Dodaj do ulubionych

Jak nudne...

11.02.11, 21:37
Jak nudne musi być życie mam, niemam forumowiczek (1/2 forum), które siedzą po pare godzin przed kompem i juz z tych nudów zakladaja co chwile nowy temat (dla niepoznaki pod innymi nikami). czy wy naprawde nie macie z kim poroznawiac na temat spraw intymnych, rodzinnych lub zawodowych??
Obserwuj wątek
    • minnie_su Re: Jak nudne... 11.02.11, 21:51
      soft, ja juz dawno odkrylam, ze to ty jestes slonko1335 i angazetka i amoreska i mrsp i i lejla81 i kropkacom i el_jot, i wogole wszyscy. i minnie_su to tez ty. przestan zakladac te watki!
      • czar_bajry Re: Jak nudne... 11.02.11, 21:55
        kurcze naprawdę brakuje Ci koncepcji na nowy wątek?
      • lejla81 Re: Jak nudne... 14.02.11, 11:30
        smile Ja się przyznaję, mam nudną pracę!
    • w_miare_normalna Re: Jak nudne... 11.02.11, 21:58
      soft, Ja np. nie traktuję forum jako miejsca gdzie mogę się wygadać, ale bardzo chętnie się odprężam czytając takie głupoty jakimi Ty Mnie teraz karmisz smile
    • na_pustyni Re: Jak nudne... 11.02.11, 21:58
      co to jest "niemam forumowiczek"?
      • baltycki Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:27
        na_pustyni napisała:

> co to jest "niemam forumowiczek"?

No to np. ja jestem.. niemama.
        • angazetka Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:51
          Ja też wink
        • krapheika Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:53
          Zapomniales dodac "nieforumowiczka" chyba, ze jestes obojniakiem jak gazetabig_grin
    • i_love_my_babies Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:35
      mnie najbardziej fascynuje postać gazeta_mi_płaci
    • rosapulchra-0 Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:43
      soft69 napisała:

> Jak nudne musi być życie mam, niemam forumowiczek (1/2 forum), które siedzą po
      > pare godzin przed kompem i juz z tych nudów zakladaja co chwile nowy temat (dl
      > a niepoznaki pod innymi nikami). czy wy naprawde nie macie z kim poroznawiac na
      > temat spraw intymnych, rodzinnych lub zawodowych??

też się musisz strasznie nudzić, jeśli znasz te wszystkie posty tongue_out
      • krapheika Re: Jak nudne... 11.02.11, 22:52
        Ja tam jestem zafascynowana osobami, ktore przyklaskuja sobie pod innymi nickami, czesto zalozonymi w celu napisania jednego lub paru postow.Podziwiam ich trud wlozony w bycie wiarygodnym i potrzebe dowartosciowaniabig_grin
        Tak samo jak "barwna osobowosc" laczy sie dla niektorych ze slowem "troll".Widocznie bycie "barwnym"wink jest nienormalnebig_grin
        • rosapulchra-0 Re: Jak nudne... 11.02.11, 23:21
          uważasz się za barwną osobowość?? surprised
          no nie pogrążaj się bardziej uncertain tongue_outtongue_outbig_grin
          • krapheika Re: Jak nudne... 12.02.11, 18:58
            Aaaa i jeszcze fascynuja mnie takie panie jak rosa, ktore czytaja miedzy wierszami to co chca wyczytacbig_grin jedynym ich zadaniem jest napisanie pod obojetnie jakim postem "nie pograzaj sie"big_grin oj nudne sa i ubogie z ta swoja maniabig_grin
            • rosapulchra-0 Re: Jak nudne... 12.02.11, 23:35
              zieeew
        • el_jot Re: Jak nudne... 12.02.11, 23:40
          krapheika napisała:

> Ja tam jestem zafascynowana osobami, ktore przyklaskuja sobie pod innymi nickam
          > i, czesto zalozonymi w celu napisania jednego lub paru postow

Ale po czym poznajesz, że któraś założyla sobie nowy nick i przyklaskuje sama sobie. Albo jestem tak niedomyślna, albo po prostu nie zwracam na to uwagi, ale ciekawość mnie zżera: które to niki?
          • krapheika Re: Jak nudne... 13.02.11, 16:21
            Nie zwracasz uwagibig_grin czesto pod wypowiedziami pojawiaja sie nicki osob, ktore napisaly tylko ten jeden post lub tylko posty dowalajace roznym osobom, wystarczy wpisac w wyszukiwarkebig_grinjest jasne jak slonce, ze czesc forumek nie chce swego dobrego imidzu stracictongue_out raczej watpie by ludzie, ktorzy tylko czytaja nagle nie z tego ni owego napisali postabig_grin
            nie bede nickow wymieniac, ale takie 3to na bank lubia sie przebieracbig_grin
            • rosapulchra-0 Re: Jak nudne... 14.02.11, 12:43
              @krapheika, naprawdę aż tak śledzisz forumowe wpisy, że wiesz, kto się pod jakim nickiem chowa??
          • mamachlopakow2 Re: Jak nudne... 14.02.11, 13:43
            el_jot napisała:

> krapheika napisała:
            >
            > > Ja tam jestem zafascynowana osobami, ktore przyklaskuja sobie pod innymi
            > nickam
            > > i, czesto zalozonymi w celu napisania jednego lub paru postow
            >
            > Ale po czym poznajesz, że któraś założyla sobie nowy nick i przyklaskuje sama s
            > obie. Albo jestem tak niedomyślna, albo po prostu nie zwracam na to uwagi, ale
            > ciekawość mnie zżera: które to niki?

no własnie tez mnie to zastanawiawink chciała bym też to móc rozpoznać.
    • q_fla Re: O ja pie...lę, jaki nudny post... n/t 11.02.11, 23:24

• mathiola Re: Jak nudne... 11.02.11, 23:31
      O! Kolejny z cyklicznie pojawiających się wątków na emamie smile
      Fascynujące jest takie forum - kiedy byś nie weszła, i po jak długiej przerwie - nic nie tracisz. Jak Moda na sukces big_grin
      • echtom Re: Jak nudne... 12.02.11, 00:34
        Mnie zawsze ciekawi, czy na innych forach też się pojawiają takie autotematyczne wątki, czy to specyfika emamy wink
    • madzioreck A przeszladza Ci to? 11.02.11, 23:39
      I Ty chyba też się musisz nieźle nudzić, skoro dokonałaś takiej dogłębnej analizy nicków ;-P
    • echtom Re: Jak nudne... 12.02.11, 19:09
      Soft, właściwie jest na odwrót. Mam tak cholernie ciekawe życie, ze wpadam czasem na forum, by się odstresować. To lepsze niz oglądanie seriali, bo interaktywne wink
    • anorektycznazdzira Re: Jak nudne... 13.02.11, 01:31
      A co się stało, że tym razem nie ma głębokich obserwacji w stylu "siedzą na forumie zamiast się zająć dziećmi"? To przez nieuwagę, czy próbujesz do dyżurnych szablonów wprowadzić nową jakość?
    • narsen ;P 13.02.11, 01:33
      "Próżnoś repliki się spodziewał
      Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
      Nie powiem nawet pies cię j!%ał,
      bo to mezalians byłby dla psa."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka