zemfira_-_my_razbivaemsyaNiesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 18:58 pink floyd- hihg hopes za tekst i melodie animals- house of raising sun za melodie metallica-nothing else matters Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 21:13 Oj High Hopes zdecydowanie, do tego teledysk rewelacyjny. O dreszcze przyprawia mnie również Pat Metheny Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 20:03 Yasmin Levy - Intentalo Encontrar www.youtube.com/watch?v=pRfCFOnQH7s piękne Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka kto pisał o Nabucco? 08.02.11, 21:29 bo ja beczę ZAWSZE i dzisiaj trzech facetów na rynku zagrało to na trąbce, waltorni i czymś jeszcze i też beczałam niezmiennie i do konca swiata bedę wyć przy Cichej Nocy i wiekszości Preisnera osobliwe zaś rzeczy wyczynia ze mną Znamy się tylko z widzenia, a konkretnie momencik "przez ulice szeroka jak rzeka..."- nie wiem, dlaczego? Viens Marie Laforet też... Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: kto pisał o Nabucco? 08.02.11, 21:44 Jeśli chodzi o Preisnera, to rozwala mnie na atomy muzyka do Podwójnego życia Weroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 21:28 www.youtube.com/watch?v=sBFk2ZTeKUk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 21:52 Susheela Raman - What Silence Said Bonnie Raitt - I Can't Make You Love Me Smuty ale jakie ladne Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 21:58 Ta stara: www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA i ta młodsza: www.youtube.com/watch?v=khxVoG7YKXw Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 22:36 www.youtube.com/watch?v=r_100bZbZGI co o niej sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 21:44 japanunieprzerywalempanieposle napisała: > www.youtube.com/watch?v=r_100bZbZGI co o niej sadzicie? Hmmm... tak mi się wkręciła, że od wczoraj słucham wszystkiego Ich&Ich Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wzruszające piosenki, melodie 08.02.11, 23:47 "Ta ostatnia niedziela" oraz "Bésame mucho" Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Wzruszające piosenki, melodie 09.02.11, 07:43 www.youtube.com/watch?v=J1wAtvHL5H4 To. Do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 22:05 Hurt w wykonaniu Johnnego Casha Wymyśliłem Ciebie Zauchy Taniec Eleny z Bandyty, zresztą wymienione tu Mro Ilo tez uwielbiam Ołów Grażyny Łobaszewskiej Twoja postać Grechuty You were meant for me Jewel i moje ukochane Iris Goo Goo Dolls Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:42 Jeden z lepszych, polskich utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
igooska Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 21:52 www.youtube.com/watch?v=l_iDVbe9YYU Przy ostatniej zwrotce zawsze placze... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:36 Uwielbiam takie koncertowe wykonania, ciary mam takie, że aż, no nie wiem co. Przypomniało mi się tak a propos, nie cierpię piosenki O Ela, no nie znoszę, ale kiedyś słyszałam jej koncertową wersję, bodajże z Opola. Wokalista zarzekał się, że to już ostatnie ich wykonanie tejże piosenki, już nigdy więcej jej nie zagrają. No ale zagrali, gdy publiczność zaczęła śpiewać, słuchając, to jakoś mnie tak ścisnęło w dołku, zwłaszcza, że wokalista już nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 22:19 np. to tez: www.youtube.com/watch?v=rrVDViSlsSM Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: Wzruszające piosenki, melodie 10.02.11, 23:42 www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I teledysk bardzo na mnie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
msrp Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 00:32 www.youtube.com/watch?v=rwVEtNiAzgY (piękna, wzruszająca muzyka, w ogóle cały film rewelacyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 08:07 japanunieprzerywalempanieposle napisała: > www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I teledysk bardzo na mnie dziala super..... Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:45 Rany... Wysłuchałam, obejrzałam i zaniemówiłam. Niesamowita piosenka, a teledysk faktycznie robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 01:10 www.youtube.com/watch?v=YPAmydQsozU Ale ja facetem jestem, wiec moze Cie nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:48 Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, czy jest się facetem, czy kobietą, piękne piosenki nie mają płci. Szkoda, że Layne się już nie obudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 10:46 www.youtube.com/watch?v=4mUmdR69nbM Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Wzruszające piosenki, melodie 11.02.11, 13:29 Natalia Kukulska Dłoń Celine Dion Immormality Odpowiedz Link Zgłoś