Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje ?

08.04.11, 13:55

Wstałam dziś i nie miałam ochoty na absolutnie żadną aktywność a niestety dzień miał być obfitujący w same obowiązki i dużo spraw do załatwienia. Niestety cholera nie dałam rady im sprostać , wiec o po otwarciu oczu o godzinie 6.15 zaciagnełam żaluzje i poszłam spać dalej a pozniej zwyczajnie zostałam w domu. Efekt taki że dziecko nie było na zajeciach + dodatkowych zajęciach poza szkolnych , nie byłam załatwiać spraw które miałam w planach itd Nie wiem co sie dzieje ale dzien senny ,wietrzny , nie mam sił funkcjonować uncertain Czy ktos z Was miewa podobnie , bo ja nie wiem co sie dzis ze mna dzieje?
Obserwuj wątek
    • pieskuba Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:02
      Też tak chciałam. Zamiast tego po otwarciu oczu o 6.15 trzeba było wstać, uprasować ciuch i wciągnąć na grzbiet, rozwiesić wieczorne pranie, wyprowadzić zwierzę, nie-do-końca-zdrowemu dziecku kupić bułki na śniadanie, i popędzić do pracy.
    • krejzimama Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:03
      Strasznie bolała mnie rano głowa i nic mi sie nie chciało.
      Jednak 3 ibupromy i dwa kubasy kawy poprawiły mój stan.
    • adwarp Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:08
      wiatrodzieńsmile
      • pieskuba Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:31
        Łapać prosiaczka, bo odleci!
    • lelija05 Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:13
      Mam to samo, siedzę jak kupa przy kompie, nic mi się nie chce. I do tego z wyrzutami sumienia, że nie bawię się z dzieckiem, co za parszywy dzień.
      Może druga kawa mnie kopnie.
    • zuzann-a Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:18
      O, nie jestem samasmile Od rana zastanawiam się skąd taka niemoc. Ale niestety muszę pracować do 15 a potem zająć się małoletnim. Uff, nie wiem jak to wytrzymam;-(
    • ib_k Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:31
      halny, tak to działa....
    • lolinka2 Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:45
      halny...?
      wolę nie wiedzieć ilu samobójców dziś się odważy....

w ogóle ciśnienie atmosferyczne szaleje, a to nigdy nikomu dobrze nie robiło. Mnie się energia zmienia co 1/3 dnia: flak/dętka - wulkan energii - zwłoki - odrobinka energii - flak/ dętka.... etc.etc.
    • zabulin Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 14:57
      Nie wiem. chyba halny. Mnie od 3 dni boli zestaw: glowa + ząb.
      Od tzrech wieczorow zażywam po 2 ibupromy maxy i senna jestem niemożebnie. Oraz słaba.
      • oliwka2009 Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 15:34
        Ja po 2 kawach jestem i dalej senna jestem. Trzeba na strych iść z praniem...posprzątać
      • penelopa40 Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 15:38
        zabulin - nie prościej udać sie do dentysty?
        co do samopoczucia moje też fatalne, nie znoszę jak wieje, a od wczoraj łby urywa, wstanie poranne to katorga, tak od 2 tygodni mam, i w ogóle dzień męczarniany... do tego przyroda się budzi do życia a ja umieram bo jestem alergikiem...
        ja niestety nie mogę zasłonić zasłon i iść spać bo pracodawca by się szybko upomniał o moją skromną osobę... ale jutro sobotaaaaaa... nikt mnie nie zwlecze z łóżka przed 9.00...
    • shellerka Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 15:40
      ja rano jadac samochodem myslalam tylko o dobrnięciu do najbliższego maca i nabyciu latte.
      po drodze zajechałam do firmy po pieczątkę w książeczce i ciśnienie podniosła mi nowa pracownica - się śpieszyłam, a ta ceregiele wyprawia, że mnie nie zna i nie może podbić i się zajęła kierowcami, mnie zlewając. zakasałam kiecę i wlazłam sama na piętro do księgowej. no ale chociaż wygląda jakoś, bo poprzednie szefowe nabytki (poza mną oczywiście) były tragiczne. ta nawet niczego sobie.
      no a wracając do samopoczucia, to teraz też kawowy głód czuję, ale mi się nie chce ekspresu odpalać, wiec piję redbulla.
    • morgianna Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 15:54
      A ja się wymalowałam własnie bo niestety wyjsc muszę ,
      muszę wysłac polecony gdyż bede miec problemy jak tego dziś nie zrobie.
      łeb mi chyba spadnie bo wieje w moim mieście nieprzeciętnie , dach mi prawie zrywa cały dzień sadw dodatku musze ciągnac moj słaby odwłok i dodatkowo moje nadpobudliwe dziecko buuuu po drodze chyba nabędę jakiegos redbulla.
    • kali_pso Re: Co sie dzieje ? 08.04.11, 16:16

Ja zrobię tak jutro- tzn. nie odsłonię zasłon przynajmniej do 10wink
      A teraz spać bym poszła najchętniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka